Şimdi Ara

Kasa hakkında fikirleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler hepinize
    Bilgisayar parçaları hakkında fazla bilgi sahibi değilim.Sağdan soldan duyduklarım ile bir kasa oluşturdum kendime.Fakat fiyat biraz fazla geldi.Sizinde yardımlarınız ile bu fiyatı aşağı çekmeyi istiyorum.Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lênny

Arkadaşlar öncelikle iyi günler hepinize
    Bilgisayar parçaları hakkında fazla bilgi sahibi değilim.Sağdan soldan duyduklarım ile bir kasa oluşturdum kendime.Fakat fiyat biraz fazla geldi.Sizinde yardımlarınız ile bu fiyatı aşağı çekmeyi istiyorum.Şimdiden teşekkürler

Ekran Kartı: Sapphire HD 7870 O.C. 2 GB 256 Bit DX 11

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11199-19-20g-hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63592

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB Sniper DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbsr-8gb-%282x4gb%29-sniper-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=53563

Kasa+PSU: Corsair Carbide 200R 550 Watt MidT ATX

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011023-550vs-carbide-serisi%E2%84%A2-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65708

Monitör: Philips 21.5" E227E4LHAB/00 2 ms Full HD LED HDMI VGA 0.24 px

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/philips-227e4lhab00-215-227e4lhab00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63281

Anakart: MSI Z77A-G43

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77a-g43-z77a-g43-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz%28oc%29-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59357

Sistemini böyle değiştir kardeşim.. Hem hatalı parçaları değiştirmiş olursun, hem de fiyat düşer, biraz para da cebinde kalır..

• Teşekkür ederim dostum.Listeni ekledim.Eline sağlık
  • quote:

Öncelikle anakart MSI Z77A-G45 yapın.
    İşlemciyi aynısının k modelini yapın.Almışken ateşlemeye hazır olsun
    Ekran kartı performansına göre çok pahalı.Ondan daha ucuz ve daha performanslı kart 7870xt dir.Keslnlikle ve kesinlikle bu olucak.
    Kasayı Corsair 300r 600W yapın.
    Ramlar iyi GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz de alabilirsiniz.10 tl fark var.

Sistem bu haliyle 2330 tl ediyor.Ayrıca anakartı siz yanlış seçmişsiniz kendi seçiminizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

Ekran kartı performansına göre çok pahalı.Ondan daha ucuz ve daha performanslı kart 7870xt dir.Keslnlikle ve kesinlikle bu olucak.
    Ramlar iyi GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz de alabilirsiniz.10 tl fark var.

Sistem bu haliyle 2330 tl ediyor.Ayrıca anakartı siz yanlış seçmişsiniz kendi seçiminizde.

Alıntıları Göster
    Doğrudur yanlış seçmiş olmam.Çünkü dediğim gibi bilgi sahibi olmadan yapmış olduğum bir liste oldu.Sizler kadar bilgiye ve tecrübeye sahip değilim malesef.Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Amacım beni üniversitem bitene kadar 2 sene boyunca idare edebilecek bir sistem oluşturmak. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lênny -- 16 Temmuz 2013; 12:06:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

Doğrudur yanlış seçmiş olmam.Çünkü dediğim gibi bilgi sahibi olmadan yapmış olduğum bir liste oldu.Sizler kadar bilgiye ve tecrübeye sahip değilim malesef.Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Amacım beni üniversitem bitene kadar 2 sene boyunca idare edebilecek bir sistem oluşturmak. :)

Her türlü götürür sizi merak etmeyin İşinizin görülmesi önemli,her zaman yardımcı oluruz

• Eyvallah dostum =) Eksik olmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.