Elimde Cooler Master Silencio 650 Pure kasa var ve ben bunun yan kapağını kesip plexi glass ile kaplamak istiyorum. Öncelikle ölçülerimi aldım ve ona göre internetten kestirip sipariş ettim. Bir iki gün içinde plexi glass gelir fakat ben hala kasa kapağını kestiremedim. Tavsiyeleriniz nelerdir? 3 km çevremdeki tüm demirci ferforje vs. gittim fakat hiçbiri uğraşamam dedi. Kasa kapağı da saç metal.
quote:Orijinalden alıntı: TigerVolt Elimde Cooler Master Silencio 650 Pure kasa var ve ben bunun yan kapağını kesip plexi glass ile kaplamak istiyorum. Öncelikle ölçülerimi aldım ve ona göre internetten kestirip sipariş ettim. Bir iki gün içinde plexi glass gelir fakat ben hala kasa kapağını kestiremedim. Tavsiyeleriniz nelerdir? 3 km çevremdeki tüm demirci ferforje vs. gittim fakat hiçbiri uğraşamam dedi. Kasa kapağı da saç metal. Braze ile kendiniz kesin yada sanayiye gidin iyi bi usta bulun braze ile keser para bile almaya bilir tabi insafına baglı :) kolay gelsin < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Reklamcılar da kestirebilirsiniz genelde onlar yapıyor bu işi < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >