Şimdi Ara

Kas Yapmam Lazım Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabaq Arkadaşlar Beni Hor Görmeyin ama Yaşım 15 ve Boyum 160 Kilom 55 Hafif Kilolu Olduğumu Düşünüyorum Liseye Kaslarla Girmek İstiyorum . Ben Şu 3 Gündürhttp://www.youtube.com/watch?v=J5vVTeEsTeo Bu Linkteki Egsersizi Yapıyorum Ayriyetten Kol Kası İçin Hafif Çalışıyorum . Bana 1 2 Aya Nasıl Kol Göğüs Karın Kası Yapabileceğimi Söylermisiniz ? Yemektende Kesicem Ama Nasıl Kesicem ? Şöyle 1 2 Saat Çalışaym Diyorum Ama Ne Yapıcağımı Bilmiyorum .

2 Ay Öncede Başlamıştım 1 Ay Çalıştım Hafif Kaslarım Belirginleşti Fakat Yine bıraktım . Bu Sefer Kararlıyım Bırakmıyacağım

Cevaplar İçin Teşekkürler . ( Alay Konusu Etmezseniz Sevinirim )

• O lisenin müdürü olsam, seni başlatmam yeminle
  • 18 yaşından önce ağırlık işlerine girme ezersin vücudunu boyun uzamaz.

Kilon body sporu için az ayrıca.
  • 1-2 ayda kas olmaz
  • 55 kg çok az bence body falan boş ver.Yüzmeye git.Lise sona kadar bırakmadan her hafta en az iki defa yüz.Ki liseye kasla gitsen bile bir şey değişmez boyun 160 , ben liseye geçtiğimde 170 boyundaydım.Fakat neredeyse sınıfın yarısından çoğu benden 3-4 cm uzundu.
  • Senin gibi çok genç geliyor spor salonuna yaz gelince sanki 2 ayda ronnie collemana dönüceklerini zannediyolar ama gençler o iş 2-3 ayda olmaz boşa kendinizi yormayın
  • 1- yaşın küçük
    2 - kilon az
    3 - vücudun kaldırmaz öyle çalışmayı en iyisi bi dövüş şeysine falan yazıl box , muay thai , karate falan gibi hepsinin bi artısı var. kas olayına lise 3-4 ten sonra girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Anders -- 27 Haziran 2013; 16:49:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya nereye kaldırmaz,yok yaşın küçük yok şöyle yok böyle,ben 15 yaşında başladım başladıgımda boyum 1.76ıydı şimdi 1.81, 8 ayda 5 cm uzadım.kardeşim git bir body salonuna kaydol paşa paşa sporunu yap,sırta programına önem ver dengeli beslen bide bacak haraketlerini fazla abartmadan yap,boyunda uzar kiloda verirsin.
  • bu arada şuan 16 yaşındayım uzama devam ediyor
  • Kas yapmayı boyun max. a ulaştıktan sonra düşün önce değil yoksa kısa kalabilme ihtimalin var
  • Bu konu body hakkinda master yapmis ergenlerle dolabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kas imparatorluğu kurmak mı istiyorsun?
  • doldu bile :D
  • Yas daha cok erken boyun aynen kalir

• Dikkat et kas yaparken göz çıkarma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizyopat

doldu bile :D

Neden ustune alindin?

• Öyle 2 ayda kas yapılmaz,
    Kas yapmaktan dolayı boyun falan da kısa kalmaz o saçmalıklara inanma, büyüme hormonu salgısı artacağı için uzamana bile yardımcı olur.
    Kas yapmayı gerçekten istiyorsan birşeyler elde etmek için en azından 1 yıl vücut çalışmayı, iyi beslenmeyi, düzenli uyku uyumayı göze almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Öyle 2 ayda kas yapılmaz,
    Kas yapmaktan dolayı boyun falan da kısa kalmaz o saçmalıklara inanma, büyüme hormonu salgısı artacağı için uzamana bile yardımcı olur.
    Kas yapmayı gerçekten istiyorsan birşeyler elde etmek için en azından 1 yıl vücut çalışmayı, iyi beslenmeyi, düzenli uyku uyumayı göze almalısın.

Yaşın küçük zaten düzgün salonlar vg için 17-18 yaş altını almazlar.
    Boyunda kısa kalır 1.60 zaten kısa şurda doğru düzgün uzayacağın 3 senen var bunu iyi değerlendir bence.Basketbol yüzme gibi sporlara yönel.1.75 civarları flan olsan neysede vg her zaman yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

Boyunda kısa kalır 1.60 zaten kısa şurda doğru düzgün uzayacağın 3 senen var bunu iyi değerlendir bence.Basketbol yüzme gibi sporlara yönel.1.75 civarları flan olsan neysede vg her zaman yapılır.

Önce araştır sonra gel konuş...

http://www.kasvekuvvet.com/vucut-gelistirme-boy-uzamasini-engeller-mi.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

Önce araştır sonra gel konuş...

http://www.kasvekuvvet.com/vucut-gelistirme-boy-uzamasini-engeller-mi.html

3 sene basketbolla uğraştım son 1 senedirde vg ile uğraşıyorum dolayısıyla gözlemlerim ve tecrübelerim doğrultusunda konuşuyorum.
    Bende sana vg nin uzamayı engellediğini gösteren zibilyon tane site , kaynak bulabilirim. Böyle her kafadan bir ses çıkan konullarda sadece okumakla olmuyor Sen yorma kafanı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.