Şimdi Ara

KASA ALICAM YARDIM EDERMİSİNİZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki kasa arasında kararsız kaldım fan kontrol iyi birşey ama bir çıkıntı gibi duruyor biryere takılıp bozulurmu diye düşünüyorum alttakindede öndeki led ışıklar cabuk yıpranıp cıkıyormuş siz ne dersiniz???

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-falcon-akrilik-mid-tower-kasa.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-evo-5-kirmizi-led-fanli-full-siyah-seffaf-yan-panelli-atx-oyuncu-kasasi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: madbeatz

Arkadaşlar iki kasa arasında kararsız kaldım fan kontrol iyi birşey ama bir çıkıntı gibi duruyor biryere takılıp bozulurmu diye düşünüyorum alttakindede öndeki led ışıklar cabuk yıpranıp cıkıyormuş siz ne dersiniz???

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-falcon-akrilik-mid-tower-kasa.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-evo-5-kirmizi-led-fanli-full-siyah-seffaf-yan-panelli-atx-oyuncu-kasasi.html

sana knight hotswapi öneririm, evodaki fan kontrol çıkıntısı ve falcondaki led ışık yok, fiyatıda neredeyse aynı + ödüllü kasa;
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-knight-hotswap-disk-yuvali-ve-usb-3-0-destekli-oyuncu-kasasi.html

Savaşan şahinin oyuncu ruhu olmak istersen ledleri kafaya takmıyacam diyosanda falcon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 29 Kasım 2010; 21:56:09 >

• Dark Knight iyi bir tercih olabilir ama onuda ek soğutma için yan kapak ve tavan fanları eklemeniz lazım aklınızda olsun. Dark Falcon almayı düşünürseniz imzama göz atabilirsin.
  • dostum ben dark falcon 4 fanlı kullanıyorum kesinlikle dark markasını önermem...bence midtower yerine full towerlara yönelmelisin tabi bu benim düşüncem darka gelince kasa tam bir hayal kırıklığı...işçilik bana göre berbat bu kasayı görmeden ...rada.com dan aldım.temmuz ayında bilgisayar topladıgım zaman kasaya o kadar araştırma yapmadım maalesef ben bi hata yaptım sen yapma kasa öyle ayda bir alınan şey değil...gerisi sana kalmıs ..kasa ile ilgili anlatılcak çok şey var ama neyse.. merak ettiğin bi konu olursa özelden yazarsın.bence cooler master aerocool thermaltake gibi markalara yönel ...
  • ALPER31 merak ettim ne gibi şikayetlerin var kasandan, mesela malzeme kalitesi sana nasıl bir sorun yaşattı? Yada 4 fanlı soğutma sistemi seni tatmin etmedimi? Bunlara cevap verip karşı cevap beklersen profilimden açtığım konulara bak, mesela dark falcon kasa soğutması ile overclocklu sıcaklık değerleri, stabilite gibi durumların cevabını fazla fazla alırsın. Malzeme kalitesini süper diye övemem ama karşında 7.5 kiloluk taş gibi bir kasa var, ha sen beğenmediysen kas geliştirmek için vücud çalışabilirsin kasanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

ALPER31 merak ettim ne gibi şikayetlerin var kasandan, mesela malzeme kalitesi sana nasıl bir sorun yaşattı? Yada 4 fanlı soğutma sistemi seni tatmin etmedimi? Bunlara cevap verip karşı cevap beklersen profilimden açtığım konulara bak, mesela dark falcon kasa soğutması ile overclocklu sıcaklık değerleri, stabilite gibi durumların cevabını fazla fazla alırsın. Malzeme kalitesini süper diye övemem ama karşında 7.5 kiloluk taş gibi bir kasa var, ha sen beğenmediysen kas geliştirmek için vücud çalışabilirsin kasanla.

pekala gördüklerimi sayayım sana.kasanın ön kapağını tutan pimler var o pimler minik vidalarla ön kapağa sabitlenmiş...pimler ön kapağı çıkartırken veya takarken çıkıyordu. ve çıkan pimin içinde metal vida var ve anakartın içine düşüyor bi kısa devre yaptırsa...sonra kasanın ön usb paneli sorunlu bi aygıt takarken ıcıne göçmesin diye dua ediyorum...power düğmesine hiçbir zaman 1 kere basıpta bilgisayar açılmadı tuşta stabil değil.uzun kartlar için o kadar da uzun değil 27 cm lik ati hd 5850 lim kıta kıt sığdı. kablo yönetimi vs yok.ilk başta aldığım zaman ön fanı ses yapıyor diye yollamıstım hb aracışığı ile..şimdi di ledlerden biri söndü ve yan fanın vida karşılığı çatladı..say say bitmez ..anlatana kadar bizim özelliklerinde 3 yıl pil ömrü olan klavyenin pili biter o yüzden hatamı kabullenıp bir tane cooler master haf x thermaltake element v veya aerocool xpectdor gibi full tower kasalara yönelcem...panelimdekı sistemı temmuz ayında topladım..tek hatam o kasa başka bişey değil.resimlere göz atın isterseniz dediğim gibi gücünüz imkanınız varsa dediğim markalara yönelin

• bi de ekran kartlı haline bakın.

• O kablolar ne öyle? Bundan daha fazla toparlanmıyor mu? Hava akımını olumsuz etkiler bu şekilde.

Ekran kartı alanı maalesef çoğu midtower kasada 27cm civarında bu nedenle yer sıkıntısı olabiliyor orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

O kablolar ne öyle? Bundan daha fazla toparlanmıyor mu? Hava akımını olumsuz etkiler bu şekilde.

Ekran kartı alanı maalesef çoğu midtower kasada 27cm civarında bu nedenle yer sıkıntısı olabiliyor orada.

sevgili müşavir işte ben de o yüzden yeni bir kasa alacağım...ilerleyen günlerde kablolar daha iyi toparlanmıyor maalesef ...aerocool un xpector modeli veya coolermaster haf x birde thermaltake element v black edication dan biri şimdilik aklıma yatıyor sanki aerocoolun kablo gizleme yerı var ama diğerlerının yok göremedim ...neyse kısaca bu kasa out diğerleri in
  • madbeatz
    İki kasanın da havalandırması aynı sayılır. Dark Evo 5'in fan kontrolü artısı var. Bu ikisi arasında seçim yapmak gerekirse biraz zevke kalmış bir iş. Tabi hiç birini kullanmadım. Malzeme kalitesi konusunda kesin bir fikir veremem yalnız kasa öyle cep telefonu gibi kullanılan bir şey değil ki bir defa montaj yaptıktan sonra yerine kaldırırsınız, neresi nereye takılıyor, ledler nasıl yıpranıyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

madbeatz
    İki kasanın da havalandırması aynı sayılır. Dark Evo 5'in fan kontrolü artısı var. Bu ikisi arasında seçim yapmak gerekirse biraz zevke kalmış bir iş. Tabi hiç birini kullanmadım. Malzeme kalitesi konusunda kesin bir fikir veremem yalnız kasa öyle cep telefonu gibi kullanılan bir şey değil ki bir defa montaj yaptıktan sonra yerine kaldırırsınız, neresi nereye takılıyor, ledler nasıl yıpranıyor anlamadım.

bi sırıtmada benden sana dostum ledler yıpranmadı sönmüş işte söndü kendi kendisine işte..zira meslek elektronık istesem tamir ederdim sırf kıllık olsun nasıl mal yaptıklarını görsünler diye dün okmeydanı perpaya akorteke elimle götürdüm kasanın yan panelini..görünen köy kılavuz istemez görüyorsun işte videp yeri de çatlak ben mi yaptım kimse bu kasayı bana övmesin
    coolermaster ve yukarda dediğim diğer markalardan birini alıcam ve kafam rahat edicek..suç kimsede değil suç araştırmadan gidip bu midtower a sap olmamız...ilerleyen günlerde gidicek bu kasa

• ALPER31
    Kasa ile ilgili sıkıntılarınız kendiliğinden olduysa eğer değişim isteyebilirsiniz. Dark Evo 5'i önerdim, siz 4 kullanıyorsunuz sanırım. 350 TL'ye Thermaltake Element V alın kurtulun bence de...
  • ALPER31 bir arkadaşın yan kapağın ledlerinin sönmesi yüzünden garantiye gönderdiğinde sadece fanın sorunsuz şekilde değiştirildiğini ve sorun yaşamadığına şahit oldum ama bu kapağın yada malzeme kalitesinin çok iyi olduğununda bir göstergesi değil tabi, birazda yetenek ve çaba isteyen bir şey sanırım. Onun dışındakilere kendi kasa kullanımımdan cevap verebilirim. Ne power tuşunun stabil çalışmaması nede usb'lerin içine göçecek olması gibi bir sorunla karşılaşmadım, en azından 2 ay içinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kablolarınız çok fazla dağınık ama üşenmeyip bir resim çekersem emin olun kabloların sizinki kadar dağınık olmadığını gösterebilirim. Anakartın güç giriş kablosunu üstten alabilirsiniz, kasa ön panel kablolarını delikleri kullanarak diğer yan kapatan anakart üstüne alabilirsiniz, aynı şekilde egzos fan ve hdd tarafından üfleyen fan kablolarınıda dikkatli yollardan geçirirseniz güzelce sabitleyebilirsiniz. Power supply'in altta olup kablo yoğunluğu olmasına rağmen alttaki bölüme bir adet daha mavi ledli thermaltake fanda takmama rağmen sizin kasanızdaki kablo yoğunluğunu yaşamıyorum, zaten yaşıyor olsaydım fanın kablolarıyla teması sonucunda oluşabilecek zararlarıda görürdüm. Ama genel olarak kişisel şikayetlerinizde haklı olabilirsiniz. Ben kasanın kullanışlı olması ve özellikle görünüm bakımından kablo saklama bölümü olmasından yanayım o yüzden kasayı bende değiştirmeyi düşünüyorum fakat Dark Falcon kasanın işlevlerinide yerine fazla fazla getirdiğinide söylemezsem haksızlık olur. Zira phenom x2 işlemciyi x4 hale getirip 4.1ghz gibi overclock değerinde kullanmama rağmen stabil tutup 30 dereceye kdr bekleme %100 yük altında maksimum 51 derece tutan bu kasayı sevmemek mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

ALPER31
    Kasa ile ilgili sıkıntılarınız kendiliğinden olduysa eğer değişim isteyebilirsiniz. Dark Evo 5'i önerdim, siz 4 kullanıyorsunuz sanırım. 350 TL'ye Thermaltake Element V alın kurtulun bence de...

TEŞEKKÜRLER
    şimdi de o dert coolermaster haf x-thermaltake element v black ve aerocool xpredator neyse işte onları araştırıyom.... sorular sorular ...

bakalım hangisini alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkalper

sanal market guvencesiye bu kasayı öneririm

http://www.sanalmarketim.com/urun/d0cbd54d62d6b46622e11da96d98e926/LC-POWER-LC-POWER-Pro-919B-Aequitas-Pro-Line-Gaming-Kasa-600W

kafayı yedım dark falconun 2 iz kardeşi

• truvatek phalanx öneririm sana suanki pcmde o var ve memnunum ama 2. pc mi küçük kasa istiyorum o yüzden evo 5 almaya karar verdim hayırlısı artık bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

ALPER31 merak ettim ne gibi şikayetlerin var kasandan, mesela malzeme kalitesi sana nasıl bir sorun yaşattı? Yada 4 fanlı soğutma sistemi seni tatmin etmedimi? Bunlara cevap verip karşı cevap beklersen profilimden açtığım konulara bak, mesela dark falcon kasa soğutması ile overclocklu sıcaklık değerleri, stabilite gibi durumların cevabını fazla fazla alırsın. Malzeme kalitesini süper diye övemem ama karşında 7.5 kiloluk taş gibi bir kasa var, ha sen beğenmediysen kas geliştirmek için vücud çalışabilirsin kasanla.

pekala gördüklerimi sayayım sana.kasanın ön kapağını tutan pimler var o pimler minik vidalarla ön kapağa sabitlenmiş...pimler ön kapağı çıkartırken veya takarken çıkıyordu. ve çıkan pimin içinde metal vida var ve anakartın içine düşüyor bi kısa devre yaptırsa...sonra kasanın ön usb paneli sorunlu bi aygıt takarken ıcıne göçmesin diye dua ediyorum...power düğmesine hiçbir zaman 1 kere basıpta bilgisayar açılmadı tuşta stabil değil.uzun kartlar için o kadar da uzun değil 27 cm lik ati hd 5850 lim kıta kıt sığdı. kablo yönetimi vs yok.ilk başta aldığım zaman ön fanı ses yapıyor diye yollamıstım hb aracışığı ile..şimdi di ledlerden biri söndü ve yan fanın vida karşılığı çatladı..say say bitmez ..anlatana kadar bizim özelliklerinde 3 yıl pil ömrü olan klavyenin pili biter o yüzden hatamı kabullenıp bir tane cooler master haf x thermaltake element v veya aerocool xpectdor gibi full tower kasalara yönelcem...panelimdekı sistemı temmuz ayında topladım..tek hatam o kasa başka bişey değil.resimlere göz atın isterseniz dediğim gibi gücünüz imkanınız varsa dediğim markalara yönelin

edit bu yazımın aynısı kendi açtığım konuda da vardır:

edit:sevgili arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum.konuyu başlattığım kendi mesajımda dark falconu yerden yere vurdum.aslında biraz kendimi yokladığımda sorunun kasada değil benim donanımın kasaya fazla gelmesinden kaynaklandıgını gördüm.yani misal verirsek biz kalkıpta bir mini tower,htpc kasa begenelim sonra..bizim parçalar buna sığmasını düşünelim bu yanlış olurdu.bu benim hatam donanıma göre kasa bakmadım.bende öyle yaptım yukardaki resimlere gelirsek sonuçta bu ürünler haşa Allah yapısı değil.kul yapısı hata olabilir.zira bu hatayı gidermek için kanunlarda ürün garantisi var. fotoğrafta sizlere aktardığım şeyler aslında tabiki kasa değişme nedeni değil.zira AKORTEK beni utandırdı.belkide o fotoğraftaki çatlağı ben yaptım bilemem orasını kasayı şirketten eve götürürken araçta zarar görmüş olabilir.sonuca gelelim Akortek istese bu ürünü değişmezdi.zira şöyle diyebilirdi kasayı kargodan teslim alırken attığınız imza bu ürünün sağlamlığını tescil etmiş olup kırık vb hasarlar garanti kapsamında değil diyip bize kapağı verebilirdi.bu firma iyi çalısıyor zira saadete gelelim kasanın yan kapağını komple değişecekler.kasa da genel olarak bir sorunum yok.yani isteyen alabilir bence fiyatına göre iyi..bana gelirsek dediğim gibi ihtiyaçların karşılanması meselesi şimdi gene gönül rahatlığı ile söylüyorum HAF X alacağım ve bunu akortekin bünyesinde olan teknobiyotik'ten alacağım.buradan istemeden tüketici arkadaşları yanılttığım için herkesten özür diliyorum.buna akortekte dahil.savunma mekanizması devreye girmiş,suçu kendimizde arıyacağımıza başkalarına yüklemişiz ...sonuçta yeni bir kasa alacağım full tower. bu cooler master haf-x olacaktır dark ise kasa midtowerdır.bunu adamlar söylemişdediğim gibi sorun bende..başka markanın midtowerını alsak farklı bir görüntü olacağını sanmıyorum.yani sorun seçimden benden kaynaklı.iyi forumlar arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.