Türkiyede sahte mal yapan insanlar var aynı sigara, içki, gibi vs ..konu çok önemli bakın Türkiyede hala her konuda oldugu gibi bilgisayar sarf konusunda bir çözüm yok. Hp gelmiş oturmuş, Lexmark gelmiş vs gelmiş oturmuş. Haklı olarak mallarını satıyorlar dünyada amerikada refiiling system diye fuar var bu neden benim ülkemde olmasın bence biz refilling system de avrupayı bırak amerikayı sollarız şu anda Türkiyede yaklaşık olarak yıllık Ki bu en çok kağıt ve çıktı sarf edilen ülke Türkiyedir. Herkesin bildiği bürokratik nedenlerden dolayı. Bu hala devam ediyor. İnanamıyorum ya bir devlet dairesine gittiğimde adam yazıcı kartuşunu paketinden gözümün önünde çıkartıp yazıcıya takıyor sonra yazdırmaya devam ediyor bir hp kartuş 30 usd O kartuşla alacagı sayfa en fazla 200 sayfa. Bu arada ben arkadaşa soruyorum neden doldurmuyorsun dediğime? Banane bide onlamı ugraşayım diye cevap alıyorum ve bide. biten kartuşu ne yapıyorsun dediğimde ?? Gülüyor bana. o bile bilmiyorki ne olduğunu. Deseki komple toplayıp bi arkadaşa veriyoruz oda doldurup bize geri satıyor devlete satıyor. Diyor. İnsanın vicdanı sızlar ALLAH ESNAFIN YARDIMCISI OLSUN.
Renk çıktısı değilde fotoğraf kağıdına insan fotoları yüz gibi yada manzara fotoğrafları koysanız ve bu koyduğunuz fotoların orjinal ekran görüntülerinide koyarsanız çıktı kalitesini arkadaşlar kıyaslasa bence daha güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: Divizör
Renk çıktısı değilde fotoğraf kağıdına insan fotoları yüz gibi yada manzara fotoğrafları koysanız ve bu koyduğunuz fotoların orjinal ekran görüntülerinide koyarsanız çıktı kalitesini arkadaşlar kıyaslasa bence daha güzel olur
Fotograf da koyabilim ama şunu anlatmak istiyorum 4 ren vardı 4 ana renk çıktı onu gösteriyor 4 ana renk.