Şimdi Ara

Kaş - Lapseki yolu ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaş Kalkan bölgesinden Çanakkale Lapseki tarafına gideceğim. Eşim hamile olduğu için bu yolun en az yoracak ve sallantısız yol olması gerekiyor. Google Maps ve Yandex verilerinde Denizli üzerinden Balıkesir'e gidersek yol 750 km olmasına rağmen Aydın İzmir Çanakkale yolundan daha kısa gösteriyor.

Ben daha önce Fethiye Çanakkale yolunu İzmir üzerinden yapmıştım. Ancak Ayvacık Çanakkale arasındaki o dağ yolu yok mu bitiriyor adamı.

Bu yüzden daha önce Kalkan Denizli Akhisar Balıkesir yolunu kullananlardan yorumlarını bekliyorum. Acaba hangi yol Fethiye (Kalkan) Çanakkale arasındaki en sarsıntısız yol olacak?

Teşekkürler...

• Bandırmadan Çanakkale bigaya kadar yol güzeldi.ÇOMÜ Biga kampüsünü geçtikten sonra yol o kadar kötüleşti ki rahatsızlıktan hızımı 99kmden 80lere çekmek zorunda kaldım biraz daha az araç sarsılsın yol sesi başımı daha az şişirsin diye.
    Geçen sene Eylül ayıydı işte.Şuan düzeltmişler midir bilmiyorum ama açıkçası zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroAsia -- 29 Temmuz 2015; 10:53:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.