Şimdi Ara

Kartuş Dolumuna Gerek Kalmayan HP Deskjet 2060 Yazıcısı (Ürün İncelemesi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
6
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pechete

quote:

Orijinalden alıntı: divane2

Arkadaşlar bugün bu yazıcıyı aldım fotokopisi ve tarayıcısı bence başarılı sayılır.Bir sorum Olacak ; ben sayfanın altındaki 1.5 2 cm lik boşluk sorunu için güncellemeyihttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=oj-88451-2&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&os=4063&product=4157336&sw_lang= yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor sorun bulundu diyor.ama hiç bir sorun yok oysaki acaba neden oluyor bir yerde yanlışlıkmı var acaba ?

bu güncellemeyi kurup sorunu giderebilen oldumu?

hp nin yaptığı tamamen sahtekarlık çok kötü bir yazıcı, alttan 1,5-2 cm lik kısmı yazmıyor!!!!! güncellemede kurulmuyor zaten

• Bende aldım bu yazıcıdan.Vatan dan 10 taksit 113 liraya.Kartuştada indirim vardı 11 lira gibi komik bi rakama renkli orjinal kartuş almanın hazzı başka oldu.Ama bahsedilen
    yazma sorunu var ve sitedeki güncelleştirme çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enciniyır

almayı düşünüyorum, orjinal kartuşları ucuzmuş gerçekten ama kartuş fiyatları ürün satıştan kaldırıldıktan sonra diğerlerinin seviyesine gelmesin sonra?

oluru yüksek gibi
  • Boşluk meselesini bir arkadaş resimlese çok iyi olacak. Bir de bunun renkli kartuşu bittiğinde oraya da siyah beyaz takabilir miyiz?
  • arkadaşlar alttan 1.5 cm boşluk bırakarak yazıları ayarladığımız zaman sıkıntılar bitiyor mu? güncelleme yapıpta sorunu hallolan var mı? kullanan arkadaşlar bir yol gösterin lütfen.
  • Vay be... Ulan 500 Sayfa çıkardım 1 top fotokopi kağıdı bitti kartuş bana mısın demedi ya... Şuan şoktayım arkadaşlar..
    500 Sayfa çıkardım taslak modunda kalite mükemmel... Kartuş hala %15' lerde... İnanılmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsesifKompulsif -- 4 Kasım 2011; 5:11:41 >
  • bu 1.5cm boşluk olayı sorunu hala devam ediyor mu sizde?. Bu yazıcıdan almayı düşünüyorum da eğer sorun varsa başka bir ürün alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shui

quote:

Orijinalden alıntı: enciniyır

almayı düşünüyorum, orjinal kartuşları ucuzmuş gerçekten ama kartuş fiyatları ürün satıştan kaldırıldıktan sonra diğerlerinin seviyesine gelmesin sonra?

oluru yüksek gibi

HP 8 sene fiyat arttırmama garantisi veriyor ve 2060'ların kutu içeriğindeki kartuşlar demo değil tam kapasite kartuşlar.
  • Beyler ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum,çok memnunum,hızlı taslak modunda yaklaşık 450-500 sayfa çıktı alınabiliyor,normalde bu markanın yazıcılarını sevmem ama gerçekten güzel iş çıkarmışlar.Tarayıcısındada herhangi bir problem yaşamadım. Daha yeni 4.siyah kartuşumdayım
  • bu yazıcıdan almayı düşünüyorum hazır almışken hepsiburada'da ikinci kartuş alındığında %50 indirimli oluyor iki kartuş birden almak istiyorum kartuşları kullanmasam da odada dursa mürekkep kurumaz de mi?
  • Bende soruma cevap alamadım hala, yarın alacağım bu yazıcıdan ama sorun yaşayan var mı? bir şey yazdırırken kağıttaki boşluk olayıyla ilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 7 Kasım 2011; 13:23:48 >
  • SX125 70-80 TL
    Kolay Dolum Kartuşu + 4 renk x 500ml mürekkep 90 TL

Kartuşların içerisinde 4-5 ml mürekkep oluyor. Biz onu 10 ml kabul edelim. Tam 50 kez dolum yapabilirsiniz. Kartuşlar dahil her bir dolumun masrafı 4 renk için toplam 1,8 TL oluyor. Yani tek renk dolum isterseniz 45 kuruş oluyor.

16 lira nerede, 45 kuruş nerede...
  • Hp 2060 modeli genel de siyah çıktı alacak arkadaşlar için çok iyi diyebilirim.

Siyah kartuşu ile %5 yoğunlukta(dilekçe metni gibi düşünürseniz) 480 sayfa çıktı alabiliyorsunuz.

Renkli çıktı alacak arkadaşlarım için 4 kartuşlu bir cihaz almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Hp 2060 modelinde bilindiği gibi sarı-kırmızı ve mavi renk tek kartuşun içindedir, bu renklerden herhangi biri biterse o kartuş direk çöptür. 4 kartuşlu Epson sx 425w ya da sx 130 ile her bir kartuşu tam olarak kullanabilirsiniz. Hp 2060'nın her bir rengi 60 sayfa veriyorken, bu durum epsonlarda 220 yüksek kapasiteli kartuşarın da da 480 sayfaya kadar çıkmaktadır.

Siyah çok alıyorsanız hp 2060 renkli çok alıyorsanız Epson sx 130 ya da sx 425w.
  • ben de okuduklarımdan sonra Epson sx425w almaya karar verdim, özellikleri itibariyle 2060 için üst seviede bir cihaz
  • Yine de kararsızım
    Acaba EPSON mı alayım yoksa hp 2060 mı?
    Bi yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

Yine de kararsızım
    Bi yardım edin lütfen

Ne için kullanacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

Yine de kararsızım
    Bi yardım edin lütfen

Epson kartus dolumu yapiliyor mu? Veya orjinal kartus fiyati ne kadar ?
  • Eğer kalite sizin için önemli değilse ve dolum yapmam orjinal kartuş alirim diyorsanız hp 2060. Ama ben kaliteli baskı istiyorum derseniz direk Epson Sx425W.

Çünkü Hp 2060

Baskı Çözünürlüğü 4800x1200
    Tarama Çözünürlüğü 1200x1200
    2 kartuşlu
    Siyah kartuşu 20 tl 480 sayfa Renkli Kartuşu 20 tl 200 sayfa baski veriyor.
    Başkada bir özelliği yok.

Epson Sx425W ise ;

Baskı Çözünürlüğü 5760x1440
    Tarama Çözünürlüğü 1200x2400
    4 kartuşlu;
    Wireless - Kart Okuyucu - Renkli Ekrana sahip.
    Medium (M) Large (L) olmak üzere 2 çeşit kartuşa sahip.

Mediumlarda Siyah 23-27 tl arasi 200 sayfa Renkliler 19-22 tl arasi 220 sayfa baski veriyor.
    Largelar ise Siyah 29-35 tl arasi 435 sayfa Renkliler ise 29-35 tl arasi 545 sayfa baski veriyor.

Burada epsonun en büyük avantaji kartuşlarının 'kolay dolan kartuş setleri'yle birlikte çok rahat dolabiliyor olması. Ki orjinal kartuşta renkli baskı maliyeti olarak çok daha uygun. Hemde 2 kartuş yerine 4 kartuş sistemini kullaniyor o yüzden sadece biten rengi değiştirmek zorunda kaliyorsunuz. 2 kartuşta ise renklerden birisi bitse dahi bütün renkli kartuş değiştirimek zorunda kalinir.

• mesajım bulunsun
  • Bu yazıcıdan bende kullanıyorum. Bendeki yazıcıdan renkli bir tarama yaptığımda çizgi çizgi taranan resimde olmayan gölgeler oluşturuyor. Bir arıza olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında bir problem yok. Taradığım bir resimden örnek veriyorum. Daire içindeki kısımda farkediliyor.
    İstisnasız bütün taramalarda yapıyor bunu, sizin yazıcılarınızdada varmı böyle birşey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 6 Aralık 2011; 10:18:00 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.