Bildirim
Kasa+ Monitör iç+dış Led mod (by neo^-_-^)
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabii zevkler tartışılmaz ama bi zamandan sonra bu kadar ışık insann beynini yormazmı -
iyi calışma kardeş ama gözleri yormasın o kadar ışık -
Işıkların bence çok hoş duruyor. -
Hocam Bir Süre Sonra Bayar Yaw Aralara Başka Renklerdende Atsaydın Keşke Çeşni Olurdu -
quote:
Orjinalden alıntı: Ultio
Hocam Bir Süre Sonra Bayar Yaw Aralara Başka Renklerdende Atsaydın Keşke Çeşni Olurdu
Hocam bakalım var bazı çalışmalarımız şuan çizim aşamasında hayata geçirince paylaşırım ;) -
fena değil ama olayı abartmışsın güzel çalışma olmuş lakin düzenlenmesi gerek -
güzel çalışma olmuş bence -
güzel çalışma dostum lcd ye taprıgın çalışmayı bende uylulıcam -
quote:
Orjinalden alıntı: Ultio
Hocam Bir Süre Sonra Bayar Yaw Aralara Başka Renklerdende Atsaydın Keşke Çeşni Olurdu
Evet bencede mavi yeşil beyaz ana renkler.Mesela koyu mavive yeşil bi arada kullanılmaz.Uyumlu olmamış -
monitörün arkasındaki ledler biraz saçma olmuş bende onları kasanın içine bağlasan daha güzel dururdu bence -
quote:
Orjinalden alıntı: of dead
monitörün arkasındaki ledler biraz saçma olmuş bende onları kasanın içine bağlasan daha güzel dururdu bence
Dostum birincisi bi yorumun eleştirirnin içinde saçma lafını kullanmak bence kaba kaçıyo.
ayrıca inan kasnın içinde yeterince ışık var artık koyabilcen biyer yok. Mod olayında saçma diye bişey yoktur herkes kendi zevkine göre yapar ;) -
bence monitöre mod farklı sıradışı bir uygulama.farklı olmak güzeldir -
güzel olmuş ama bir zaman sonra hem sıkılırsın hem gözlerini yorar...
ayrıca farklı rankler verebilen bir mekanizma şeklinde yapsaydın bence muhteşem olurdu -
quote:
Orjinalden alıntı: Fakaz
güzel olmuş ama bir zaman sonra hem sıkılırsın hem gözlerini yorar...
ayrıca farklı rankler verebilen bir mekanizma şeklinde yapsaydın bence muhteşem olurdu
Dostum dediğini bende düşündüm ama o parça çok pahalı yaklaşık 150usd civarı bişey. şuan sadece sese duyarlı yapıyorum açıyorum kısıyorum :) -
ayrı ayrı renklerden[RGB=> Kırmızı(Red) Yeşil(Green) Mavi(Blue)] yerleştirip renkleri ayrı ayrı açıp kısarsan göz kararı istediğin rengi ayarlayabilirsin 3 fan kontrolcüsü ile.. ama farklı renklerin aynı noktalara ışık verdiklerinden emin olman gerek tam verim alabilmek için. -
quote:
Orjinalden alıntı: necoinside
ayrı ayrı renklerden[RGB=> Kırmızı(Red) Yeşil(Green) Mavi(Blue)] yerleştirip renkleri ayrı ayrı açıp kısarsan göz kararı istediğin rengi ayarlayabilirsin 3 fan kontrolcüsü ile.. ama farklı renklerin aynı noktalara ışık verdiklerinden emin olman gerek tam verim alabilmek için.
Ben değil ama bi arkadaşım bu led işinde ithalat ihracat yapıyolar zaten bunlarıda ondan aldım ama onun verdiği bilgiye göre RGB led için o modülün kullanılması şartmış...
Yinede verdiğin bilgi için saol... -
güzelmiş -
Bence 3 vakte kadar kör olacaksın! -
quote:
Orjinalden alıntı: empoeq
Bence 3 vakte kadar kör olacaksın!
koptum yoruma bence güzel çalışma olmuş ama kırmızı falanda ekle araya disko gibi olsun kopsun iyice
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- sıvı metal macun
- undervolt nedir
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X