Şimdi Ara

Kasa boyamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasayı aynı rengine boyıyıcağım rötuş gibi olucak.

Renk : Siyah - Gumus .

daha once hiç boyamadım boya onerirseniz sevinirim. sprey veya nasıl oluyorsa.

• Bende zamanında graffiti ile ugrasmıs bi insanım ve sprey boyaların iyiliğini kötülüğünü biliyorum , istanbulda otuyorsan belton montana mtn gibi markaların boylarını alabilrisin 2 kutu yeter bi kasa için 16 lira falan toplamda ankarada ise kızılayda var kardelen diye ordada aynı seyler geçerli h.o simdiden
  • İstanbulda oturuyorum fakat grafiti boyası ile kasa boyası birmi ? yani fark oluşturmazmı.
  • sanmam her türlü yüzeye uygulanıyor kaliteli bi boya alırken mazot ta sorarsan zaten cevap verirler
  • daha önce boya yapmadıysan boyamanı tavsiye etmem
  • ben de önceden boyamıştım, kasa çok kötü oldu; işi biliyosan yap derim bence
  • Kasanın gri yerlerinde siyah siyah yerler var goruntu bozulduğu için demiştim kasa asus vento a9 chassis. ama tavsiye edilmiyosa boyamam.
  • kaplama yapmayı deneyebilirsin
  • Kaplama hakkında bilgi verebilirmisin
  • folyo kaplama piyasada rahatlıkla bulabilirsin bağzı ucuzluk pazarlarında bile var reklamcılarda vs yerlerde hatta ikinci el bölümüne bakarsan orda bile satanlar var forumu incelersen leptop kaplayanlar falanda var gerdirerek yapıştırıp bagzı kıvrımlarıda ısıtarak düzeltirsen boyası kadar orjinal bir görüntüye sahip olur
  • kolay gelsin
  • Boya yapmayı bilmiyosan sakın bulasma derim .d
  • yap ya bir sıkıntı olmaz o kadar zor bir işlem değil güzel bir zımpara sonra boya sonra tekrar zımpara sonra tekrar boya cillop gibi olur
  • işini bilirsen boya kolay hocam. zımpara, sprey boya ve kalın kağıt bant ile halledilir. örneğin gümüşe boyayacağın yerlerin etrafındaki siyahların üstüne ince bir işçilikle kağıt bantı çekip oralara gümüş boya gelmesini engellemelisin.
    kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.