Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

bu da benim meret h100i nin tubeleri çok dandik.

Kasa Genel Paylaşım Konusu

Ama bu sistem Intel???

intel olduğunu nerden anladın hocam? o anakarttaki ışıklar yalnızca msı' ın amd tabanlılarında var diye biliyorum ama dediğin doğrudur büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 2 Temmuz 2013; 16:23:58 >

• quote:

quote:

Ama bu sistem Intel???

Evet?

-3770K da mi kullanmayağğğhhh??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam benim h80i nin tüpler de çatlak Rma yapıcam kışın.

• IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Hocam üstteki pasif soğutucu MSI'nın AMD modellerinde yok. MSI anakartları didik didik etmiş biriyim. Benim sistemimde de MSI kart var ve 5 GHz hayallerimi suya düşürdü.

Bir de solda iki tane bellek var. (hatta soldaki ve sağdaki yuvalardan ikisi boş.) Bu da sistemin 4 kanal bellek destekli olduğunu gösteriyor. Yani LGA 2011 görüyoruz burada.

Ahan da yakaladım işte.
  • Size Intel kullanmak yasak hocam. Sağda solda nasıl AMD fanatikliği yaptığınızı çok iyi görüyoruz.
  • quote:

Size Intel kullanmak yasak hocam. Sağda solda nasıl AMD fanatikliği yaptığınızı çok iyi görüyoruz.

amd fanatiği değilim. 2500tl altina intel onerilmesine karsiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

quote:

o kasa ne o anakart ne çok merak ettim profesyonel bir iş çıkartılmış kim yaptıysa helal olsun corsair çalışanları tabi kendi kasaları olunca özeni eksik etmemişler

Corsair Boxer giymeyi planlıyor musun? Yada üretirlerse alır mısın?

edit: Feyke uçtuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 2 Temmuz 2013; 17:55:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: northhunter

ohooo. kahvehane olmuş burası çaylar kaça çıktı yaw

çaylar şirketten her isteyene ikramımızdır

Çaylar şirketten . Bardakları kırmadan , içi durmadan

• quote:

Hocam üstteki pasif soğutucu MSI'nın AMD modellerinde yok. MSI anakartları didik didik etmiş biriyim. Benim sistemimde de MSI kart var ve 5 GHz hayallerimi suya düşürdü.

Bir de solda iki tane bellek var. (hatta soldaki ve sağdaki yuvalardan ikisi boş.) Bu da sistemin 4 kanal bellek destekli olduğunu gösteriyor. Yani LGA 2011 görüyoruz burada.

Ahan da yakaladım işte.

babam pasta yapmayı nerden öğrendi?

• Yicek bişeyler yok mu karnımız acıktı yaw,hep çay hep çay nereye kadar
  • evet kasa görselleri paylaşmayan kalmasın yokmu artıran çeşitli kasalar görmek istiyoruz biz şöyle bir 400r felan kablo toplama olayını görüntüleyen birileri çıkarsa iyi olur gözümüz gönlümüz şenlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Yicek bişeyler yok mu karnımız acıktı yaw,hep çay hep çay nereye kadar

tam kendimi çaylıyodum bu yorumu gordum kasanin uzerine kustum az daha yaniyodu allah da seni guldursun

• bu pc olayı artık iyice aşmış ya,öncelerden oyun oynasak yeterdi,şimdi oyun oynamanın yanı sıra görsellikte çıkmış piyasaya,hatta görsellik performansı geçmiş sanki
  • quote:

quote:

Yicek bişeyler yok mu karnımız acıktı yaw,hep çay hep çay nereye kadar

tam kendimi çaylıyodum bu yorumu gordum kasanin uzerine kustum az daha yaniyodu allah da seni guldursun

Bunu yaptırdığım 3. kişisin bugüne dek

• quote:

bu pc olayı artık iyice aşmış ya,öncelerden oyun oynasak yeterdi,şimdi oyun oynamanın yanı sıra görsellikte çıkmış piyasaya,hatta görsellik performansı geçmiş sanki

durum şu şekilde. insanoğlu gözü aç bir canlıdır hep daha iyisini hep daha yenisini ister emin ol performans ve görselliğin dışında farklı bir kriter olsa bu sefer oraya yönelirdik
  • quote:

quote:

bu pc olayı artık iyice aşmış ya,öncelerden oyun oynasak yeterdi,şimdi oyun oynamanın yanı sıra görsellikte çıkmış piyasaya,hatta görsellik performansı geçmiş sanki

durum şu şekilde. insanoğlu gözü aç bir canlıdır hep daha iyisini hep daha yenisini ister emin ol performans ve görselliğin dışında farklı bir kriter olsa bu sefer oraya yönelirdik

zevkli oluyor görüntüsü kasayı penceresiz aldığıma o kadar pişmanımki

• Bir kaç tane resim de diğer sistemden paylaşayım: Zor durumlarda can simidi görevi görüyor. Sağlamlığı şahane. 8 senedir çekmediği işkence kalmadı. Gta Vice City ve Global Operations gibi oyunları 1024x768 veya 1280x720 çözünürlükte full ayarlarda akıcı şekilde oynatabiliyor. Gta San Andreas'ı ise biraz çözünürlük düşürmek kaydıyla yine akıcı oynatıyor. Yani süper bir bilgisayar.

Kendisini çok severim. Eee onca yıl kahrımı çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

zevkli oluyor görüntüsü kasayı penceresiz aldığıma o kadar pişmanımki

olsun be senin kasada güzel ateşli

• quote:

Bir kaç tane resim de diğer sistemden paylaşayım: Zor durumlarda can simidi görevi görüyor. Sağlamlığı şahane. 8 senedir çekmediği işkence kalmadı. Gta Vice City ve Global Operations gibi oyunları 1024x768 veya 1280x720 çözünürlükte full ayarlarda akıcı şekilde oynatabiliyor. Gta San Andreas'ı ise biraz çözünürlük düşürmek kaydıyla yine akıcı oynatıyor. Yani süper bir bilgisayar.

Kendisini çok severim. Eee onca yıl kahrımı çekti.

o fan o kasaya biraz fazla gelmiş gibi

• Hepsini döver orası öyle

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.