Arkadaşlar Snopy SNC-741 Kasa Var Modlamak istiyorum Önerilerde bulunursanız cok sevinirim
Daha detaylı resimler koyarsanız yardımcı olabiliriz.
Aç kasanın içini falan çek önünü arkasını çek işte.
Ne kadar bütçen var onu belirt.
El becerin ne durumda?
El becerine güvenmiyorsan hiç girişme derim çünkü kasayı mahvedebilirsin.
ön tarafta power tuşunun ve usb girişlerinin olduğu kısmı yukarı alıp ön tarafı keserek genişletip yada kesmeye bile gerek lamadan ön kısma delikli bi sacla 20 cm fan sığdırabilirsin mesela yan kapağa şekilli bi pleksi kesebilirsin mesela şekli sana özel olsun bence
Tavsiyem netten kendinize modlanmış kasa seçip onu uygulayıp bizlerle paylaşmanızdır ... neyi nasıl yapıcağınız hakkındada forumda oldukça bilgi mevcut ... modunuza devam ederkende konu içerisinde fikir ve yardım alabilirsiniz ... özellikle bu aralar bölümde kasam bu nasıl mod yaparım tarzında konular çok fazla açılmaya başlandı ... bu tür başlıklarla alıcağınız tavsiyeler kısıtlı olucaktır ... plexi tak, fan koy yada led bağla vs... olay bunlarlada bitmiyor bu seferde mod yapıcak arkadaşlar araştırma yapmadan plexiyi nasıl keserim fanı nasıl bağlarım gibi sorularla konuyu uzayıtıyorlar ... burada yapılması gereken sizler modunuza başlarsınız bizlerde ( yapıcı olmak şartı ile ) yorumlarda bulunuruz ... umarım modunuza başlarsınız bizlerde takip ederiz
Tesekkür ederim arkadaşlar yarın daha detaylı fotoğraflar koycam. el becerim iyidir bütcem 100 tl mod için bana yardımcı olursanız cok sevinirm
Arkadaşlar daha ayrıntılı fotoğraflar koydum. Önerinilerinze ihtiyacım var
işlemci soğutucu almayı düşünüyorum. çok ses cıkrarıyo
yan kapaga 12 lik fan koymayı düşünüyorum sizce uygun olur mu
kusura bakmayın biraz tozlu fotoğraflar
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia35
Tesekkür ederim arkadaşlar yarın daha detaylı fotoğraflar koycam. el becerim iyidir bütcem 100 tl mod için bana yardımcı olursanız cok sevinirm
bence imkanın varsa plexi+lazer de şekil ve ışıklandırma sese duyarlı neon ve bölüm yetkilisininde dediği gibi daha önce yapılmış modlar
Ön taraftaki siyah kısmı karbonfiberle kapla beyaz yerleri de turuncuya veya sarı uv boya ile boya emin ol çok yakışacaktır.
@ XsI Fikrin çok hoşuma gitti peki dvd nin altına tribün fan yapsam nasıl olur ?
Baska öneri yok mu arkadaşlar
merhaba ;
kasan için tavsiyelerim şunlar olabilir... forumun ikinci el bölümünde power kabloları için uv duyarlı sleevler satılmakta kabloları bunlarla sarıp hoş bir hava verebilirsin... kasanın 3.5'' lik bölümünü kesebilirsin. güncel ve uzun ekran kartları için kasanda yer açmış olursun.... ön tarafta açma kapama ve usb girişlerinin olduğu kısımı kaldırman ve kasada başka yere konumlandırman gerekmekte.... ön kısımda boş kalan yere 14 cm yada ölç hangi boyutta fan uygun gelirse alüminyum tel ızgara alıp oraya bir fan yerleştirebilirsin...
yan kapak pleksi uygulamasıda yapabilirsin bu isteğine kalmış bir durum....
bütçe içinde işe başlamadan yeterli gelerbilir ama başladığında yetmeyeceğini anlayacaksın...
şimdiden kolay gelsin dileklerimde bulunuyor ve yaptığın işleri burada görmeyi diliyorum....
ilk önce Yan kapagı Çöpe at gitsin.Yerine Plexiglass al.Sonra Diğer Arkadaşların dedigi gibi ön kapagı Boya veya Karbon fiberle Kaplasan Daha iyi olur.Güzel bir işlemci sogutucu al ve kabloları sakla .......Ama Biz burda sabaha kadar anlatırız.Bişey farketmez ama Senin karar vermen lazım...
senin bütcen ne sistmi degistiricekmisin hafiften yoksa sadece kasamı eger kasa alabilirsen 10 liraya falan 2 el fena olmayan kasalar var bu kasadansa modun daha cok yakısacagı kasa bulunur hemde bu pc calısıyorken diger pc yede yavas yavas mod yaparsın
Ufakda Olsa Güzel Çalışma
Haklısın hakan ama oyle bi kasa denk gelmiyo bulamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme