Şimdi Ara

Kasa Ölçülerinde Önemli Olan Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selâmün aleyküm arkadaşlar, benim sorum; kasalarda önemli olan ölçü hangisidir? Genişlik, derinlik, yükseklik? Diğer ölçüler ne kadar önemlidir? Lütfen beni bu konuda aydınlatın..

Benim kasanın özellikleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 4 Mart 2015; 6:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasa ölçüsü olarak öncelikle kullanacağınız anakart standartına uygun olduğudur. çeşitler başlıca Mini ITX, MicroATX, ATX ve eATX dir. kullandığınız anakartın standartını tanıması lazım.
    Onun dışında orada yazmayan ekran kartı boyu sınırı önemlidir. Kasanın ekran kartı denk gelen kısımlarının maksimum kaç cm lik ekran kartına müsaade ettiği ve bunun sizinki için yeterli olması önemlidir.
    Son olarak kule tipi işlemci soğutucusu kullanıyorsanız orada yazmayan maksimum soğutucu desteği değeri önemlidir. Bu aşağı yukarı derinliğin 5-6cm eksiğidir
  • Kasa özellikleri bu şekilde hocam 400-450 TL fiyat civarı arasında tercih edilesi bir kasa mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 4 Mart 2015; 5:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayli73

Kasa özellikleri bu şekilde hocam 400-450 TL fiyat civarı arasında tercih edilesi bir kasa mıdır?

kasayı gayet iyi biliyorum ve bu fiyat segmentinde kusursuz ve benim görüşümle açık ara en iyi kasa. Tabii türkiye piyasasında

• Neye göre söylüyorsunuz bunu hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 4 Mart 2015; 6:24:49 >
  • Up

• Rahatlıkla tercih edebilirsiniz,özellikler iyi iş görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR ÖNERİSİ OLAN VAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soğolun hocam başka görüşü olan varmı :)

• quote:

Soğolun hocam başka görüşü olan varmı :)

bunca zamanlık tecrübe etmişliğime ve forumdaki ustaların genel görüşüne dayanarak. Ayrıca kasayı test etmesemde canlı olarak görüp inceledim hem duruş açısından hem özellikler açısından gayet şık ve iyi. 2 adet fan ile gelmesi tek eksisi o da yeterli olsa da ihtiyaca binaen ekstra bir fan daha takılabilir
  • 2 adet fanla gelmiyor hocam tek fanla geliyor. Bu fiyata bu kasayı aldığım iyi olmuş demi hocam sizide sıkıyorum ama

• quote:

2 adet fanla gelmiyor hocam tek fanla geliyor. Bu fiyata bu kasayı aldığım iyi olmuş demi hocam sizide sıkıyorum ama

tabiki iyi olmuş ancak kasanın 2 fanla geliyor olması lazım. Xigmatek in assassin serisi ve altı modelleri tek fan ile shockwave ve üzeri 2 ve daha fazla fanla geliyor olması lazım. Belki yanlış hatırlıyorumdur ama kesinlikle değer
  • Hocam hani kasanın içine fan takılabiliyorya ekran kartına hava üfleyip daha iyi soğutsun diye zalmanın kasalarında falan oluyor hatta o özellik varmı shockwavede? Eğer yoksa önemlimidir bu özellik lütfen beni bu konuda aydınlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 5 Mart 2015; 16:39:54 >
  • ekran kartına hava üfleyen fanlar ön panele 2 adet fan takılabilen kasalarda olur ve yanlış hatırlamıyorsam shockwave de öyle. ön paneli söküp üst tarafa fan takarsanız ekran kartına üfler ve ekran kartında fanın kalitesine ve kasanın konumuna bağlı 2-6 derece düşme sağlar aşırı da önemli birşey değildir tavsiyem 2.fan takacaksanız ön panelin alt tarafına takın hdd ye isabet edecek şekilde. 3. yü takarsanız üst tarafa 2. egsoz fan olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.