Şimdi Ara

kasa performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    intel i5 750 (2.66GHz) 8mb (s1156) işlemci
    gigabayte ga-h55m-s2h ana kart
    volar 9500gt (128bit)1gb ekran kartı
    hi-level 2x2gb toplam 4gb ram war
    şimdi sorularıma geliyorum
    1) ben yılların alışkanlığı xp'den wazgeçemiyorum xp ile bu bilgisayarda tam performans alamayacağım windows7 ile daha yüksek performans elde edebileceğim söyleniyor bu doğrumudur
    2) bilenler bilir anakart üzerinde 2 tane ram girişi war ram'ı yükseltemiyorum anlayacağınız ya elimdekileri atacağım yada anakartı değiştireceğim veya bunun bi alternatif bi çözümü warmıdır
    3) yeni bi kasa daha toplamak istiyorum 6-7 yıl beni kasmadan götürebilecek bir kasa mevcut kasamı değerlendirerek bana biraz tavsiye verebilirmisiniz bu kasanın we alabileceğim kasanın maliyetinide ayazarsanız bi fikir sahibi olmak açısından çok memmun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genc2058 -- 6 Ağustos 2011; 1:40:59 >

• sisteminiz ekran kartı haricinde iyi ve 1-2 sene kesinlikle rahat gider. Oyun performansından memnun değilseniz güç kaynağınıza göre iyi bir kart alabilirsiniz.
  • 1- XP ile performans alamassın Win7 ile daha yüksek performans alırsın diye bir şey yok. XP artık miadını doldurdu bana göre, Win7 de stabil ve hızlı bir işletim sistemi.

2- Anakartınız 16gb a kadar ram destekliyor ve piyasada 8gb kitler 150 liraya alınabiliyor. Elinizdeki ram leri satıp 8gb kit alırsanız PC ömrünü doldurana kadar yetecektir size.

3- Bu söylediğiniz biraz kişisel bir şey, 6-7 yıl kasmadan götürecek ama nerde kasmayacak? Oyun mu nedir kullanım amacınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.