Şimdi Ara

Kasa Icı Isıklandırma dusunenlere Yeni Bir Ürün...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Aslında arabalarda kullanılan 12v direk cakmaga takılarak kullanılan bır sıralı led sistemi
    7 farklı renk 8 farkılı calısma modu sarı - kırmızı - mavi... gibi renkler birde sıra ile tum renkler otomatik sırayla yanıyor ürün 12vde calısması kolaybir montaj saglıyor ekstra bir özelliği ne kadar ilginizi ceker bilmiyorum ama suya dayanıklı olması ledlerden olustugu ısınma dıye bır durum soz konusu bıle deyil
    peki neon yerine bu secmemın sebebine gelince bana cok duses gelmesi + satıs fiyatı 30ytlmiş arkadaslar tanıdıgınız oto aksesuar satan bır yer varsa geliş fiyatı 20ytlden belkı ala bilirsiniz ben urunden cok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim...

paket icerigi led serisi + arac cagmagı baglantısı ustunde acma kapama tusu ve sık bır mavı led var + kontrol kutu onunda ustunde bır adet butonu ve ıcınde 3 adet ana renkler olan led var bu ledlerın hangılerı kullanılarak o renklerın kullanıldıgını gösteriyor oda cok sık dizayn edilmiş.....

paketten cıkan cakmak + kontrol kutusu artı ledlerımız...

Montaj, Resimler Ve Video cok kötü biliyorum.Hatta kapaklar kapalı ıken ledler cok bellı olmuyor ama en kısa sürede yenı kasa alıyorum ozaman cok guzel olucak

• videonun linkini göremedim
  • hemen geliyor upload bitmek bilmedi
  • http://www.youtube.com/watch?v=1Rk02Q5ErJI
    video hazır biraz gec kaldı ama olsun.........
    http://www.youtube.com/watch?v=22FJhvHV57E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiL_LizarD -- 1 Nisan 2007; 17:28:08 >
  • kırmızı ledler arka cama takılan, 3.stop lambası dediğimiz fren lambasına bağlı olan parça sanırım
  • şekil olarak ona benziyor amaa o değil 3. stob lambası kırmızı ledlı olur ama bu içinde 3 ledin farklı kombinasyonları ile 7 farklı renkte yanıyor. On Konsol, Bagaj, Sessisteminin Bulundugu kısımda kullanmak amaclı tasarlanmıs...
  • Güzel Çalışma ;)
  • güzel olmuş etantik bir çalışma :D
  • güğzel bişeye benziyor
    tam da neon almanın eşiğindeyken iyi bir alternatif olabilir bu.

bu arad kasanın içini bir düzenle be ustam.
    karma karışık.
    o kablolar ne öyle???

düzenleme:
    bunu tek renk olarak tutmak da mümkün mü?
    yani sürekli mavi yansın veya kırmızı yansın istesem oluyor mu?
    yoksa sürekli böyle renk değişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 17 Mayıs 2007; 2:09:58 >
  • bunu mavinisini kullanıyorum ben uv ışık dışındasüper bişi oto aksuascılaradsol miktarda ve uzunlukta bulubiliriniz
  • kullanılmayacak bir ürün değil.fiyatta güzelmiş....
  • abii nasıl yapıyosunuz ya imrendim valla cok entersan olmuşş
  • baya otantik olmuş aslında ugraşmaya deger
  • güzele benziyor elıne saglık
  • resimde bişiye benzemio ama videoda gayet hoşş ve değişik olmuşş eline sağlıkkk
  • bunlar rpg ledleri, karaköyde kolayca bulabilirsiniz. sayıcıyla veya pic'le rahatlıkla sürebilirsiniz. ben bu ledleri yeni yapacağım kasanın power ve HDD ledleri olarak kullanacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.