Şimdi Ara

¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º° KASA BOYAMA REHBERi °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
13
Favori
39.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın bilgiler için,lazım olan arkadaşlar faydalansın tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Zımparalamadan boyanın üstüne yeni boya sıksak ne olur ?

oyle yaparsan boyada pütürleşmeler oluyor,oda daha sonra atıyor boyayı
  • mükemmel bi paylaşım çok saol
  • Arkadaslar bende kısmetse yarına kasamı boyamaya baslıyacagım ama birkac aklıma takılan sorular olucak umarım hemen yanıt bulur da bende fazla beklemeden yarına boyamı yaparım...

Kafama takılan sorular ..:

1-ilk olarak kasam siyah everest ve kasamı gene siyaha boyayacagım ama zımpara cekmem gerektiğini biliyorum ama zımparanın şiddeti ne olacak iyice bastırıp komple metal rengini bulana kadar mı zımparalama yoksa pürüzsüz bir yüzey elde etsem 1. kat sprey boyamı cekmeme yeter mi ?

2- Su anda elimde Marshall ColorWorks Siyah boyası bulunmaktadır.. Alırken adama parlak siyah ver dedim acaba yukardaki resimlerdeki parlak siyaha ulasmama yeter mi yoksa astar vs gibi işlerle ugrasacakmıyım ?

3- Sadece zımpara ve boyama işleri parlak bir zemin elde etmem de yeterli olacak mı ?

Eğer boyama işlerinden olumlu sonuclar alırsam burada herkesle paylaşıcagımdan emin olabilirsiniz... Ama öncelikle acil olarak sorularımın yanıt bulması gerekiyor yoksa bu gidişle hiç bişi beceremicem...

• quote:

Orjinalden alıntı: yarasa_38

Arkadaslar bende kısmetse yarına kasamı boyamaya baslıyacagım ama birkac aklıma takılan sorular olucak umarım hemen yanıt bulur da bende fazla beklemeden yarına boyamı yaparım...

Kafama takılan sorular ..:

1-ilk olarak kasam siyah everest ve kasamı gene siyaha boyayacagım ama zımpara cekmem gerektiğini biliyorum ama zımparanın şiddeti ne olacak iyice bastırıp komple metal rengini bulana kadar mı zımparalama yoksa pürüzsüz bir yüzey elde etsem 1. kat sprey boyamı cekmeme yeter mi ?

2- Su anda elimde Marshall ColorWorks Siyah boyası bulunmaktadır.. Alırken adama parlak siyah ver dedim acaba yukardaki resimlerdeki parlak siyaha ulasmama yeter mi yoksa astar vs gibi işlerle ugrasacakmıyım ?

3- Sadece zımpara ve boyama işleri parlak bir zemin elde etmem de yeterli olacak mı ?

Eğer boyama işlerinden olumlu sonuclar alırsam burada herkesle paylaşıcagımdan emin olabilirsiniz... Ama öncelikle acil olarak sorularımın yanıt bulması gerekiyor yoksa bu gidişle hiç bişi beceremicem...

cevap verebilecek yok mu bugun baslıcaktım ama sizlerin görüşleri olmadan baslamak istemedim

• Benim kasem siyah cila alıp parlatsam böle olurmu acaba?
  • :)))

O çatlayanlar süper olmus arkadaslar moralinizi bozmayın. Zira o LAKE çatlatma tekniği. Onuda yapmak icin çok uğraşan var. Siz şans eseri yapmışınız kutlarım...

TUmune uygulasanız daha super olacak kanımca
  • Arkadaşlar Merhaba Şu Forumda Yer Alan Kasa Boyama Tekniklerinden Pek Anlayamadım Bana Detaylı Hangi Aşamada Hangi Zımparayı Kullanacağımı Boya Olarak Mat Sİyah Mı Normal Siyah Boyamı Kullanacağımı Lütfen Açıklayınız Çünkü Tüm Alet Edavatlarımı Almış Bulunmaktayım Ama Yanlış Yapmaktan Korkuyorum Lütfen Yardımcı Olun Bana Acil Cevap Bekliyorum
  • maske fln kullanmamız gerekiyormu bunları yaparken
  • bu sprey boyaları 40 45 cm uzaktan puskurtmek lazım.. yoksa cok kotu duruyor....
    Güzel anlatım ama boya işini herkez düzgün yapamaz, kendinize güvenmiyorsanız bilen birine danısın...
  • cok güzel bir çalısma gerçekten cok faydası oldu
  • daha önce de sormuştum maskeye gerek var mı
  • Ellerine sağlık muhteşem olmuş hep istemişimdir öle parlak kasam olsun
  • KABARMA OLMAMASI için ilk katların iyice kurumasını bekleyin.Alt katı iyi kurutmadan üstüne kat atarsanız alttaki kat yeni katın etkisiyle
    eriyicek ve dalgalanmalar yapıcaktır.Ve mumkun olan en kaliteli boyayı kullanın.Kalitesiz boaların içeriğindeki tiner miktarı yüksek oldugu için
    altında kalan katları daha fazla deforme eder. Kolay gelsin.

Bu topik lanetlimi ne herkesi banlamışlar yaw.Kimse kalmamış valla Herkes surgunde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 10 Şubat 2008; 1:48:39 >
  • ellerine sağlık hacı
  • emegine saglık hocam cok iyi bir boyama rehberi olmuş sadece kasa degil,rehbere uyarak herşeyi boyayabilirsiniz... cok iyi anlatımlı ve resimli olması üzerinde çok emek verildiginin bir göstergesi...
    Bu Rehber lütfen Üst konu yapılsın....
  • paylaşım için çok teşekkürler bende böyle bir iş yapmayı düşünüodum fakat bana tam malzeme listesi verebilirsen çok sevinirim kasamı fll boyiycam ona göre yardım plz ne kullancaımı bilmiorum boyada kendi kullandığın markalarınıda yaz teşekkürler
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigpump -- 23 Aralık 2013; 4:29:40 >
  • çok güzel açıklayıcı bir çalışma kestiğim yan kapağımda birazda olsun uygulamaya çalışıyorum
  • peki mat boya nasıl uygulanmalı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.