arkadaşlar gigabyte gz-x5 kasa var elimde 1 tane 120 mm fan var elimde bi tane daha 120 mm fanlık yer var 1 tane daha alıcam xigmatek in . sonra o 2 fana da kendim mavi led takıcam elektrikçi arkadaşla olur dimi ? ve seffaf pencere olsun istiyorum nasıl yapıcaz biraz araştırdım pleksiglas diye bir madde var onu kestirip kasaya nasıl takıcam yardım eder misiniz ? sonra diger tarafada reklamcılardan söyle alev tarzında çıkartma yapıstırmak istiyorum mümkün müdür yardıma ihtiyacım varrr
pek anlamıom ama o fanlar yerine led li fan al mavi sora git reklamcılara camcılara sen nasıl istiosan söle onlar hallederler
1- fana led takacağına git ledli fan al. 2- Plexiyi kestirdin diyelim.. kasanın kapağını da kestirmen lazım.. sonra vidayla falan tutturursun.. 3- o yapıştırma dediğin şey de olur yani imkansız bişey değil
arkadaşlar zaten söylenecek söz bırakmamış fan alıp fanlarırı ledli yapmaya uğraşmaktansa 2 tane yeni ve ledli fan almak çok daha akıllıca olur
pencere olayına gelince kasanın arka tarafından en az 5 cm dğer taraflarındanda dişlerden sonra 2 cm bırakman gerekiyor ölçülere göre plexi kestirip çift taraflı bantlada yapıştırırsın yanlış yapıştırmaya kalkma ben arabamın ön plakasını çift taraflı bantla yapıştırıp sağa sola vurdum hala yerinde
stackeride herhangibir reklamcıya gidip yaptırabilirsin 2 dk da hazırlayıp verirler