Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmaz yeterki doğru bağla zaten molex bağlantılı ledlerde de aynı şekilde değilmi
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    ya konuyu açarken en iyi kablo toplama yöntemlerini görmek istemiştin bende bir örnek olsun diye ekledim ama millet benim sanmış galiba o sistemi....işte bu benim gerçek sitem görselleri..

Kasa Genel Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 3 Temmuz 2013; 10:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

ya konuyu açarken en iyi kablo toplama yöntemlerini görmek istemiştin bende bir örnek olsun diye ekledim ama millet benim sanmış galiba o sistemi....işte bu benim gerçek sitem görselleri..

Pentium4 sistemim (Eski kasam + 550W luk PSU mle )Resimlerden birine TurboCore diye not düştüm çalıntı olmasın diye

• yarın kasayı plexi kaplamaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

yarın kasayı plexi kaplamaya karar verdim

bu işlerden anlıyormusun cidden merak ettim iyi gider hemde
  • quote:

quote:

Pentium4 sistemim (Eski kasam + 550W luk PSU mle )Resimlerden birine TurboCore diye not düştüm çalıntı olmasın diye

bu kasanın yan tarafında yeşil led fan var dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

quote:

bu kasanın yan tarafında yeşil led fan var dimi?

aynen öyle Yan kapağı genişletip 2tane 12lik Yeşil ledli cooler master fan takmayı düşünüyorum. CPU soğutucusu stok ve boşta 25C yükte 43C yi geçmedi 30DK lık prime testinde 3.26GHz oc li

• nasıl geçmiyor yav iyiymiş valla kutuplardamı yaşıyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

nasıl geçmiyor yav iyiymiş valla kutuplardamı yaşıyorsun :D

Bilmiyorum intel bile sitesinde 27c uzerinde calistirmayin demis. hadi sensor arzali olsa heatsinke dokunuyorum vucut isimla ayni. pentium4umu bu yuzden seviyorum iste. sanirim intelin dunyada en az isinan pentium4u benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim kapalı haf 912'e pencere açabilirmiyiz ama daha yeni sayılır bide yüzeyde çiziği nasıl giderebilirim hafif bir çizik var

http://cdn.techiser.com/wp-content/uploads/2010/10/Cooler-Master-HAF-912-Plus-PC-Case.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

benim kapalı haf 912'e pencere açabilirmiyiz ama daha yeni sayılır bide yüzeyde çiziği nasıl giderebilirim hafif bir çizik var

http://cdn.techiser.com/wp-content/uploads/2010/10/Cooler-Master-HAF-912-Plus-PC-Case.jpg

Haf 912ye plexi yaparsak iyi tutturulmaz ise guzel olmaz. ciziklere pasta cila yap

• hocam peki pasta cilayı nerden buluruz birde nasıl yaparız zararı varmı ? pasta cila çektiğim bölümde renk değişimi olurmu en önemlisi bu
  • quote:

hocam peki pasta cilayı nerden buluruz birde nasıl yaparız zararı varmı ? pasta cila çektiğim bölümde renk değişimi olurmu en önemlisi bu

Pasta cilayi kendin yaparsin, malzemeleri biraz bulmak sikinti. herhangi bir renk degisimi olmaz

• quote:

quote:

hocam peki pasta cilayı nerden buluruz birde nasıl yaparız zararı varmı ? pasta cila çektiğim bölümde renk değişimi olurmu en önemlisi bu

Pasta cilayi kendin yaparsin, malzemeleri biraz bulmak sikinti. herhangi bir renk degisimi olmaz

neyse sanayici birilerinden bulurum. ben pasta cila çekeyim hocam modeli filan varmı cilanın ? yazlık cila kışlık cila ? her yüzeye uyum sağlıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Temmuz 2013; 12:31:14 >
  • quote:

quote:

quote:

neyse sanayici birilerinden bulurum. ben pasta cila çekeyim hocam modeli filan varmı cilanın ? yazlık cila kışlık cila ? her yüzeye uyum sağlıyormu

yapacaksanız. Başta pastayı uygulayacağınız yüzeyi gözünüzle parçalara ayırın. Her parça üzerinde başta dairesel olarak malzemeyi yedirin daha sonra düz paralel çizgiler halindegidip gelin. Bunu her parça tekrarlayın daha sonra yüzde yüz pamuklu bir bez veya havlu ile pastanın yağ tabakasını alın. Aynı işlemi cila yaparken tekrarlayın. Fakat makina ile tecrübe edinmediyseniz dediğimgibi elle yapın. İlla makina diyorsanız o zaman profesyonel ellere bırakın.

• En güzeli profesyonel bi yerde bir defaya mahsus makineyle pasta cila yaptırılır. daha sonra en kalitelisinden bir kutu cilayla her ay yapılmak üzere boya korunmaya alınır. böylece uzun ömürlü olur. kendi kendimize yapabileceğimiz budur.
    pastayı da kendim yapmak istiyorum diyebilirsin. pasta hata affetmez. ton farkı oluşur dalgalanma oluşur amatör yapılırsa

• quote:

En güzeli profesyonel bi yerde bir defaya mahsus makineyle pasta cila yaptırılır. daha sonra en kalitelisinden bir kutu cilayla her ay yapılmak üzere boya korunmaya alınır. böylece uzun ömürlü olur. kendi kendimize yapabileceğimiz budur.
    pastayı da kendim yapmak istiyorum diyebilirsin. pasta hata affetmez. ton farkı oluşur dalgalanma oluşur amatör yapılırsa

anladım hocam ama sadece çiziğin üstüne yapmayı düşünüyordum
  • quote:

quote:

En güzeli profesyonel bi yerde bir defaya mahsus makineyle pasta cila yaptırılır. daha sonra en kalitelisinden bir kutu cilayla her ay yapılmak üzere boya korunmaya alınır. böylece uzun ömürlü olur. kendi kendimize yapabileceğimiz budur.

anladım hocam ama sadece çiziğin üstüne yapmayı düşünüyordum

o zaman uğraştığına değmez

• bizim çaylar nerde kaldı Burki

@IIBurkiII
  • quote:

bizim çaylar nerde kaldı Burki

@IIBurkiII

harbiden burki

sdece çiziğe atsam mı olurmu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.