Bildirim
kasa çarpıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
odandaki prizde topraklama yok arkadaşım dikkat et benim bir işlemcim,bir powerım,birde akran kartım yanıd çok üzüldüm tabi yanaların markalarını yazmıyorum bile düşün tagan 480 watt yandı bir elektrikçiden yardım alabilirsin saygılar -
evet dikkat et bir elektrikci sart -
geçici bir çözüm ancak kasandan alacağın bir bakır kabloyu kalorifer sistemine filan değidirerek kasadaki elektriği alabilirsin
powerın yeterli değilse yani güçlü ve dayanıklı bi power değilse bileşenlerinin ani bir voltaj değişiminde cuvlaması (teknik bi terimdir ) olası...
evin diğer prizlerinde topraklama varsa ve iyiyse kaliteli bir uzatma kablosu ile elektriği ordan al... -
EVET ARKADASLARIN DEDIGI GIBI TOPRAKLAMA YAPILMAMIS BIR PRIZDEN CALISIYORSAN MAKINAN SASEYE TARUZ KALIYOR DIKKAT ET EKRAN ARTIN TEHLIKEDE SU ANDA VE EGER TOPRAKLI BIR PRIZLE CALISIYORSANDA POWER SUPLY HEMEN DEGISTIR ARISA YAPMAK UZERE KISA DEVRE YAPIYOR OLMALI BASKA BIR IHTIMALDE ANAARTI OTUTTURDUGUN YUVALARA VIDALADIGIN VIDALARA BAK BIILIRSINIZKI ANAKARTI HER VIDA ILE KAYNAKLAYAMAYIZ ILETKEN GOREVI GORMESIN VE ACMA KAPAMA TUSUNA DIKKAT ET ASIRI TOZ VE NEM SASE YAPMASINA NEDEN OLABILIR BENIM BASIMA GELEN OLAYLARDAN ALINTIDIR... TESEKKURLER
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X