Şimdi Ara

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
6
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pentagramet

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

çıktı alabilmek için her iki kartuşun da cihaza yerleştirilmesi gerekiyor mu, sadece siyah kartuşla çıktı alabilir miyiz?

hp 2060 her iki kartuş'u hiç çıkarmadan(siyah,renkli) sadece siyah çıktı nasıl alınıyor;
    cevap 4 adet resimde
    1 resim
     Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi)

2 resim

3 resim

4 resim

Teşekkürler. Yani renkli kartuş bitse bile sadece takılı olması yetiyor, illa da renkli kartuşu almak zorunda değiliz de mi?

denemek lazım, şu anda benim renkli kartuş %40 larda biterse dener burada yazarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Ocak 2012; 14:40:46 >

• Arkadaşlar tam sayfa resim çıktı alamıyorum sayfanın sağında hep bir boşluk bırakıyor. ayarlarda o kadar dolaştım ama çözümünü bulamadım. Var mı bunun çözümü? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Tekrar oldu ama deneyen çözen birileri vardır sanırım bu sorunu. Ben çözemedim bütün ayarlarda gezindim ama...
  • renkli hp 704 kartuşun odacıklarındaki renk sıralaması nasıl bilen var mı?benim renkli kartuş bitti dolduracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

renkli hp 704 kartuşun odacıklarındaki renk sıralaması nasıl bilen var mı?benim renkli kartuş bitti dolduracağım

bu 704 kartuşu kaç defa doldurabiliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

renkli hp 704 kartuşun odacıklarındaki renk sıralaması nasıl bilen var mı?benim renkli kartuş bitti dolduracağım

bu 704 kartuşu kaç defa doldurabiliyoruz...

ilk olacak arkadaşım bilmiyorum kaç defa dolar daha önce hp 22 kartuşu 4-5 defa doldurmuştum.hp 704 renkli kartuşu doldurabilmem için renk odacıklarının hangirenge ait olduğunu bilmem gerek
  • Bu yazıcıdan ben de aldım. İyi bir ürün, kartuşları ucuz.(Bimeks'den 13,5 a aldım kartuşunu.) Ama şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla makine fazla mürekkep yiyor. Yani kartuş ucuz ama yazıcı da çok ekonomik çalışmıyor. Bir kartuş 400-500 arası güya ama 300 syf.dan yukarısını görmez bence.

Bu arada ben bu yazıcı da nereden renkli, nereden siyah-beyaz ayarı yapacağımı bulamıyorum. Word ve adobeden çıktı alırken siyay-beyaz; ama internette bir sayfayı çıkartırken de mutlaka renkli çıktı alıyor. Ayarını bulamadım bunun bir türlü.
  • Renkli kartuşun yerine de siyah kartuş takılır mı? Renk ayarı yapmadan her şeyi siyah beyaz çıkarsın istiyorum mesela.
  • benim kartuşlarım 35 liraya satılıyor ve bana pahalı geliyor bu yazıcı daha iyi sanırsam.
  • merhaba

hp 2060 yazıcıda fotoğraf basarken yanlarda beyaz boşluklar bırakıyor. bunu düzeltebiliyormuyuz yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrm06

merhaba

hp 2060 yazıcıda fotoğraf basarken yanlarda beyaz boşluklar bırakıyor. bunu düzeltebiliyormuyuz yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler

Aynı soruyu bende sordum ama sanırım çözebilen yok bu sorunu. Ben bütün ayarları denedim ama nafile sürekli bir boşluk bırakıyor özellikle kağıdın alt tarafında. Tam sayfa çıktı alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

merhaba

teşekkürler

Aynı soruyu bende sordum ama sanırım çözebilen yok bu sorunu. Ben bütün ayarları denedim ama nafile sürekli bir boşluk bırakıyor özellikle kağıdın alt tarafında. Tam sayfa çıktı alamıyorum.

evet inşallah bu sorunu çözen arkadaşlar vardır bizleride bilgilendiriler.
  • ben daha fotoğraf denemedim ama fotokopinin şimdilik çaresini buldum, biraz zaman alıyor ama tamamının fotokopisini alıyorum tabi çok fotokopi işi olanlar için değil tabi çare değil...
    çekilecek fotokopiyi scaner ile tarattırıp c'ye kaydediyorum sonra çıktısını alıyorum hiç boşluk olmadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 30 Ocak 2012; 22:15:26 >
  • bu yazıcının kartuşlarını nereden bulabilirim ucuza her yerde 20-21 tl arasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancholy861

bu yazıcının kartuşlarını nereden bulabilirim ucuza her yerde 20-21 tl arasında?

vatanın indirim günlerini takip et bu hafta sonu 16 tl idi.....
  • şuan 19 tl olarak görünüyor
  • En ucuz kartuş, benim gördüğüm bu şu an :http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-704-deskjet-2060-siyah-kartus-cn692ae-cn692a/productDetails.aspx?productId=bs00919&categoryId=243&SKU=BS00919

Ben bu yazıcının renkli-siyah beyaz ayrımını yapamıyorum. İstediğimde renkli, istediğimde siyah-beyaz çıktı alamıyorum. Bilenlerin yardımı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkug

En ucuz kartuş, benim gördüğüm bu şu an :http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-704-deskjet-2060-siyah-kartus-cn692ae-cn692a/productDetails.aspx?productId=bs00919&categoryId=243&SKU=BS00919

Ben bu yazıcının renkli-siyah beyaz ayrımını yapamıyorum. İstediğimde renkli, istediğimde siyah-beyaz çıktı alamıyorum. Bilenlerin yardımı olursa çok sevinirim.

biraz yukarıda resimli anlatım yaptım, artık renkli çıkış almıyorum genelde siyah beyaz alıyorum daha az kartuş gidiyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

merhaba

teşekkürler

evet inşallah bu sorunu çözen arkadaşlar vardır bizleride bilgilendiriler.
    quote:

Arkadaşlar bende printerla ilgili fotoğraf basımında beyaz kenarlık sorununu yaşıyorum. Yabancı kaynaklarda baktığımda sorunu çözebilene rastlamadım. Driverın en güncel ve full özellikli olanını yükledim yinede olmadı. Kağıt cinsi olarak B5 Borderless seçeneği bulsak aslında sorun kalmayacak.
    Aslında bakarsanız fotoğraf kağıdında max DPI vs ayarları yaptığınızda (Max DPI; Best Quality; 1200x4800 Colorured optimized vs.) Fotoğrafçı kalitesinde baskı aldım çok şaşırdım. Beyaz kenarlık sıkıntısınıda aşarsak baya şuku olacak.

Bulduğum sitenin linki: Adam kenarlıksız basıyo diye HP servisine gidiyor vs en sonunda iade ediyor HP hatalarını kabul ettirip.
    http://www.melvinf.com/borderless-printing

Yok mu beyler bir firmware bir foto editor vs bi çözüm bulalım.

Bu arada forumda ilk mesajım bu vesile ile herkese selam ederim.

• alıntıda filan yanlışlık olmuş affola; değiştirme özelliğimde yok
  • Yanları beyaz çıkartma sorununu ben sadece bu yazıcıda görmedim başka marka başka modellerdede yapabiliyor bu durumu yazıcılar. Ve bu sorunun kaynağı sanırım fotoğrafların çözünürlüğü ile alakali yüksek olduğu için yazıcının kendi yazılımı kağıda göre küçültmeye calişirken fazla küçültüyor bu seferde beyaz kısımlar kaliyor diye düşünüyorum. Tabii ki bu sadece bir düşünce.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.