Şimdi Ara

Kas Yapmam Lazım Yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gözlemin ya da tecrüben bir delil sayılmaz bunun farkına varman lazım önce.
    Ben de sana bu spora genç yaşta başlayıp 180-190 boylara ulaşan insanlar gösterebilirim.

Verdiğim linkteki yazıyı okuduysan orada da yazıyor. Dünyada, vücut geliştirmenin boyu kısa bıraktığını kanıtlayan hiçbir araştırma yok. Ayrıca amerikan pediatri derneği de ağırlık çalışmanın çocuklarda boy uzamasına engel olmayacağını söylüyor.

Zibilyon tane site ve kaynağı da merakla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ben de sana bu spora genç yaşta başlayıp 180-190 boylara ulaşan insanlar gösterebilirim.

Verdiğim linkteki yazıyı okuduysan orada da yazıyor. Dünyada, vücut geliştirmenin boyu kısa bıraktığını kanıtlayan hiçbir araştırma yok. Ayrıca amerikan pediatri derneği de ağırlık çalışmanın çocuklarda boy uzamasına engel olmayacağını söylüyor.

Yahu ne kadar sabit fikirlisiniz.Ağır , eklemlere , omurlara yüklenecek squat vs. hareketler yapmazsın etkilemez.Genetik meselesidir etkilemez hatta büyüme hormonu tetiklenir daha çok uzarsın vs.
    Ben basketbolla oynadığım dönemdeki uzamamıda biliyorum vgye başladığımdan itibaren uzamamıda biliyorum.10cm uzayacağın varsa 6cm uzarsın.Gözlemlerime dayanarak bir şeye dem vuruyorum 2 yazı okuyan gelip konuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

Yahu ne kadar sabit fikirlisiniz.Ağır , eklemlere , omurlara yüklenecek squat vs. hareketler yapmazsın etkilemez.Genetik meselesidir etkilemez hatta büyüme hormonu tetiklenir daha çok uzarsın vs.
    Ben basketbolla oynadığım dönemdeki uzamamıda biliyorum vgye başladığımdan itibaren uzamamıda biliyorum.10cm uzayacağın varsa 6cm uzarsın.Gözlemlerime dayanarak bir şeye dem vuruyorum 2 yazı okuyan gelip konuşuyor.

Hâlâ kendi düşüncelerini, gözlemlerini yazıp fikir iddia ediyosun. Sana diyorum ki dünyada böyle birşey KANITLANMAMIŞ ! ama anlayamıyorsun. Kimin sabit fikirli olduğu ortada. Ben iddiamı deliliyle sunduğumu düşünüyorum ve bu gereksiz tartışmanın daha fazla parçası olmayacağımı şimdiden söylüyorum. İyi forumlar.

• 1.60 boy gelişimin tamamlanıncaya kadar 1.63 olur.hobbit gibi gezicen ortalıkta ne kası git intihar et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizyopat

ya nereye kaldırmaz,yok yaşın küçük yok şöyle yok böyle,ben 15 yaşında başladım başladıgımda boyum 1.76ıydı şimdi 1.81, 8 ayda 5 cm uzadım.kardeşim git bir body salonuna kaydol paşa paşa sporunu yap,sırta programına önem ver dengeli beslen bide bacak haraketlerini fazla abartmadan yap,boyunda uzar kiloda verirsin.

+1 çok rahat kaldırır kardeşim eğer beslenmeni düzgün ayarlarsan ben şuan 15 yaşındayım başladığımda boyum 186 ydı şuan 191 ve başlayalı 6 ay oldu boy uzaması durmaz inanmayın bunlara kilom 70 di şuan 78
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Gözlerimle gördüğüm şahsen yaşadığım bir şeyden bahsediyorum sana , kaliteli salonların kemik gelişiminin tam tamamlanmadığı vb. gerekçelerle 17-18 yaşın altındakileri vg için kayıt almadığından bahsediyorum sana ama hala..
    Engellediği KANITLANAMAMIŞsa Engellemediği KANITLANMIŞ mı oluyor ? 2 sayfa okuyup gelip yorum yapıyorsunuz.Benimde böyle saçma bir tartışmaya parça olacak halim yok zaten.

• quote:

Gözlerimle gördüğüm şahsen yaşadığım bir şeyden bahsediyorum sana , kaliteli salonların kemik gelişiminin tam tamamlanmadığı vb. gerekçelerle 17-18 yaşın altındakileri vg için kayıt almadığından bahsediyorum sana ama hala..
    Engellediği KANITLANAMAMIŞsa Engellemediği KANITLANMIŞ mı oluyor ? 2 sayfa okuyup gelip yorum yapıyorsunuz.Benimde böyle saçma bir tartışmaya parça olacak halim yok zaten.

2 sayfa okuyupmu kardeşim canlı kanıtıym vücut geliştirmeye aralık ayında başladım boyum ölçümlerde 185-186 civarı çıktı 2 hafta önce ölçtüm 191 çıktı yaşım 15

• Squat vb. omurgana baskı yapacak haraketleri yapmadıgın takdirde boyun uzamaya devam eder.VG'nin aksine katkısıda vardır büyüme hormonların hızlanır,bu kadar net daha da uzatmaya gerek yok.
  • Sana kas imparatorluğu lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle 2 ayda kas yapılmaz,
    Kas yapmaktan dolayı boyun falan da kısa kalmaz o saçmalıklara inanma, büyüme hormonu salgısı artacağı için uzamana bile yardımcı olur.
    Kas yapmayı gerçekten istiyorsan birşeyler elde etmek için en azından 1 yıl vücut çalışmayı, iyi beslenmeyi, düzenli uyku uyumayı göze almalısın.

Yaşın küçük zaten düzgün salonlar vg için 17-18 yaş altını almazlar.
    Boyunda kısa kalır 1.60 zaten kısa şurda doğru düzgün uzayacağın 3 senen var bunu iyi değerlendir bence.Basketbol yüzme gibi sporlara yönel.1.75 civarları flan olsan neysede vg her zaman yapılır.

Önce araştır sonra gel konuş...

http://www.kasvekuvvet.com/vucut-gelistirme-boy-uzamasini-engeller-mi.html

3 sene basketbolla uğraştım son 1 senedirde vg ile uğraşıyorum dolayısıyla gözlemlerim ve tecrübelerim doğrultusunda konuşuyorum.
    Bende sana vg nin uzamayı engellediğini gösteren zibilyon tane site , kaynak bulabilirim. Böyle her kafadan bir ses çıkan konullarda sadece okumakla olmuyor Sen yorma kafanı.

Kardeşim başladığım da 1.73 süm 7 ayda 1.76 oldum sporun etkisi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.