Şimdi Ara

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
6
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ridvan1903
    Vatandan alma da nerden alırsan al
    122 liraya aldım güya kar etmişim gibi, kargoyu bana kakaladılar
    teknotrend.com dan almadığıma eşekler gibi pişmanım :(
    Hala da kargo elime ulaşmadı :(
    9 aralıkta almıştım oysa
    Vatan ve hepsiburada listemden silindiler
    S.kt.rs.n gitsin ş.r.f.s.zl.r
  • quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

ridvan1903
    9 aralıkta almıştım oysa

vatanda pahalı ürün piyasada ucuzu buldunuzmu alın derim fazla araştırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbakirtas54

quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

ridvan1903
    9 aralıkta almıştım oysa

vatanda pahalı ürün piyasada ucuzu buldunuzmu alın derim fazla araştırmayın

Bundan sonra 1 numaralı kötü düşmanımdır VATANBİLGİSAYAR
    Kimseye asla tavsiye etmem

• ben alışverişlerimin çoğunu vatandan yaparım bir üründe pahalı diye tamamen silmek iyi bir düşünce değil bence ama karar senin ...
  • bugün vatandan 124.50 tl'ye 10 taksit 3 ay ertelemeli aldım
    eve gelir gelmez kurdum çalıştırdım bir kaç deneme yaptım gayet güzel buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Bu yazıcıdan bende kullanıyorum. Bendeki yazıcıdan renkli bir tarama yaptığımda çizgi çizgi taranan resimde olmayan gölgeler oluşturuyor. Bir arıza olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında bir problem yok. Taradığım bir resimden örnek veriyorum. Daire içindeki kısımda farkediliyor.
    İstisnasız bütün taramalarda yapıyor bunu, sizin yazıcılarınızdada varmı böyle birşey?

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi)

Benimkinde de aynı problem var. Bu modelde genel bir kusur sanırım.
    Bir de sayfanın altından 1.5cm kadarlık kısmına yazamıyor. Firmware update'i de yapamadım hata verdi.
    Bunların dışında güzel yazıcı.

• Almayı düşünen arkadaşlar fikir edinsinler diye yazıyorum.Ben 2060'ı 4 ay önce falan Vatan Bilgisayardan tam 100 TL ye aldım.Kampanya vardı o zaman bu yazıcı için.Ben evde kişisel amaçlı kullanıyorum ve toplasanız ayda 10 çıktı alıyorum yada almıyorum.Ağırlıklı olarak tarama özelliğini kullanıyorum.Şu ana kadar ne yazmasından ne de taramasından yana bir şikayetim olmadı.Dediğim gibi evde kullanıcaksanız bence ideal.Bende Epson la HP arasında çok kaldım ama HP aldım.Çünkü orjinal kartuşları çok ucuz ve sonrada kartuş dolum işleriyle uğraşmak istemediğimden bu modeli aldım.
  • Fazla çıktı almayanlar için baskı kafalarının kartuşların üzerinde olması da avantaj. Çünkü her renk için ayrı kartuş olan yazıcılarda kafa sabit oluyor. Uzun süre kullanılmazsa, ya da dolum yapılırsa tıkanma yapabiliyor.
  • çıktı almak için renkli kartuşun da takılı olması gerekir mi bana sadece siyah kartuş yeter, demo renkli kartuşu bitince yeniden almak istemiyorum
  • quote:

@DemonicMajesty
    Bir de sayfanın altından 1.5cm kadarlık kısmına yazamıyor

fotokopi çekerken sayfa başını a4 yazan yani sol tarafa değilde sağ tarafa gelecek şekilde kağıdı koyarsan bütün sayfadaki yazıları sorunsuz çekiyor.
    bende bir yazının fotokopisini çekeyim dedim genelde fotokopi makinalarında kağıdı sağa koyup çekersin ama bunda tam tersini yapmışlar sonra kağıdın başını sağa gelecek şekilde koyunca bütün sayfadaki yazıların hepsini yazdı...
    ve aynı şekilde taramalarıda aynı köşeden yapın, bir kaç 10*15 eski fotoğrafları denedim kusursuz taradı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

@DemonicMajesty

fotokopi çekerken sayfa başını a4 yazan yani sol tarafa değilde sağ tarafa gelecek şekilde kağıdı koyarsan bütün sayfadaki yazıları sorunsuz çekiyor.
    bende bir yazının fotokopisini çekeyim dedim genelde fotokopi makinalarında kağıdı sağa koyup çekersin ama bunda tam tersini yapmışlar sonra kağıdın başını sağa gelecek şekilde koyunca bütün sayfadaki yazıların hepsini yazdı...
    ve aynı şekilde taramalarıda aynı köşeden yapın, bir kaç 10*15 eski fotoğrafları denedim kusursuz taradı...

A4 kağıdı tarayıcı camın tamamını kaplıyor zaten hocam. Dediğiniz gibi sağ alt köşede işaret var tarayacağınız kağıdın köşesi buraya gelsin diye. Ama A4 boyutunda bir metni fotokopi çekerseniz nereye yasladığınızın önemi yok, alttan 1,5-2cm gibi bir bölümü çıkmıyor.

HP firmware güncellemesi çıkarmış bu sorun için ama onuda yapamadım bir türlü. Ne XP'de çalıştı ne de Windows7'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

quote:

quote:

@DemonicMajesty

A4 kağıdı tarayıcı camın tamamını kaplıyor zaten hocam. Dediğiniz gibi sağ alt köşede işaret var tarayacağınız kağıdın köşesi buraya gelsin diye. Ama A4 boyutunda bir metni fotokopi çekerseniz nereye yasladığınızın önemi yok, alttan 1,5-2cm gibi bir bölümü çıkmıyor.

HP firmware güncellemesi çıkarmış bu sorun için ama onuda yapamadım bir türlü. Ne XP'de çalıştı ne de Windows7'de.

evet dediğin gibi alltan 2cm çekmiyor
    kendi kimliğin fotokopisini çektim her iki köşeyede karşılıklı, sonra bunu fotokopisini çekeyim dedim çıkan fotokopi altan 2cm çekmedi

• Bende sipariş vermişsitim bugün geldi kurdum. Kartuş fiyatları çok iyi. Daha önce Canon Pixma MP 250 vardı direk kaldırdım kutusuna koydum :)

Bu yazıcı kafamı da cebimide rahat ettirecek

Başlığı açan @zodiag arkadaşımız sayfanın adını Kullanıcılar Klübü ya da HP Desjet 2060 Kullanıcıları şeklinde değiştirirse ya da yeni bir başlık açarsa kullanıcılar arasında problem vs. olması durumunda ya da daha başka paylaşımlar da bulunmak açısından iyi olur kanaatindeyim.

Herkese iyi kullanımlar.
  • çıktı alabilmek için her iki kartuşun da cihaza yerleştirilmesi gerekiyor mu, sadece siyah kartuşla çıktı alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

çıktı alabilmek için her iki kartuşun da cihaza yerleştirilmesi gerekiyor mu, sadece siyah kartuşla çıktı alabilir miyiz?

bende merak ediyorum, aynen....

• quote:

quote:

çıktı alabilmek için her iki kartuşun da cihaza yerleştirilmesi gerekiyor mu, sadece siyah kartuşla çıktı alabilir miyiz?

bende merak ediyorum, aynen....

Kartuşlar hesaplı tamam da ikisini birden kullanmak gerekiyorsa lazer yazıcıya yönelicem
  • Kartuşların ikisininde takılı olması gerekiyor mu bakmadım. Denediğimde paylaşırım buradan.

Arkadaşlar tam sayfa resim çıktı alamıyorum sayfanın sağında hep bir boşluk bırakıyor. ayarlarda o kadar dolaştım ama çözümünü bulamadım. Var mı bunun çözümü? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 3 Ocak 2012; 1:50:22 >
  • quote:

hp 2060 her iki kartuş'u hiç çıkarmadan(siyah,renkli) sadece siyah çıktı nasıl alınıyor;
    cevap 4 adet resimde
    1 resim

2 resim

3 resim

4 resim

• quote:

quote:

hp 2060 her iki kartuş'u hiç çıkarmadan(siyah,renkli) sadece siyah çıktı nasıl alınıyor;
    cevap 4 adet resimde
    1 resim

2 resim

3 resim

4 resim

Teşekkürler. Yani renkli kartuş bitse bile sadece takılı olması yetiyor, illa da renkli kartuşu almak zorunda değiliz de mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 3 Ocak 2012; 13:30:09 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.