Arkadaşlar şuhttp://forum.donanimhaber.com/m_34749103/tm.htm konudaki kasamın içini boyayacağım ama kararsız kaldım turuncu uv duyarlı boyaylamı boyasam siyah mat renge mi boyasam ne dersiniz fikirlerinize göre hareket edicem elinizde örnek resim varsa alabilir miyim ?
Siyah Yaparsan biraz kötü durur bende kasamı turuncuya boyadım ama uv değil cok tatlı durdu tavsiye ederim
Uv turuncu çok kötü olur bence.Parlak siyaha boyamanı tavsiye ederim.Uv boyaları az kullanınca göze daha hoş görünüyor.
siyah mı turuncu mu bi siyah bi turuncu oy var :D yarbay daha agır basıyo sanki :)
bırak uv turuncuyu
birde evrende renk kalmamış gibi sanki herkezde siyah yapıyor
sınırlarınızı zorlayın birazcık
siyah yapmamın nedeni icerisi daha karanlık gorunsun ve parçalar daha cok parlasın mantığı yada lacivert de yapabilirm aslında. Denemek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ASİL01
bırak uv turuncuyu
birde evrende renk kalmamış gibi sanki herkezde siyah yapıyor
sınırlarınızı zorlayın birazcık
Bu düşünceye de katılıyorum tabiki.Projeni belirleyip ona göre bi renk seçmen daha mantıklı
o zaman kendi kafama göre yapıcam güzel şeyler dusunuyorum :)
Yap görelim dostum
quote:
Orijinalden alıntı: unarmedsoldier
siyah mı turuncu mu bi siyah bi turuncu oy var :D yarbay daha agır basıyo sanki :)
Hocam siyaha boya.Uv turuncu boyanıda al.harddisk ve dvd okuyucu tutucularını turuncuya boya pişman olursan kendi kasamı veririm...
Hocam benim nacizane fikrim kasayı siyaha,pcie kapaklarını montaj aparatlarını filan uv turuncu boya.Tek renk olunca tam belli olmuyor.İçini 2 de turuncu neon attınmı suyundanda koy.Bende rc 690 aldım yeni öyle birşeyler yapamaya niyetim var.Eski kasam feel hurricane di gerçi boyalı değil ama burda birkaç ışıklandırılmış fotosu var.http://forum.donanimhaber.com/m_34511780/mpage_1/key_//tm.htm#34511780
Tamam nası yapacağımı kararlaştırdım fikirleriniz için teşekkürler. Başka fikri olan varsa alabilirim.
kompe siyah fan yaprakları da uv turuncu yada yeşil sağlam olur
bence piyano siyahı boya kasayı mat siyah pek de güzel durmaz kanımca
ama bütün bileşenleri siyaha boyama sadece kasa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme