Şimdi Ara

Kaş ayrımının altına basmalı kalem ucu girdi [iz kaldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 2 yıl önce kaza ile burnumun üst tarafına [kaş ayrımının hemen altı] kaza ile kalem ucu saplandı.Doktora gittim ucu çıkardıklarını söylediler.Siyah dövme etkisi bırakabileceğini söyledi doktor..[cildiyeci]
    Aşırı belirgin bir iz değil , fakat kafaya takıyorum.
    Dövme sildirilen yerlerde acaba eski haline döndürebilirler mi?
    Yada estetik cerraha mı göstermem gerekir.. [her hangi bir girişimde bulunmadım şu ana kadar.]
    Fiyatları çok fazla mıdır?sildirme gibi bir şansım varsa..

İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzuroDeath -- 20 Ekim 2012; 16:05:14 >

• valla orta okula giderken bundan 18 sene önce yanımda kız ayağıma kurşun kalem sapladı halen izi orda duruyor baktıkca orta okuldaki anılarım aklıma geliyor
  • Hocam nasıl bir kaza o
  • bnmde sağ avuç içimde var. yeşilimsi birşey:D ilkokulda barış diye bir arkadaş yapmıştı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut67_67

valla orta okula giderken bundan 18 sene önce yanımda kız ayağıma kurşun kalem sapladı halen izi orda duruyor baktıkca orta okuldaki anılarım aklıma geliyor

Gözükmeyen bir bölgeye saplansa sorun etmeyeceğim fakat , saplanan bölge direk karşıdaki göze çarptıgı için dert ediyorum :(
  • geçmiş olsun bende arkadaşlarımın eline saplıyorum :)
  • Plastik Cerraha görün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim sol kolumda 4-5 senedir minicik kalem ucu var. Hala belli oluyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

Hocam nasıl bir kaza o

Arkasında otururken , sinirle arkaya döndü.Elinde kalem varmış 1-2 cm daha oynasa direk gözüme girebilirdi.Allah korudu :) Ama hatıra bıraktı
  • 14 senelık arkadasımın sol goz kapagı elmacık kemıgı ustune dogru bı noktada var yesılımsı bı ız kaldı uc gırmıstı
  • Benimde elimin içinde tebeşir, ayağımda tahta kalemi var. Çıkartamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar

Plastik Cerraha görün

Hocam pek bilgim yok bu konularda, her hastanede bulunur mu bu plastik cerahlarından [devlet hastanesi] gibi yerlerde?
  • Kızlar sağolsun vucudumun 4-5 yerinde 0.5, 0.7 ve 1 tane 0.9 uç var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzuroDeath

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar

Plastik Cerraha görün

Hocam pek bilgim yok bu konularda, her hastanede bulunur mu bu plastik cerahlarından [devlet hastanesi] gibi yerlerde?

Evet hocam oluyor devlet hastanelerinde plastik cerrahi bölümü, diğer adıda estetik cerrahisi
  • Anam da benim koluma kursun kalen sapladiydi izi hala duruyor iz kaldiydi icinde

• quote:

Orijinalden alıntı: FelixJones

Kızlar sağolsun vucudumun 4-5 yerinde 0.5, 0.7 ve 1 tane 0.9 uç var

0.9luk batıran insafsızı bul ve 19'luk ucunu ona batır.

• Benimde sol avuç içim de var. 8. sınıftayken kurşun kalem girmişti, hala duruyor izi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

bnmde sağ avuç içimde var. yeşilimsi birşey:D ilkokulda barış diye bir arkadaş yapmıştı:D

Bende de aynı yerde var bana da ilkokulda olmuştu ama ben kendime saplamıştım yanlışlıkla.

• bende banyo yaparken bacağımdan 0.7 uç buldum nasıl girdi hiç hatırlamıyorum ama dediğin gibi küçük bir iz kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déjà Vu

quote:

Orijinalden alıntı: FelixJones

Kızlar sağolsun vucudumun 4-5 yerinde 0.5, 0.7 ve 1 tane 0.9 uç var

0.9luk batıran insafsızı bul ve 19'luk ucunu ona batır.

Kendisini görsen kendisine uçlu kalem ile yaklaşmanın ne denli hayati bi risk taşıdığını görürsün de, allah göstermesin diyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.