Şimdi Ara

Kasa çalışıyor,ekranın ışığı yanıyor fakat görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açtıktan sonra görüntü çok kısık bi şekilde geliyor ama çok kısık eğilip alttan anca gözüküyor sonra gidiyor ışıklarda sorun yok pc açılınca yeşil kapalıyken turuncu ışık yanıyor ekran kartına baktım kokmuyordu yanmamış onu çıkar takmı yapicam napicam yardim edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kubilay67036703 K kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse yardımcı olmamış sana ben pek fazla birşey bilmiyorum ama en azından bi kaç bişey önerebilirim yanlış veya doğru bilemem sadece en azından denemiş olalım diye neyse.

Ekran kartını çıkarıp tozları falan temizleyip yerine tak

Ekran kartını başka bilgisayarda dene

Başka monitör de dene

Ram leri çıkar tak bilgisayar içindeki kabloların yerine iyi takıldığından emin ol

son olarak ekran kablonu yani ekran kartına ve monitöre giden kabloyu değiştir veya kabolyu başka bir şekilde test et örneğin kasayı televizyona bağla.

Şimdilik bu kadar hocam saygılarımla.
  • bendede buna benzer sorun vardı ramler yerinden biraz oynamış tam takınca düzelmişti
  • Sanırım Monitörde bir sıkıntı var. Bilgisayarcıya götür (işin ehli olduğuna emin ol.) ve başka mönütöre takıp denesi.Bilgisayarcıya götür dememin sebebi normal biri evinda fazladan bir monitör bulundurmaz değilmi ?
  • Art arda mesaj yazıyorum kusura bakmayın.Bizim bi arkadaşın sistemde sorun vardı.Herhangi bir bilgisayarcıya götürdüğümüzde çalışmıyor diye ramı çıkartıp takmıştı ve dıt-dıt sesleri gelmişti adam bu ramı bana ver vs demişti bizi saf bilip sövüp çıktık tabi. Eve gittik bi baktık ramı düzgün oturtmamış şerefsiz. Benim ekran kartı takıp deneyelim dedik bilgisayarcılardan hayır gelmez diye meğerse sorun ekran kartında imiş ramı oturttuk stress teste flan soktuk hiçbir sorun yok. O yüzden yani. İyi Forumlar...
  • Sıkıntı yok toprağım bende eskişehirliyim ayni topraktaniz bu arada bakicak dayimin bi arkadaşı halledicek çok açık kaldı pc ondan sonra böyle bi sorun yaptı ama biyerde yanik yok monitörün omru doldu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.