Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

bu arada isim neydi ayıptır sorması

Durukan

tamamdır benim belli oluyor zaten memnun oldum

bende memnun oldum size iyi eğlenceler ben uyuyum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Temmuz 2013; 23:40:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: northhunter

ohooo. kahvehane olmuş burası çaylar kaça çıktı yaw

çaylar şirketten her isteyene ikramımızdır

bugun kasayi temizledim (c70-izmir) balkonda isigi actim, tum ot sinekleri icine doldu, ben de 3dmark actim simdi izgara yapiyorum :)) sinek party hard oluyor kasanin icinde suan :D mobilden yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Ben kırmızıyı sevmiyorum siz kırmızı led diyorsunuz hocam. Oldu mu bu şimdi?

Dark Orion kasada toplu vaziyette şu an sistem. Onun bile kırmızı ledlerini söküp mavi ile değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

quote:

bugun kasayi temizledim (c70-izmir) balkonda isigi actim, tum ot sinekleri icine doldu, ben de 3dmark actim simdi izgara yapiyorum :)) sinek party hard oluyor kasanin icinde suan :D mobilden yaziyorum

Hocam içine kurbağa falan da koyun. Izgarası iyi olur.

İlham almak için buraya buyrun:http://blog.cezmikalorifer.com/ici-temizlenmeyen-bilgisayar-kasalarinin-icler-acisi-halleri.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Dark Orion kasada toplu vaziyette şu an sistem. Onun bile kırmızı ledlerini söküp mavi ile değiştirdim.

hee pardon sevmiyorsan lafımız olamaz zatenz evk meselesi. ( o zaman niye aldın be adam diyesim geldi ) şaka bi yana boyayacaksan beyaz da güzel olur bence
  • quote:

quote:

quote:

süpersin valla ne diyim. benim 200r yi zalmana taşırken içini açtığımda kocaman bi sineğin anakartın kenarına sıkıştığını görmüştüm gebermiş orda. bir ara zaten kasa içince bi vızıltı duymuştum ulan ne ara girdin oraya

• Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    o nedir ya

http://blog.cezmikalorifer.com/ici-temizlenmeyen-bilgisayar-kasalarinin-icler-acisi-halleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 2 Temmuz 2013; 10:05:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

hee pardon sevmiyorsan lafımız olamaz zatenz evk meselesi. ( o zaman niye aldın be adam diyesim geldi ) şaka bi yana boyayacaksan beyaz da güzel olur bence

Hocam Aerocool distribütörü yüzünden aldım.

Beyazını alacaktım ama getiren olmadı. Xpredator Full Tower'ın beyazı ve hatta sürüyle çeşidini getirdiler. X1'in de beyazını getirttiler ama ne hikmetse X3'ün beyazı yok. Ben de kolay kolay kasa beğenmiyorum. Bunun rengi dışındaki kısımları hoşuma gitti ve beyazına iç geçire geçire siyahını almak zorunda kaldım.

• Bu da benim kasa . Toplayana kadar canım çıktı
     Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyiymiş dostum yanlız dikkatimden kaçmıyor forumdakiler cx600 ve sıvı soğutmayı çok kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 2 Temmuz 2013; 11:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

o nedir ya

http://blog.cezmikalorifer.com/ici-temizlenmeyen-bilgisayar-kasalarinin-icler-acisi-halleri.html

örümcekten sonra tüylerim diken diken oldu gerisine bakamadım bu adam nerde yaşıyormuş acaba

• Yakında değil ama hortlatma pahasına bir gün kasamın resimlerini koyacağım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Yakında değil ama hortlatma pahasına bir gün kasamın resimlerini koyacağım buraya

konuyu güncel tutalım şenlensin ortalık kasalarla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Yakında değil ama hortlatma pahasına bir gün kasamın resimlerini koyacağım buraya

konuyu güncel tutalım şenlensin ortalık kasalarla

Çok ahım şahım bir kasa almadım ama isteyince herşey olur

• Aaa ayıpsın ille uzay mekiği gibi kasanın olması gerekmiyor maksat paylaşım yapmak üzerine fikir üretmek konuşmak tartışmak sıkıntı yok biz meraklı insanlarız farklı kasalar görmek güzel oluyor paylaşım bekleriz
  • bu da benim meret h100i nin tubeleri çok dandik.

Kasa Genel Paylaşım Konusu

• quote:

bu da benim meret h100i nin tubeleri çok dandik.

senin kasadamı yeşil. gayet güzel görünüyor h100i iyidir candır anakartında maske yokmu kasanın arka kısmında bir boşluk gördüm sanki jakların orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 2 Temmuz 2013; 15:38:30 >

• quote:

quote:

senin kasadamı yeşil. gayet güzel görünüyor h100i iyidir candır

hem yeşil hem beyazı var beyaz olan 6100 de yeşil olan 3770k de takılı. sinekler hala radyatörün arasında garibanlar

• üffff benim içim hiç rahat etmez onları çıkarsana ordan yav
  • quote:

Ama bu sistem Intel???

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.