Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünyanın en güzel kızı diyebilirim Avril Lavigne sesde görüntüde 10 numaradır
  • quote:

Orijinalden alıntı: law1979

Kasanın arka tarafı tam bir kablo çöplüğü, arkadaşında söylediği gibi arka kapak biraz zor kapanıyor.
     Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu

Hayran oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

aman hocam sakin bende ssd almaya niyetlendim bu sefer. kendimi tutucam almıycam bugün biri pm attı işlemciyi 5ghz yap bide cf çek diye gaza getiriyorlar sürekli yapmıycam

aynen varya bu ssd aklıma girmeye çalışıyor sürekli aynı duyguları paylaşıyoruz işlemciyi 5 yapmak için bide sıvı soğutma gerekecek büyük ihtimalle

sıvıya gerek yok 4.6'ya benim işlemcinin çok rahat gideri var 4.1'de (turbo core otomatik o.c. 1400-4100mhz) zaten 45 derecede çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Haziran 2013; 16:09:51 >

• quote:

quote:

quote:

aman hocam sakin bende ssd almaya niyetlendim bu sefer. kendimi tutucam almıycam bugün biri pm attı işlemciyi 5ghz yap bide cf çek diye gaza getiriyorlar sürekli yapmıycam

aynen varya bu ssd aklıma girmeye çalışıyor sürekli aynı duyguları paylaşıyoruz işlemciyi 5 yapmak için bide sıvı soğutma gerekecek büyük ihtimalle

sıvıya gerek yok 4.6'ya benim işlemcinin çok rahat gideri var 4.1'de (turbo core otomatik o.c. 1400-4100mhz) zaten 45 derecede çalışıyor

benim işlemci o kadar oc olmaz ama daha güçlü bi işlemci olduğu için 4..40 da kullansam her türlü cf ye gideri var herhalde. tabi bunlar hayal hiç gerek görmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: law1979

Kasanın arka tarafı tam bir kablo çöplüğü, arkadaşında söylediği gibi arka kapak biraz zor kapanıyor.
     Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu

Hayran oldum.

öndeki görüntü çok iyi arka karışık olsada pek önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Kasa Genel Paylaşım Konusu

Siz ne yapıyorsunuz böyle hocam? Milletin ahını alacaksınız.

Biraz daha bakmaya devam edersem 3-4 ay önce topladığım sistemi satıp yeni sistem almaya kalkabilirim. En iyisi ben bu konudan kaçayım.

• bordun tümleştiği panelle kapak arasına saklayabilirsin... Gayette sağlıklı olacağından emin olabilirsin. ayrıcada kablo trafiği minimum seviyeye inecektir. kolay gelsin
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    o firma yetkililerinin yaptığı bir kasa ama kullanıcı kasası değil
  • quote:

Alttaki boş hdd kafesini çıkarıp fanı aşşağıya takın Onun dışında renk uyumu, parça uyumu mükkemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Alttaki boş hdd kafesini çıkarıp fanı aşşağıya takın Onun dışında renk uyumu, parça uyumu mükkemmel

yav niye sazanlık yapıyonuz adam corsair sitesinden bulmuş koymuş resimlerin üzerine tıklayıp açılan sitenin urlsine bir bakın be

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

yav niye sazanlık yapıyonuz adam corsair sitesinden bulmuş koymuş resimlerin üzerine tıklayıp açılan sitenin urlsine bir bakın be

tüh daha yukarıda şöyle bi fotoğraf atmış linke felan tıklamak aklıma gelmedi direk atladım

• quote:

quote:

quote:

hocam benden biri diye bahsediyosunuz çok üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çay çekin buraya

neden üzüldün yanlış bişey mi söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Haziran 2013; 23:02:44 >
  • quote:

çay çekin buraya

neden üzüldün yanlış bişey mi söyledim

yok hocam şaka mahiyetli söyledim. yanlız cf de oc de şart

• çaylar 3 oldu usta zor duruyor zaten adamı gaza getirme sende böyle iyidir bişeye gerek yok @northhunter
  • Bana 7850 alırsan cf olur daha taksitler bitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Temmuz 2013; 0:19:55 >
  • quote:

çaylar 3 oldu usta zor duruyor zaten adamı gaza getirme sende böyle iyidir bişeye gerek yok @northhunter

hocam kasa desen en alasi islemci fani desen en alasi anakart desen ha keza öyle. yahu böyle sistem olsa en az 4,6 yapmaz misin bir söyle. bak bende başbakan gibi diyeyim en az 5ghz şart

• IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Vay çakallar vayyy. Gaza getiriyorlar milleti.

Ama ben sistemi 3-4 ay önce aldım. Aerocool Xpredator X3 kasayı da yeni aldım.

Hani bana çay yok mu millet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 1 Temmuz 2013; 20:10:14 >
  • çaylar 5 oldu

hasan bi ara 3 5 ss at ortalık şenlensin

vay TURK-ŞAD ayıp ettin bari bi yere upload etseydin sazan.avi olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Temmuz 2013; 1:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Vay sazanlar vayyy. Gaza getiriyorlar milleti.

Ama ben sistemi 3-4 ay önce aldım. Aerocool Xpredator X3 kasayı da yeni aldım.

Hani bana çay yok mu millet?

ayıpsın çaylar benden ssleri bekleriz bide x3 görsün gözümüz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.