Şimdi Ara

Kartuşunu kolay doldurabileceğim inkjet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar hp deskjet 3550 yazıcı kullanıyordum.Aynı zamanda kartuşunuda kendim dolduruyordum.Gel gelelim son zamanlarda basmam gereken sayfa sayısı astronomik olarak arttı.Mesela önümüzdeki haftalarda 500 renkli sayfa basmam gerekiyor.Fakat yazıcım artık çalışmıyor.Kağıt alma mekanizmasında bir sorun var.Durum böyle oluncada tamir ettireceğime yenisini alırım dedim.Yeni alacağım yazıcının kolay doldurulabilen bişey olmasını istiyorum.Hp nin süngerli kartuşları çok az mürekkep alıyor.Canon un kartuşları galiba süngersiz,yanılıyor muyum?Yoksa epson gibi sünger kısmı yazıcının içindemi?Benim amacım kartuşu delip aynen doldurmak çünkü

Biliyorum biraz uzun oldu ama yardımlarınıza ihtiyacım var bana ne tavsiye edersiniz?

• Hp 3550 model yazıcının kartuşlarıda süngerli zaten, eğer bu kartuşları doldurabiliyorsan, Hp Deskjet 1460 işini görür. Fiyatı 60 ytl civarı. Ama bu yazıcının kartuşları hp 3550 model yazıcı kartuşlarının yarı kapasitesinde. Daha hacimli kartuşu olan Canon IP-1800 var ama bu modelin kartuş dolumu biraz dikkaet istiyor. Sen kendin dolduracaksan Hp'den şaşma bence.
  • Resimdeki canon kartuş benim dikkatimi çekmişti.Baya mürekkep alıyor galiba.Bu tarz kartuşu olan bir yazıcı yokmu?Çünkü 1 seferde çok fazla basacağım için hp leri zırt pırt doldurmak işime gelmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stromkreis -- 4 Kasım 2007; 11:42:57 >
  • bayağı araştırdım o model canon kartuş doldurulabiliyor fakat bitmesine yakın dolum yapmazsan baskı kafasını bozabilirsin. buda neredeyse 1 printer fiyatı. ben riske girmedim hp c4280 aldım. 5 nci dolumumu yaptım sonuç harika kartus ekonomik kullanıyor. seçim senin
  • Canon kartuşlar bikaç model dışında baskı kafası kullanır. Kartuşlardan biri bittiğinde yazdırmaya devam ederseniz kafanın o kartuş ağzı malsef yanıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Bu da arkadaşın bahsettği gibi bir yazıcı fiyatı. Ben Hp'den şaşma derim. Tercih senin.
  • bence bılgım cercevesınde sana tavsıyem

epson r360 al bıde dmbs sıstemı al guzel sonuc alacagına ınanıyorum
  • artık yeni eski butun epson kartuslar kolayca doluyor
    gecen gun bir siteye rastladim, eski (7pin) ve yeni(9pin) tip kartuslarin hepsinin dolan tipleri var. ben de 0711,712 713 714 serisi kartuslar vardi.(9 pinli) bir takim 4 tane siparis verdim (40 milyon falandi) ertesi gun elime gecti. doldurmasi da cok kolay kullanmasi da. resetleyici gerektirmiyor. yaziciyi acip kapadiginizda butun kartuslar dolu gozukuyor.
    eskiden cok ugrastim 611, 481 serisi kartuslar icin. kac tane parcaladim icine baktim nette okumadigim yer kalmadi herbiri farkli. 611 le 612 bile farkli yapida. bu yuzden 2 tane 3650 yazici bozdum hurda halinde duruyor evde.
    bu yontem super. 1dk dan az suruyro doldurmasi. resetleyici gerektirmemesi de ayri bir guzellik. zaten resetleyici fiyatina neredeyse tam takim. muadil kartuslarla ayni fiyata geliyro ki cogu muadil de dolmuyor, dolsa bile resetleyici gerekiyro ikidebir.
    CISS ler de problem yasadim ben murekkep kacirdilar, bzim ufakligin ayagi takildi hortumlarina hepsi yere dokuldu ugras dur.
    bu yeni model dolan kartuslar guzel valla herkese tavsiye ediyorum forumlarda rastladigimda.

HP 363 ve Canon falan icin de var isteyen olursa. adresiwww.dolankartus.com
    ben komisyon almiyorum haberiniz olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tongun

artık yeni eski butun epson kartuslar kolayca doluyor
    gecen gun bir siteye rastladim, eski (7pin) ve yeni(9pin) tip kartuslarin hepsinin dolan tipleri var. ben de 0711,712 713 714 serisi kartuslar vardi.(9 pinli) bir takim 4 tane siparis verdim (40 milyon falandi) ertesi gun elime gecti. doldurmasi da cok kolay kullanmasi da. resetleyici gerektirmiyor. yaziciyi acip kapadiginizda butun kartuslar dolu gozukuyor.
    eskiden cok ugrastim 611, 481 serisi kartuslar icin. kac tane parcaladim icine baktim nette okumadigim yer kalmadi herbiri farkli. 611 le 612 bile farkli yapida. bu yuzden 2 tane 3650 yazici bozdum hurda halinde duruyor evde.
    bu yontem super. 1dk dan az suruyro doldurmasi. resetleyici gerektirmemesi de ayri bir guzellik. zaten resetleyici fiyatina neredeyse tam takim. muadil kartuslarla ayni fiyata geliyro ki cogu muadil de dolmuyor, dolsa bile resetleyici gerekiyro ikidebir.
    CISS ler de problem yasadim ben murekkep kacirdilar, bzim ufakligin ayagi takildi hortumlarina hepsi yere dokuldu ugras dur.
    bu yeni model dolan kartuslar guzel valla herkese tavsiye ediyorum forumlarda rastladigimda.

HP 363 ve Canon falan icin de var isteyen olursa. adresiwww.dolankartus.com
    ben komisyon almiyorum haberiniz olsun :)

Cevabınız için teşekkürler.Ürünler gerçekten çok enteresan sürekli nasıl full gözüküyo hala anlamadım.Site yöneticisine mail attım bakalım o ne tavsiye edecek...

• quote:

Orjinalden alıntı: stromkreis

Cevabınız için teşekkürler.Ürünler gerçekten çok enteresan sürekli nasıl full gözüküyo hala anlamadım.Site yöneticisine mail attım bakalım o ne tavsiye edecek...

Bu kartuslarin uzerilerindeki chipler, otomatik resetlemeli chipler. Yani yazicinizi kapatip actiginizda (standby/bekleme disinda fisini cektiginizde ya da on/off anahtarindan kapayip actiginizda) dolu gosteriyorlar. bu yuzden yaziciniz hic bitmemis muamelesi yapiyor. sz gozle bakiyorsunuz hangi renk bitmisse onu cikarip doldurup takiyorsunuz. doldurma islemi de cok basit. tipasini cikarip doldurup kapatiyrosunuz. ben bu kadar kullanisli birsey gormedim. yillardir dertliydim epsonlarimin kartuslarindan. umarim faydali olmusumdur.

• alttaki çöplerden doldurulabileni varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

alttaki çöplerden doldurulabileni varmı ?

Maalesef hiç biri dolan kartuş uyumlu değil . Normal şekilde doldurabilirseniz ya da en sondaki CANON a sürekli besleme sistemi montaj yapabilirsiniz. saygılarımla...

• eyw hocam, akhisar 'a selamlar !
  • quote:

eyw hocam, akhisar 'a selamlar !

Eyvallah sağolasın... Sen de mi AKHİSAR lısın hocam?
  • hyr, hyr hocam nerde olduğunu dahi bilmiyorum desem yalan olur.
    kenarda atık, inaktif bi EPSON stylus SX110 var, verebileceğin herhangi tüyo ile hayata dönermi bilmiyorum.

bunun haricinde, benzeri vasat, en ucuzundan, doldurabilen nasıl bi inkjet yazıcı önerebilirsin ?
  • quote:

hyr, hyr hocam nerde olduğunu dahi bilmiyorum desem yalan olur.
    kenarda atık, inaktif bi EPSON stylus SX110 var, verebileceğin herhangi tüyo ile hayata dönermi bilmiyorum.

bunun haricinde, benzeri vasat, en ucuzundan, doldurabilen nasıl bi inkjet yazıcı önerebilirsin ?

Ne kadar süredir kullanılmadı bu makina. Eğer çok olmadıysa dolan kartuş sistemi de kullanılarak hayata döndürebilir. Diğer taraftan epson L 382 işinizi görür...
  • off süreyi tam hatırlamıyorum, ne kadarlık bi süre tolerans hakkı oluyor bu halin ?

epson L 382 kapasitemin çok üzerinde model !

EPSON stylus SX110 sınıfında ürün yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 28 Eylül 2017; 21:55:15 >
  • quote:

off süreyi tam hatırlamıyorum, ne kadarlık bi süre tolerans hakkı oluyor bu halin ?

epson L 382 kapasitemin çok üzerinde model !

EPSON stylus SX110 sınıfında ürün yok mu ?

İsterseniz kargo ile yollayın bize. Bakalım işlemlerden geçirelim eğer ki kafa tıkalı değilse dolan kartuş seti koyarız üzerine ve işinizi halledersiniz.
  • hocam sağolasın ama gercekten yurtdışından katılımcıyım.

dolum şekli zahmetli de olsa sen EPSON stylus SX110 sınıfında, tipinde bi yazıcı öner !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 29 Eylül 2017; 14:9:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.