Şimdi Ara

kasa önerisi / sli için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fazla uzatmak istemiyorum. sli sistemim var ve h80i GT işlemci soğutucum var.
    330 tl ye kadar bütçe var psu suz kasa istiyorum.

şöyle en güncel ve bayağı fan girişi yuvası olan kasa önerirmisiniz artık alacağım ama büyüklüğünden şüphe ettim sli sığacak bir kasa olmalı

şöyle kendiliğinden önünde arkasında üstünde fan olabilecek gösterişi abartısız kasa önerirmisiniz

300 tl belki fazla bile psu suz kasaya :D

Zalman Z11 PLUS HF1 ATX Mid Tower kafamda bu var

ancak birde bunun sadece mid tower diye olanı var

fark nedir atx ile atx olmayanın arasında?

http://www.hepsiburada.com/corsair-graphire-230t-turuncu-ledli-pencereli-turuncu-mid-tower-kasa-cc-9011038-ww-p-BD304616 bunu düşünüyorum almayı corsair 230T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinzz -- 12 Ekim 2015; 17:43:21 >

• Zalman Z11 Plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartlarının spesifik marka modelleri ne, Z11 Plus'a sığmayabilir belki.
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    ikiside msi gtx 970 ileride 980 ti alacağım boyları aynı oluyor zaten sanırım
  • dediğim gibi hangisi? ATX mid tower ile mid tower arasındaki fark nedir
  • 2.el obsidian ve haf serilerine bakabilirsin

• Fulltower kasa almaniz iyi olur o butceyede kasa zor teknobiyotikte corsair 730t var 440 tl civari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    hocam normalden büyük olmasını istemiyorum. mid tower kasalar sli desteklemiyor mu? psu suz fiyatı 300 fazla diyorlar
    http://www.hepsiburada.com/corsair-graphire-230t-turuncu-ledli-pencereli-turuncu-mid-tower-kasa-cc-9011038-ww-p-BD304616?productId=bd304616&categoryId=1013 şu kasayı almak istiyorum sade ve kullanışlı
  • 980ti ve su sogutma diyorsun o kasaya sigdirsan bile icerisi firin gibi olur

şuan ki kasamda 980 ti ve h80i GT takılı tamam neredeyse yer yok ama gayet iyi çalışıyor kart overclock lu iken bile %100 fanda 58 dereceyi geçmiyor yani mid olsun full towera param yetmiyor psu suz 300 tl civarı varsa alayım :D
  • 2 elden c70 600t 500r hafx haf 932 gibi kasa bakin derim ozaman

hocam peki mid towere sli sığıyormu bunu öğrenmek istiyorum
  • yasinzz Y kullanıcısına yanıt
    Hangi kartlarla sli yapacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 12 Ekim 2015; 19:20:32 >
  • şuan 2 tane msi 970 var ancak ileride 980 ti de olabilir zaten boyutları aynı değil mi?

http://www.hepsiburada.com/corsair-graphire-230t-turuncu-ledli-pencereli-turuncu-mid-tower-kasa-cc-9011038-ww-p-BD304616?productId=bd304616&categoryId=1013 şu corsair 230 T ye bu kartlarla sli mümkünse alacam artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinzz -- 12 Ekim 2015; 19:26:28 >
  • yasinzz Y kullanıcısına yanıt
    sığar
  • alayımmı kasayı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.