Selam. Feel hurrıcane 2 kasamı (gri olanı) boyamak ıstedım ve mat sıyah sprey boya aldım. kasayı zımparaladıktan sonra boyamaya basladım ancak kasa ustunde cok fazla puturlenme oluyor. bir suru kucuk nokta olusuyor.acaba kullandıgım sprey boyanın kalıtesızlıgınden mı markası gokkusagı mat sıyah sprey boya.su anda kasaya bakmaya bıle tahammul edemıyrum.sizce sorun kullandıgım boyadan mı cevaplarınızı beklıyorum
benım kasada senınkı gıbı olmustu boyayla hıc ugrasmadım reklamcıdan sıyah yapıskanlardan aldım 1 metre kadar ısımı goru bence sende oyle yap cok guzel parlıyor
Bence vazgeçme. Yapışkan falan nereye kadar tatmin eder? En azından beni etmez :) bu aldıgın boyanın adını hiç duymadım ama demek kalitesiz bir boyaymış. Olsn fark etmez bizde bu boyayı astar olarak kullanırız. Bence git Akçalı Parlak Siyah sprey boya al. Ben kullandım cok memnun kaldım. Yaptıgın boyaya önce ince bi zımpara cek. Pütürtüleri temizle. Sonra akçalı boya iler sürekli aynı yöne doru 25-30 cm uzaklıktan püskürterek boya (iyice çalkalamayı unutma tabi) 3 saat kadar beklesin. 2. Katı cek 1gün hiç elleme. Ertesi gün git saçını tara
kutu üzerinde 2. kat için 15dk falan bekleyin yazıyor ama hikaye en az 2-3 saat beklemek lazım boyanın güzel olması için ilk katı ne kadar düzgün zımpalarsak 2. katta o kadar parlaklık olur. 2. katı çektimi kesinlikle en az 1 gün ellemeyin kurumuşmu diye bakmaya kalkışmayın benden demesi kurudumu diye bakarken boya gitti yeniden boyamak zorunda kaldım
boyanın pürüzsüz omasını istiyorsan her kattan sonra en az 1 saat bekle ve 800 lük zımpara ile her kattan sonra çapaklaraı, pütürleri al....
cevaplarınız ıcın tesekkurler arkadaslar bende pes etmedım ve kalıtelı bır boya alıp tekrar denedım ve sonuc cok ıyı oldu.ucuz etın suyu kara oluyor gercekten kasayla ısım bıtınce bır ıkı resım koyarım.
şimdiye kadar çok kasa boyadım,o sorun olacaktır,ancak kasayı boyamadan önce iyice zımparala,daha sonra bi sprey astar al,sonra ince bi zımpara yap(pürüzsüz olasıya kadar,astar çıkmasın!!!)daha sonra boyayıp isteğine göre mat weya parlak wernik atabilirsin,kolay gelsin...
Kasanın İçinin Zımparalanmaz diye biliyorum Keşke zımparalamadan Boyasaymışsın Bide zımparanın en incesinden alsaymışsın Sanırsam Fazla kazınmış
iş zımparada ve kaliteli sprey kullanmadan geçiyor öncelikle akçalı duplicolor raykon sprey kullanacaksın bunların astar spreyleride car astardan sonra ıyıce kurudukdan sonra tekrar ınce bır zımpara yapacaksın elını gezdırdıgın zaman puturluk gelmıcek hatta mumlu bez alıp sıleceksın toz kalmasın yüzeyde sonra tek kat aynı yone soldan saga sagdan sola 1 kat at 15 20 bekle yukardan asagı 2 kat at 15 dk bekle soldan saga 3. katı ac cok yakın atmayın akma yapar mumkun oldugunca uzak mesafeden atın
bu spreyler nerden bulacam bu malzemeleri diyorsan www.spreyci.com online sprey satış sitesi ankara merkezli akçalı duplicolor satıyor neon florasan astar RAL renkleri bile var seffaf vernık anlıcanız yok yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme