Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çaylar için teşekkürler. Epey sazanmışız. Hele ki ben...

SS atacağım hocam. Aslında niyetim biraz daha farklı. Daha sistemi yeni kasama monte etmedim. Monte etmeden önce detaylı bir inceleme yapmak istiyorum. Resimleri o zaman görebilirsiniz. Ondan sonra biraz kullanıp modlama çalışmasına başlamayı planlıyorum. (Kırmızıyı pek sevmem.) Yine de bu günlerde kasayı kutudan çıkarırsam resim ekleyebilirim. Ama şimdi telefon kullandığımdan kamera kalitesi nedeniyle pek işime gelmiyor. Şu makineyi gözüme kestirdim:http://www.hepsiburada.com/liste/canon-powershot-sx150-is-141mp-30-lcd-12x-optik-hd-cekim-dijital-fotograf-makinesi-fotografcilik-egitim-hediye-/productDetails.aspx?productId=ftkomcansx150&categoryId=248

• Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    5 mp bi cep kamerası işini görürdü yav ama makinenin yerini tutmaz tabiki. oda hayırlı olsun şimdiden. kırmızının nesini sevmiyorsun yav ben hastasıyım moda feln uğraşma kasan güzel gayet bence:D
    aslında bende alayım diyorumda ayda yılda bir kullanacağım için gerek duymuyorum malum telefon zaten iyi çekiyor

bi gün evlenirsem belki alırım kaliteli olsun resimler
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    boşver usta evlenip napacan başını belaya sokacaksın. evlilik kapı gibi dışarıda olanlar içeri girmek içeride olanlar dışarı çıkmak istiyor senin resimler dediğin gibi net çıkıyor telefon nedir bu arada ?
  • İphone 4s hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @IIBurkiII

Hocam Galaxy Mini kullanıyorum. 3,2 mp kamerası var ama çektiği görüntüler pek iyi değil. Sadece çok uygun ışık koşullarında biraz kurtarıyor.

@*GameOver*

Üst düzey bir makine aramıyorsanız bu makine fiyatına göre çok iyi bence. Alabilirsiniz. Evlilik hiç belli olmuyor. Kimi zaman çok mutluluk getiriyor kimi zaman ise üzüntü getiriyor. Önemli olan doğru insanı bulabilmek ve aynı anda doğru insan olabilmek. İnşallah tüm evlenmek isteyenler hayırlı, mutlu bir yuva kurar.
  • amin cümlemize hocam hayırlısı bakalım bizde salladık gidiyoruz y23 oldu
  • çok felsefi bir yazı olmuş okuyunca çeşitli duygularla doldum valla @Hasan07-36

daha genciz boşver be evlilik felan hele bir 30 a dayayalım o zaman düşünürüz @*GameOver*
  • Çay yetti mi bari Yeni sistem topladık güya,bu kasaları görünce adamın içi gidiyor
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    olsun hocam canavar gibi 7870 ve ssd filan var sistemin güzel işlemcinin 5ghz'e kadar zaten yolu var sıkıntı yapma bende 4 5 ay önce topladım dünya para verdik

IIBurkiII aynen bize gelmez evlilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Temmuz 2013; 19:18:26 >
  • @IIBurkiII

30'a dayadıktan sonra biraz geç olabilir hocam.

@*GameOver*

Benim durum daha farklı hocam. İstesem de evlilik yapmam mümkün değil. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.

Akşam akşam dayanamadım kutudan çıkarıp resimlerini çektim. Biraz ışık alan bir yere getirmek gerekti ama o kadar da kötü olmadı resimler. Dün kötü ışık koşullarında çektiğim görüntülere bakmıştım. Onlar yüzünden yerden yere vurduk telefon kamerasını. Buyrun resimler:

Kasa Genel Paylaşım Konusu

offf yakıyorrr

hocam bu resmen tam bir savaş makinesi hayırlı olsun alet canavar

eksik kalan bişeyler var sanırım neden toplamadınız henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Temmuz 2013; 20:13:43 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Biraz eksik kalan şeyler var hocam. Harddisk çekmeceleri iyi tutuyor ama 5,25" sürücü yuvasına DVD sürücüyü taktığımda hem kenarlarda boşluk kalıyor hem de içeride biraz oynuyor. Onu halletmek istiyorum. Duruma göre biraz karbonfiber ile destek sağlayacağım.

Öbür taraftan yeni ekran kartımın gelmesini bekliyorum. Mevcut sistemdeki kartım 1 aydır servisteydi. Dün bir yakınım vasıtasıyla iade alıp yeni kartı aldık. Ama kart henüz elime geçmedi.

Bir de toplamadan önce iyi bir inceleme yapsam niyeti var.

Ayrıca canımı sıkan ekstra şeyler de var: Corsair H80i'min vida yuvaları yalama oldu. Onu nasıl düzelteceğimi düşünüyorum kara kara.

Çalışan mevcut sistemim de (ekran kartı hariç. Şu an Geforce 8400GS ile oyunlarda akıyorum.) şu şekilde: Sanırım kasayı neden değiştirdiğimi çok iyi açıklıyor.

Sizce X3'ün kırmızı yerlerini ne renge boyayayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Biraz eksik kalan şeyler var hocam. Harddisk çekmeceleri iyi tutuyor ama 5,25" sürücü yuvasına DVD sürücüyü taktığımda hem kenarlarda boşluk kalıyor hem de içeride biraz oynuyor. Onu halletmek istiyorum. Duruma göre biraz karbonfiber ile destek sağlayacağım.

Öbür taraftan yeni ekran kartımın gelmesini bekliyorum. Mevcut sistemdeki kartım 1 aydır servisteydi. Dün bir yakınım vasıtasıyla iade alıp yeni kartı aldık. Ama kart henüz elime geçmedi.

Bir de toplamadan önce iyi bir inceleme yapsam niyeti var.

Ayrıca canımı sıkan ekstra şeyler de var: Corsair H80i'min vida yuvaları yalama oldu. Onu nasıl düzelteceğimi düşünüyorum kara kara.

Çalışan mevcut sistemim de (ekran kartı hariç. Şu an Geforce 8400GS ile oyunlarda akıyorum.) şu şekilde: Sanırım kasayı neden değiştirdiğimi çok iyi açıklıyor.

Sizce X3'ün kırmızı yerlerini ne renge boyayayım?

kasanın içi boğuluyor resmen x3 de gayet güzel hafta sonu bende kasa görüntülerini güncellemeyi düşünüyorum ekran kartınıda bi elime alıp pcb sini sakince temizlicem üstü 1 parmak toz örtülmüş acıdım benim favorim zalman z11 arkadaş sazanlık etmek istemem ama bence kasanı hiç boyama böyle gayet şekkil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 1 Temmuz 2013; 21:35:31 >

• bu arada isim neydi ayıptır sorması
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

bu arada isim neydi ayıptır sorması

Durukan

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

bu arada isim neydi ayıptır sorması

Durukan

tamamdır benim belli oluyor zaten memnun oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

@IIBurkiII

30'a dayadıktan sonra biraz geç olabilir hocam.

@*GameOver*

Benim durum daha farklı hocam. İstesem de evlilik yapmam mümkün değil. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.

Akşam akşam dayanamadım kutudan çıkarıp resimlerini çektim. Biraz ışık alan bir yere getirmek gerekti ama o kadar da kötü olmadı resimler. Dün kötü ışık koşullarında çektiğim görüntülere bakmıştım. Onlar yüzünden yerden yere vurduk telefon kamerasını. Buyrun resimler:

o kasanın içine birde kırmızı şerit ledlerden çektinmi görev tamamlanmıştır

• ohooo. kahvehane olmuş burası çaylar kaça çıktı yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: northhunter

ohooo. kahvehane olmuş burası çaylar kaça çıktı yaw

çaylar şirketten her isteyene ikramımızdır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.