Şimdi Ara

Kasa seçimi hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

bu benim haf 912 çok memnunum kasadan gerek soğutma gerek genişlik gerekse kalite tavsiye ederim
     Kasa seçimi hk.

KASANIZ ÇOK GÜZEL HOCAM TERTEMİZ

• Teşekkürler sen ilk montajımı görseydin
  • guzrl konu takipdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nydaa kullanıcısına yanıt
    sen suan için neleri almayı düşünüyorsun yanikasa ilebirlikte alsan 2400 tl ye almak istediğin ssitem nedir monitör alsan ne olur 600tmalsan durum ne olur onları yazarsan daha iyi bi yorum yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

sen suan için neleri almayı düşünüyorsun yanikasa ilebirlikte alsan 2400 tl ye almak istediğin ssitem nedir monitör alsan ne olur 600tmalsan durum ne olur onları yazarsan daha iyi bi yorum yaparız

2400 e fx6300 amd sistem kurmak istiyorum. İntel olarak kurarsam kasa veya monitor butcesinden kisiyorum. Kasa ve size bahsettigim gibi monitor veya monitorle devam gibi bir konu var ssd istemiyorum simdilik. Klavye mause vs mevcut zaten. Umarim dogru anlamisimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: golddareth

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc600twm-wht-graphite-serisi%E2%84%A2-600tm-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57745 bence buna bak bu aradığın özeliklerde

Hayalimdeki kasa bu zaten hocam zaten.. Ama bide buna 250tl psu eklenecek bütçe meselesi iste..

• quote:

600t alirsam monitor alamam ama kasadan kisarsam monitor alicam ve monitor alirsam da gtx660ti zayif kalir mi diye dusunuyorum.. Simdilik kasa ve 660ti alip eldeki montoru kullanip 8 ay sonra da monitor ve birtane daha 660ti alip sli mi yapsam diye dusunuyorum? Sli yaparsam 750w psu yeter mi birde bu var

• Nydaa kullanıcısına yanıt
    şimdi yukardaki önerilen kasalarda 2 ekran kartında sıkıntı cıkarmaz....
    gelelim asıl konuya Hocamtüm incelemelerine baktım aklımda soru işareti kalmasın diye... corsair 600t yi ben olsam almam ... şimdi bazıları için önemsiz gelir küçücük ayrıntılar olarak gelir ama beni bi anda sogutu verir. Örneğin ben Haf912 advanced almayı düşünürken kasayı incelediğimde o kablo toplama kısmının dandikliğibeni bi anda soguttu aletten... Aynı şekilde bu 600 t deki Ön tarafta tek usb 3.0 olması ve bunuda arkadaki slotlardan kablo ile bağlıyor olması nedeniyle kesinlikletercih etmeyeceğim bir kasa yanlışım var ise düzeltin... Şimdi anaart üzerindeki 3.0 noktasından yararlanamayacagım ve kablo ile arka portu öne alacagım bi kasa benim içingerçekten itici...

O tarzda bir kasa olarak ta ben kendikullandıgım c70 i öneririm. BEn gördüm inceledim aşık oldum aldım :) Haf92 ye ya pahalı alsam mı almasammı diye düşünürken c70 de emin ol hiç tereddüt etmedim psu ile birlikte 520 liraya geldi bana. Verdiğim paraya hiç acımadım süper bi alet... Bunu ön bilgi olarak vereyim öncelikle...

Ama tabi biraz da zevk meselesidir kasa özellikleri tartışşılır daşeklinibeğenmediysen yada beğendiysen o tartışılmaz...

Xigmatek gösterdiğim llink attıgım 2 kasada özelliklerine göreçok uygun fiyattalar.Talonda da yanlışbilmiyorsam xigmatek vecton 80+ silver modeüler psu var. e Çünkü Xigmateklerde modelden sonrakibölüm içindeki PSU yu bize gösteriyor. buda süper bir+ dır...

660ti ne için zayıf kalsın ki
    660ti almadın diyelim daha üst ne alacaksın ?

• quote:

gelelim asıl konuya Hocamtüm incelemelerine baktım aklımda soru işareti kalmasın diye... corsair 600t yi ben olsam almam ... şimdi bazıları için önemsiz gelir küçücük ayrıntılar olarak gelir ama beni bi anda sogutu verir. Örneğin ben Haf912 advanced almayı düşünürken kasayı incelediğimde o kablo toplama kısmının dandikliğibeni bi anda soguttu aletten... Aynı şekilde bu 600 t deki Ön tarafta tek usb 3.0 olması ve bunuda arkadaki slotlardan kablo ile bağlıyor olması nedeniyle kesinlikletercih etmeyeceğim bir kasa yanlışım var ise düzeltin... Şimdi anaart üzerindeki 3.0 noktasından yararlanamayacagım ve kablo ile arka portu öne alacagım bi kasa benim içingerçekten itici...

O tarzda bir kasa olarak ta ben kendikullandıgım c70 i öneririm. BEn gördüm inceledim aşık oldum aldım :) Haf92 ye ya pahalı alsam mı almasammı diye düşünürken c70 de emin ol hiç tereddüt etmedim psu ile birlikte 520 liraya geldi bana. Verdiğim paraya hiç acımadım süper bi alet... Bunu ön bilgi olarak vereyim öncelikle...

Ama tabi biraz da zevk meselesidir kasa özellikleri tartışşılır daşeklinibeğenmediysen yada beğendiysen o tartışılmaz...

Xigmatek gösterdiğim llink attıgım 2 kasada özelliklerine göreçok uygun fiyattalar.Talonda da yanlışbilmiyorsam xigmatek vecton 80+ silver modeüler psu var. e Çünkü Xigmateklerde modelden sonrakibölüm içindeki PSU yu bize gösteriyor. buda süper bir+ dır...

C70 hic aklimda yoktu isden yeni ciktim eve gecince detayli inceleyeyim. 600tm nin gorunusu ve estetigi cok ilgimi cekti ama o kablo isi gercekten bozuyor.. Obsidian d350 nasıl peki ? Talonu inceledim de gercekten göze hoş geliyor ama yamuk duruyor :)) içi uygunmudur bildiğimiz gibi grafik kartları gectikçe uzamaya başlıyor vs kablo saklamaları vs vs vs :)

Ekran karti konusunda 660ti almazsam eger hd7950 veya gtx760 almayi dusunuyorum fark o kadar yok dersen o baska tabi.

Ayrica ileride 660ti x2 sli nasil olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nydaa -- 14 Eylül 2013; 23:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

C70'in incemelelerine linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.hwa.com.tr/corsair-vengeance-c70-incelemesi.html
    http://donanimhaber.com/turkcellsuperonline/VideoDetail.aspx?vid=2674

Teşekkür ederim çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nydaa

quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

C70'in incemelelerine linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.hwa.com.tr/corsair-vengeance-c70-incelemesi.html
    http://donanimhaber.com/turkcellsuperonline/VideoDetail.aspx?vid=2674

Teşekkür ederim çok.

Zalman z11 plus iç hacim olarak corsair kadar geniş değil ama işini görecek kadar da geniş,yani hacim sıkıntısı yaşamazsın.Çok şık bir kasa ve fiyatıda uygun.Corsair kasalar kullanışlı ama fazla düz.(300r-400r)
     Kasa seçimi hk.

Kasa seçimi hk.

Kasa seçimi hk.

Kasa seçimi hk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Arkadaşlar ;

Zalman z11+Ocz 750w psu mu?

Yoksa Corsair 400R mi?

Yan kasasi plexi olan bir kasa düşünüyorum icerisine led isik ve fanlar koyacagim icin. Ancak 400R in kalitesi aklimi celmekte.

Yardiminizi bekliyorum. Teşekkürler

haf 912 tavsiye ederim sorun varsa sorabilirsin ben kullanıyorum
    edit: kırmızı led tkatım ss atabilirim istersen

Gercekten ss atabilirseniz bir kac acidan cok makbule gecer. Kasa ici genisligi nasil memnunmusunuz?

kasa genişliğinden vb memnunum kablo saklamada falan sıkıntı çıkarmadı rahatça sığdı hepsi buru ssler ;ledisiz hali için :http://u1309.hizliresim.com/1f/h/sqjru.jpg (elimde tek bu ss vardı ledsiz hali için)

Kasa seçimi hk. Kasa seçimi hk. Kasa seçimi hk. Kasa seçimi hk.

• quote:

quote:

C70 hic aklimda yoktu isden yeni ciktim eve gecince detayli inceleyeyim. 600tm nin gorunusu ve estetigi cok ilgimi cekti ama o kablo isi gercekten bozuyor.. Obsidian d350 nasıl peki ? Talonu inceledim de gercekten göze hoş geliyor ama yamuk duruyor :)) içi uygunmudur bildiğimiz gibi grafik kartları gectikçe uzamaya başlıyor vs kablo saklamaları vs vs vs :)

Ekran karti konusunda 660ti almazsam eger hd7950 veya gtx760 almayi dusunuyorum fark o kadar yok dersen o baska tabi.

Ayrica ileride 660ti x2 sli nasil olur sizce?

Özgür hocam?

• KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    kasa çok güzel güle güle kullan ayrıca kasanın durduğu yer çok iyi olmuş
  • quote:

kasa çok güzel güle güle kullan ayrıca kasanın durduğu yer çok iyi olmuş

sağol
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    resimleri ana konuyuda atarsan sevinirim
  • o kaagan abi nerlerdesin ya gozukmuyosun bu konuma bir el atarmisin ??

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81164480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 15 Eylül 2013; 14:30:38 >
  • quote:

resimleri ana konuyuda atarsan sevinirim

ana konu hangisi ? link ver atıyım hemen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.