Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tmm kontrolcüyüde ss'le bakayım neymiş nasılmış
  • odaklanmayı beklemediğim resimler birazcık bulanık geneli idare edecektir gözünüz gönlünüz şenlensin.

Kasa Genel Paylaşım Konusu

aşağıdaki resimde hdd sürgüsünü gösterdim tekerlekler biraz yamulmuş sayemde :D

bu 2 resimde yengenize sarkmayınız monitörden resimler harbi kaliteli çekilmiş sanki ekran görüntüsü :D

LÜTFEN ALINTI YAPMAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 6 Temmuz 2013; 23:31:23 >

• güle güle kullan gerçekten özenmişsin baya bir ve değmiş açıkcası çok güzel
  • @IIBurkiII iyi iyi fena değil Emek harcanmış belli :D
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    mübarek akşam akşam özendirdin naptın öyle yav şov yapmışsın benim acilen led işini çözmem lazım ulan ben niye penceresiz kasa alırım ya offfff maşallah diyelim 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

mübarek akşam akşam özendirdin naptın öyle yav şov yapmışsın benim acilen led işini çözmem lazım ulan ben niye penceresiz kasa alırım ya offfff maşallah diyelim 10 numara

Napcan pencereyi boşver,aşık aşık kasanın içine mi bakıcan

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

quote:

aynen benimkide pencereli ama masanın altında duruyor öyle baktığım filanda yok

• quote:

quote:

Aşık aşık bakacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aşık aşık bakacaktım

Görsellik olarak iyi olurdu elbette ama @tayfn1907 'un da dediği gibi masanın altında duruyo çoğumuzun,çokta önemli değil bence

• evet eğer kasa masa üstündeyse gelen gidende çoksa havan olur oda ayrı tabi
  • sağolun kardeşler bu en iyi hali sanırım modüler psu almadıkça ve kontrolcüden kurtulmadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

sağolun kardeşler bu en iyi hali sanırım modüler psu almadıkça ve kontrolcüden kurtulmadıkça

evet aynen öyle bende ilk montajı yaptıktan sonra anladım modüler in anlama geldiğini ve ne işe yaradığını

• hocam yan kapakları takas etsekmi sıfır çizik tertemiz öyle bir düşüncen varsa altını üstünü ayarlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Temmuz 2013; 20:26:33 >
  • yok hocam ben satmayı düşünmüyorumama forumda yan kapak yerine pleksi yapıp satan bir arkadaş vardı adı nick i AMFİBİ bir bakın isterseniz
  • quote:

hocam yan kapakları takas etsekmi sıfır çizik tertemiz öyle bir düşüncen varsa altını üstünü ayarlarız

pleksi yaptırsana birazda büyük çaplı yaptırırsın güzel olur. ondan sonra döşe ledleri

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

sağolun kardeşler bu en iyi hali sanırım modüler psu almadıkça ve kontrolcüden kurtulmadıkça

evet aynen öyle bende ilk montajı yaptıktan sonra anladım modüler in anlama geldiğini ve ne işe yaradığını

şimdi alayım diyorum modüler bir psu ama boşa masraf gibi geliyor şu anki ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor çok sağlam ve güçlü bir psu. abimin kasada 300w dandik bitane var o değiştirmek isterse bendekini ona verip o zaman alırım anca. o da bu işlerden hiç anlamaz açıp çalıştırır sadece pcyi. ekran kartını aldım gösterdim ne bu diye. işlemcimi dedi bana bende benmkini bozulana kadar kullanırım herhalde.
    Kasanın pleksi yapısı süper allahtan kabloların olmadığı bölüm açık sadece baktığında kablolardan eser yok gibi duruyor ondan seviyorum bu kasayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 6 Temmuz 2013; 21:33:30 >

• IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    kasayı doğruyorlarmı nasıl olucak tam hocam orijinalliği perişan olur gibi hocam bide bu kabloları ayrı ayrı takılan psular güzel hakkaten bende şimdi anladım yanlız merak ettiğim bir nokta var bizim tüm kablolar psu içeri gidiyor peki bunlardan biri kopsa yada bozulsa ne yapıyoruz ? diğer tip psu olsa rahatça değiştirirdik

tayfn1907 saol hocam bakalım bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Temmuz 2013; 21:51:25 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    bişey olacağnı zannetmiyorum zaten işine yarayanları kullanıyosun bir tek. pleksi için yan kapağı kesiyorlar oraya uygun bide pleksi kesiliyor sonra o kısma uyguluyorlar kısacası
  • Akşam akşam sinirlerim bozuldu.

Dark Orion kasamda dandik bir ayrıntı söz konusuydu. Aerocool da aynı dandikliği yapmış ve hatta Dark'dan bile daha dandik yapmış.

Aşağıdaki resme bakın:

Bir de şuna bakın:

Bu resimleri montaj sistemi düzgün şekilde kilitliyken aldım. Hadi o neredeyse 2-3 milimlik boşluğu geçtim ama vidasız montaj aparatları da iyi tutmuyor. Yukarıdaki resimlerde gördüğünüz gibi 5,25 sürücü olduğu yerde oynuyor. Neyse ki harddisk kızaklarında böyle sorunlar yok. Dark Orion kasamda bile bu kadar boşluk kalmıyordu (Hatta o boşluğu unutmuştum bile) ve boşluk olmasına rağmen vidasız montaj sağlam tutuyordu.

Arkadaş çok mu zor şunu yapmak?

Bu resmi önceki sayfalardan birinden aldım bu arada. Kasalarıyla pek de konuşulmayan Xigmatek bile sıfıra sıfır konuşlandırmış DVD sürücüyü. Aerocool neredeyse her ayrıntıyı düşünürken (Yukarıya radyatör koyacaklar için 12 cm'lik vida yuvalarını anakarttan uzağa yerleştirmek, kasanın ön panelinden gelen kabloların kasa içine girmeden geçeceği deliği hazırlamak gibi) bunu düşünememiş. Yaptıkları kasayı hiç mi denemiyorlar anlamıyorum. Dark Orion asıl HDD montaj bölümü berbattı ama bir şekilde kendine getirmiştim. Bu sorun çok kolay çözülmeyecek gibi duruyor.

Sizin kasalarınızda böyle sorunlar var mı ve sizce bu sorunu çözmek için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 7 Temmuz 2013; 0:42:12 >

• Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    biz kullanıcılar kadar dikkat etmiyorlar emin ol çoğu kasada böyle garip durumlar görüyorum kendi kasamda dahil buna üste 20'lik fan yeri koymuşlar fan kabloyu kesecek diye korkuyorum bir şekil ayarladık fanla kablo arasında 3 4mm var kabloda anakartın kablosu az bişey sıyırmış ilk başta farketmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Temmuz 2013; 0:30:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.