Arkadaşlar pc kasasısın içine pinli fan takmak istiyorum fakat bir sorum olcak. Fanın takıldığı yere delik açmak zorunlu mu?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Soru şaşırtıyor adamı
1 - Fanı takacağın yerde delik olmalı ki vidalarla tutturabilesin 2 - Fanı takacağın yerde delik olmalı ki fan hava akımı sağlayabilsin ancak bu delik ilk maddedekinden büyük olacak elbette fanın sığacağı kadar 3 - Fanı takacağın yerde delik olmalı ki fan boyutlarında ancak mesh yapıda da olabilir delikciklerden meydana geliyordur 4 - Fanı takacağın yerde delik oolmalı ki belki de fanı kasa dışında biryere takacaksındır ve fan kablosunu anakarta takmak için içinden geçireceğin bir delik lazım olacak vb vb vb vb vb uzar gider
Kasanın yana takacaksan yanda, üste takacaksan üstte fan ızgarası olur(ya da olmaz).Varsa 8,12,14,20 cm gibi fanlar takmak için farklı büyüklükte ve sayıda olabilir.Mesela yan kapakta 2*8, 2*12 ya da 1 tane 20cm gibi.Yoksa kapağı kesip fan bölmesi açman lazım.
peki bu delikleri nasıl açabilirim biraz tüyo verseniz :D
gerçekten mi soruyorsun dalga mı geçiyorsun
kardeşim ben işim gücüm yok niye dalga geçeyim?
sen daha fanın nasıl takılacağını bilmiyorsun kasayı delmeye kalkıyorsun şakamısın canım benim..
eli yatkın ve düzgün iş yapabilen bi tanıdığınıza götürürseniz panç ile matkapla ya da dremel yardımıyla delik açılabilir. yalnız bu işten önce fanın yerini belirlemeden önce fanı taktığınızda arkasından herhangi bir yere takılıp takılmayacağına ve başka bir donanım tarafından sorun yaşamamasından emin olun. sonra yerini hem fan için hemde vida delikleri için iyice belirleyin.
saol saintroyo istediğim cevap buydu bazı arkadaşlar bu kadar duyarlı olmayabiliyor
biraz hort olacak ama soruyu okuyunca gülmekten sandalye, pardon tabure kırıldı. fan takılacak yere fan deliği açmak zorunlu mudur? yok fan deliği açmana gerek yok. hava demirin içinden geçebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme