Yan kasasi plexi olan bir kasa düşünüyorum icerisine led isik ve fanlar koyacagim icin. Ancak 400R in kalitesi aklimi celmekte.
Yardiminizi bekliyorum. Teşekkürler
haf 912 tavsiye ederim sorun varsa sorabilirsin ben kullanıyorum edit: kırmızı led tkatım ss atabilirim istersen
Gercekten ss atabilirseniz bir kac acidan cok makbule gecer. Kasa ici genisligi nasil memnunmusunuz?
kasa genişliğinden vb memnunum kablo saklamada falan sıkıntı çıkarmadı rahatça sığdı hepsi buru ssler ;ledisiz hali için :http://u1309.hizliresim.com/1f/h/sqjru.jpg (elimde tek bu ss vardı ledsiz hali için)
Cok tesekkur ederim ss leriniz icin zahmet oldu sizede. Biraz arastirdim da goz zevki olarak pek tutmadi gozum ama yardiminiz icin cok tesekkur tekrardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Nydaa
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
quote:
Arkadaşlar ;
Zalman z11+Ocz 750w psu mu?
Yoksa Corsair 400R mi?
Yan kasasi plexi olan bir kasa düşünüyorum icerisine led isik ve fanlar koyacagim icin. Ancak 400R in kalitesi aklimi celmekte.
Yardiminizi bekliyorum. Teşekkürler
haf 912 tavsiye ederim sorun varsa sorabilirsin ben kullanıyorum edit: kırmızı led tkatım ss atabilirim istersen
Gercekten ss atabilirseniz bir kac acidan cok makbule gecer. Kasa ici genisligi nasil memnunmusunuz?
kasa genişliğinden vb memnunum kablo saklamada falan sıkıntı çıkarmadı rahatça sığdı hepsi buru ssler ;ledisiz hali için :http://u1309.hizliresim.com/1f/h/sqjru.jpg (elimde tek bu ss vardı ledsiz hali için)
Cok tesekkur ederim ss leriniz icin zahmet oldu sizede. Biraz arastirdim da goz zevki olarak pek tutmadi gozum ama yardiminiz icin cok tesekkur tekrardan
önemli değil birde xigamek assasin bakın derim ben alırken o kasa olsaydı kesinlikle onu alırdım beyaz olanı harika
Kaliteli kasa istiyorsan Silverstone veya Corsair kasalardan beğen derim ben.
Parçaların oturma problemi olmaz, oturmaya bağlı cızırtı, tıkırtı sorunu olmaz. Ayrıca iki markanın kasaları da estetiktir.
Zalman ve Cooler Master biraz daha kar amacı güden markalar. O nedenle seri üretime yönelik olarak ve fiyatı aşağıya çekmek maksadıyla kaliteden ödün veriyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme