Şimdi Ara

kasa kilitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yenı konu ıle beraberız. bilgisayarda hersey gayet normal fabrıka standartlarında fakat google da youtube da veya oyunda gezinirken bır anda kasa kendisini kitliyor hic birşey yapamıyorum.Kitlendiğinde hdd ışıgı hiç yanmıyor gpu nun led ısıklandırması da sönüyor. Şuan da kasadaki sorun ram anakartın 4 slotundan sadece 1 inde çalışıyor , kasanın 6 kanal fan kontrolcüsünün sadece 3 ünde yeterli güç var diğer 3kanal fanı döndermeye yetmiyor gücü. Önerisi olan varsa cok iyi olur.

(sistem ocz 250gb ssd)(gpu r9 380 4g)(cpu fx8300 3.3ghz)(supply 650wtt 80+)(anakart msı 970a-G43 kasa kilitlenmesi kasa kilitlenmesi

• Overclock varsa kaldır. Öyle dene.
    Sıcaklıkları oyun esnasında ve günlük işlemlerde gözlemle. Sıcaklıkları da bilmemiz lazım yardımcı olabilmemiz için.
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar cevaplayan arkadasa teşekkürler sorunu çözdüm.Ram arızalıymış. Zaten bilgisayar bir kaç ay sonra açılmaz hale geldı .servise gösterdim ram gitmiş dedi yeni ram ile sorun kalmadı :D
  • ahmet_ozblgn A kullanıcısına yanıt
    üstte belirttiğim tüm sorunlar ram den kaynaklanıyormus beyler yeni ram i takınca hepsi çözüldü.umarım emsal nıtelıgınde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Yeni kasa bmw akü değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.