Şimdi Ara

Kasa açılıyor ama görüntü gelmiyor. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc son zamanlarda ilk açtığımda görüntü vermiyor 3,4 defa kapatıp açınca görüntü veriyordu artık hiç görüntü vermiyor.Sorunun ekran kartından olabileceğini düşünerek onboarda taktım ama yine görüntü alamadım.Ramlerin yerini değiştirip denedim yine olmadı.Sorduğum bazı kişiler güç kaynağında sıkıntının olacağını düşünmüyorum dedi.Acaba sıkıntı ne olabilir arkadaşlar başka bir önerisi veya bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.
     Kasa açılıyor ama görüntü gelmiyor. Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios pili değiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz de aynı sorunla karşılaştınız mı değiştirsem düzelir mi acaba ?

• ekren kablosunun takılı oldugunu kontrol et veya ramın takılı oldugunuda kontrol et
  • Kontrol ettim ama yok yine gelmiyor görüntü

• Yok mu ya daha önce bu problemi yaşayan yardım bekliyorum helpppp

• Denedinmi bios pilini ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemciyi deneme şansınız varsa deneyin. Aynı sorunu islemciyi değiştirerek çözdüydüm.

• benim eski pc'de oluyordu aynısı. Bilgisayarı ilk açtığımda bazen görüntü gelmiyordu. Bilgisayarı 3-4 defa aç kapa yapıyordum , güç kaynağının anahtarını kapatıp açıyordum , Eski ve sorunlu bir hdd vardı idareten depolama için ikinci hdd olarak kullanıyordum. Onu çıkarıyordum vs. bir şekilde açıyordum. O hdd yi bağlantıdan çıkardığımda daha hızlı ekran getirmeye başlamıştım ama yine arada oluyordu. Sorunun kaynağını tam olarak hiç bulamadım ama ilginç bir şekilde kendi kendine düzeldi. Her zaman aklımda soru işareti HDD olarak kaldı ama öyle olduğunu hiç sanmıyorum, neden ve nasıl düzeldiğinide hiç anlamadım. Çünkü aç kapa yapmaktan ve HDD sökmekten başka birşey yapmadım. Bozuk hard disk takılıykende çalıştığı için net bir şey tespit edemedim.

Sorunun güç kaynağından olacağını sanmıyorum 300w bile çekmeyecek bir sistemde 500w Silverstone 80+ psu vardı.

Daha önceki psu pert doldurduğundan dolayı yedek olan silverstone u bağlamıştım. Önceki psu'da bilgisayarı bir türlü başlatamıyordum, bunda ise güç gelmiyordu. Power düğmesine 5-10 dk. sürekli basmak zorunda kaldığım oluyordu. PC'yi açmak için power tuşuna kağıt sıkıştırıp duşa girip pc'nin açılmasını bekliyordum

Velhasıl dediğim gibi pc çalıştığı halde görüntü gelmeme sorununun nasıl düzeldiğini bir türlü anlamadım. PC'deki ekran kartı ve ram dışındaki tüm parçaları söküp açmayı dene bakalım. Hatta onboard ekran kartı var ise ekran kartınıda sök. Sadece ram ve işlemci bide güç bağlantıları kalsın. Öyle açmayı dene, açarsa boot edemediği için dos ekranında kalır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.