Şimdi Ara

Kulaklık uçları kırmızı-turuncu-yeşil? hangisi ne? lütfen içeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beats audio urbeats kualklık var. sensation xe ile gelen. jackı temassızlık yapıyodu. bende söktüm. şimdi jack aldım ama hangisi ney bilmiyorum??

kırmızı=?
    turuncu=?
    yeşil=?

• Kırmızı dedigin pembe ise mikrofon turuncu subwoofer yesil ise ses cıkısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seikatsu -- 23 Mayıs 2012; 22:39:01 >
  • Yok hocam onlar değil kulakligin içindeki kablo renkleri yeni jak aldım lehimlicemde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Yok hocam onlar değil kulakligin içindeki kablo renkleri yeni jak aldım lehimlicemde..

Deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsin kısa devre yapacağını sanmıyorum. Çünki o kabloları herhangi bir renge boyamış olabilirler, galiba belirli bir genel statüsü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 24 Mayıs 2012; 7:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Yok hocam onlar değil kulakligin içindeki kablo renkleri yeni jak aldım lehimlicemde..

Deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsin kısa devre yapacağını sanmıyorum. Çünki o kabloları herhangi bir renge boyamış olabilirler, galiba belirli bir genel statüsü yok.

deneme yanılma yaptım hepsiyle denedim ama olmadı. bugun elektronikçiye götürür yaptırırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FANDA ÜÇ RENK KABLO NASIL?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.