Şimdi Ara

¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º° KASA BOYAMA REHBERi °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
13
Favori
39.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlemleri metalik gri için de uygulayabilir miyiz ? Yani nikelaj kaplama gibi görüntü verir mi ?

• 2006 dan beri bakılmış helal olsun yani 5 sene az değil :D bu senenin ilk yorumu bende sene bitti ama neyse
  • çok yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler
  • Şimdi kasayı zimparalamayip tiner ile temizledim. Sonra sprey seklinde astar bulamadığımdan fırça ile bir kat astar attım kasaya. Sabaha 2. Katı atacağım. Kasanın bazı yerlerinde astar fazla gitmiş bazı yerleri az. 2. katı attıktan sonra bu kabarikliklari nasıl duzelteceğim?
  • boya sonrası 2000 ile zımparalamak şartmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öylesine biri -- 18 Eylül 2011; 20:21:44 >
  • Takip
  • arkadaşlar yazıda boyayı çıkarmayın yazıyo bn spirale taktım zımparayı boyanın hepsini kazdım boya atarsam çizikler belli mi olcak acaba macun alıp macunmu çeksem bilemedimki şimdi sabunlu su fln adam ince çalışmış biz hurra giriştik çekiç keser bir çare bulun derdime
  • Boya üstüne boya atılabiliyor mu? Yani diyelim ben turuncu bir boya üzerine kırmızı maskeleyip logo boyayabilir miyim? yoksa logoyu yapacağım yerede illaki zımparamı gerekiyor.
  • arkadasımda Corsair 800d var

Materyal: Çelik & fırçalanmış alüminyum

http://www.corsair.com/pc-cases/obsidian-series-pc-case/obsidian-series-800d.html

çizik yerleri rötüşlamak istiyorum ne ile boyamalıyım ?

http://www.corsair.com/pc-cases/obsidian-series-pc-case/obsidian-series-800d.html

• Gerçekten gerekli bir konuydu cok güzel olmuş ellerinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık. Yararlı konu olmuş...

• mükemmel bir çalışma !
  • Bende boyadım benim kasa parlamadı uzerine vernik attım boyle acaip toz gibi bi sekil aldı dokununca da toz kalkıyor

• Güzel rehber elinize sağlık.

• elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.