Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takma yav önemli bişey olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @*GameOver*

Maalesef hocam böyle sorunlar ilk kasamda da vardı. Onda üst tarafa iki tane fan yuvası açılmış ama ne yaptıysam iki tane fan takamadım. Ancak tek fan takılabildi.

@IIBurkiII

Hocam çok fena oynuyor. Oynamasa ama sadece açıklık olsa sesimi çıkarmayacağım. Şimdi çözüm düşünüyorum. Oynamayı sanırım vidalayarak veya vida deliklerinin içine giren çıkıntılara karbon fiber kaplama atarak çözeceğim sanırım. Yan taraftaki açıklık için de bir şey düşünüyorum ama daha ne yapacağımı bulamadım.

Sizce ne yapabilirim? DVD sürücü vidalamak için parmak vida bulunabilir mi? Ne dersiniz?
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    geçici olarak bişey sıkıştırabilirsin çok göze batmayacak şekilde. benim ön paneldede sol tarafta boşluk kalıyor. ama diğer tarafı sağlam vidaladığım için hiçbi şekilde oynamıyor yerinden. bi ss atarım hatta
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yapmak durumundayım sanırım hocam. Oraya sıkıştıracak şekilde otomobil sileceği lastiği olur mu diye düşünüyorum. Şu parmak vidalar uyar mı bilmiyorum:
    http://www.modifiyemalzemecisi.com/?kategori-17-vidalar=&slmt=1&mrk=

Sizde resim atarsanız çok güzel olur.
  • Fanların kablosuna anahtar bağladım FX 6100lü sistemimde, Windows açıkken kapatsam arıza verir mi anakarta bağlı olanını
  • ss'ler yükleniyor please waiting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Temmuz 2013; 13:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Fanların kablosuna anahtar bağladım FX 6100lü sistemimde, Windows açıkken kapatsam arıza verir mi anakarta bağlı olanını

Bence hiçbir şey olmaz. Sonuçta fanı çıkarıp takmak gibi bir şey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 7 Temmuz 2013; 13:32:32 >
  •  Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Temmuz 2013; 13:38:01 >

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten fana yakın geçmiş işlemci güç kablosu. PSU kablolarını modülerleştirme gibi bir şansımız yok. Olursa bile çok zor ve riskli olur.
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    aynen ya çok yakın geçmiş 3 4mm farkla çalışıyor aylardır böyle fanda 20'lik fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Temmuz 2013; 13:47:22 >
  • @*GameOver* çok sexy bunları görmek istiyoruz kızlardan hoşlanmıyorum kasalardan hoşlanıyorum var bende bişeyler bu ara :P bu arada yengemiz kim oluyor çok tanıdık geldi sima

@Hasan07-36 buyur hocam ssler. için biraz olsun rahatlar kalan boşluğu gördüğün zaman. ama yerinden oynamıyor işte.

Kasa Genel Paylaşım Konusu
     Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

aynen ya çok yakın geçmiş 3 4mm farkla çalışıyor aylardır böyle fanda 20'lik fan

bişey olmaz deyse bile o fan o kabloyu kesemez korkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Sağolun hocam sizde de bayağı açıklık kalmış. Ben şimdi o açıklığı kullanarak neler yapabilirim ona bakıyorum. Hatta oraya cam gibi bir malzeme koyup arkadan led yapabilir miyim düşüncesi var. Tabi fan kontrolcüyü de koyarak tamamen doldurmam gerekiyor o durumda 5,25'lik yuvaları. Gelin görün ki şuna taktım kafayı:http://www.quietpc.com/kaze-master-ii-bk

Önceki siparişimi 1 hafta gibi kısa bir sürede göndermişlerdi.

quote:

quote:

Dediğiniz gibi kesmesi çok zor ama o kabloya sürterse hiç güzel bir ses çıkmaz. O ses duyulduğunda yapılacak panikle pencereden atlamak mümkün olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

quote:

quote:

Sağolun hocam sizde de bayağı açıklık kalmış. Ben şimdi o açıklığı kullanarak neler yapabilirim ona bakıyorum. Hatta oraya cam gibi bir malzeme koyup arkadan led yapabilir miyim düşüncesi var. Tabi fan kontrolcüyü de koyarak tamamen doldurmam gerekiyor o durumda 5,25'lik yuvaları. Gelin görün ki şuna taktım kafayı:http://www.quietpc.com/kaze-master-ii-bk

Önceki siparişimi 1 hafta gibi kısa bir sürede göndermişlerdi.

quote:

quote:

Dediğiniz gibi kesmesi çok zor ama o kabloya sürterse hiç güzel bir ses çıkmaz. O ses duyulduğunda yapılacak panikle pencereden atlamak mümkün olabilir.

muahaha o boşluklarda sadece sallanmamasını sağlasan yeter bence çokta dikkat çekici bişey değil sonuçta her kasa ile milimi milimine uyumlu yapacaklar diye bişey yok diye düşünüyorum.

• Kasamın örnek olarak gösterilmesi beni mutlu etti :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Kasamın örnek olarak gösterilmesi beni mutlu etti :P

Yok sizin kasanın bir tek orasını düzgün yapmışlar.

Not: Şaka şaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Kasamın örnek olarak gösterilmesi beni mutlu etti :P

Yok sizin kasanın bir tek orasını düzgün yapmışlar.

Not: Şaka şaka.

Zaten çok ahım şahım bir kasa değil,bunun bilincindeyim

• yav işini gördükten sonra gerisi önemli değil pekde. herkes görsele önem vermiyor zaten al kullan kafasında.
  • bu arada sayfanın en başına koyduğum hatalı albümü nasıl kaldıracam bilen varsa lütfen söylesin
  • quote:

yav işini gördükten sonra gerisi önemli değil pekde. herkes görsele önem vermiyor zaten al kullan kafasında.

Ben oyun oynarkende kasaya bakarak oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.