Şimdi Ara

KASA ÖNÜ USB SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internet cafe işletiyorum ben
    yeni aldığımız bilgisayarlarda asus tad-51 kasa var kasanın ön usb girişlerine flash disk taktığımızda bazen görmüyor 2 flash disk takınca da tekini görüyor diğerini boş görüyor sistemden değil format çektik chipset driverlerini güncelledik ama sorun aynı şimdilik kasaya arkadan usb uzatma kablosu çekerek sorunu geçici şekilde giderdik kasanın üzerindeki usb bölümünü başka bilgisayara takınca sorun yine aynı oluyor iki flash disk takınca diğeri boş gözüküyor bu konuda yardımcı olurmusunuz rica etsem

• Kasa önündekilerde o tür çakışmalar fazlaca oluyor maalesef.
  • ÇÖZÜM YOLU OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ
  • Vallahi hiç bilemiyorum orasını. Zaten iki USB birden takmaz çoğu insan internet kafede, takmak isterse bir HUB götürürsünüz artık. Değişmeden çözümü yok bildiğim kadarıyla çünkü.
  • kasa önü usb lerin kasa içinde anakarta giren kablosunun soketi paket halindemi yoksa ayrı ayrı pinlerden mi oluşuyor ayrı ayrı ise takılırken yerleşimi yanlış yapılmış olabilir eğer birleşik paket ise yerini değiştirin başka usb portuna takın o soketi tekrar deneyiniz bu arada vu sorunlarda bios güncellemeside çare olabiliyor..

extra bir not daha yabancı forumlardan çözüm bulmuştum zamanında eğer düşük psu lu bir kasanız var ise donanımlarınız vga-cpu-hdd v.b. psu kapasite limitlerini sonuna kadar kullanıyor ise beklemede dahi
    usb donanımlara gerekli olan +5v u yeterli derecede veremeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 23 Haziran 2011; 10:28:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.