Şimdi Ara

Kasa seçimi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zalman z11+Ocz 750w psu mu?

Yoksa Corsair 400R mi?

Yan kasasi plexi olan bir kasa düşünüyorum icerisine led isik ve fanlar koyacagim icin. Ancak 400R in kalitesi aklimi celmekte.

Yardiminizi bekliyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nydaa kullanıcısına yanıt
    haf 912 advanced
    ikisinin arasından beğendiğini al ikisi de güzel kasalar
    ama ben olsam haf 912 yi seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nydaa

Arkadaşlar ;

Yoksa Corsair 400R mi?

Yan kasasi plexi olan bir kasa düşünüyorum icerisine led isik ve fanlar koyacagim icin. Ancak 400R in kalitesi aklimi celmekte.

haf 912 tavsiye ederim sorun varsa sorabilirsin ben kullanıyorum
    edit: kırmızı led tkatım ss atabilirim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaGaNSaN -- 14 Eylül 2013; 18:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Orijinalden alıntı: Nydaa

Arkadaşlar ;

Yoksa Corsair 400R mi?

haf 912 tavsiye ederim sorun varsa sorabilirsin ben kullanıyorum
    edit: kırmızı led tkatım ss atabilirim istersen

Gercekten ss atabilirseniz bir kac acidan cok makbule gecer. Kasa ici genisligi nasil memnunmusunuz?

Bende Haf 912 ve Haf XM'i öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

Bende Haf 912 ve Haf XM'i öneriyorum

Tesekkur ederim oneriniz icin mesaim bitsin aksam ayrintili olarak haf912 i inceleyecegim

bu benim haf 912 çok memnunum kasadan gerek soğutma gerek genişlik gerekse kalite tavsiye ederim
     Kasa seçimi hk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL KASA HAKKINDA YORUMLAR
    14 yıl önce açıldı
    207 RC Hakkında, Alınır Mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zalman 11 veye Haf 912 iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

bu benim haf 912 çok memnunum kasadan gerek soğutma gerek genişlik gerekse kalite tavsiye ederim
     Kasa seçimi hk.

Yan kapak plexi mi hocam? Ss icin zahmet verdim tesekkur ederim cok

yan kapak böyle advanced modelinde
     Kasa seçimi hk.
    Kıyaslanmayacak 2 model ... 400r z11 den 3 gömlek haf 912 den 2 gömlek üstündür...

CM nin o eski kasasına okadar para vermeyin sakın...

XIGMATEK
    TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

XIGMATEK
    ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA

bu 3 kasayı incele
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    afedersinde biraz daha geniş iç hacimli olduğu içinmi 2 gömlek üstün oluyor 400r?
  • Halzeme kalitesi dizaynı ile her yönden üstün oluyor. o kasa o parayı haketmiyor acıkcası 300r ile aynı fiyata satılması gerekiyor....

Haf eski bir model ve CM saolsun hiç geliştirme düşünmüyor fasulyeden 2 usb 3 bağlantısı ekliyor hop sana yeni model ya arkadaş o kasanın içi nedir öyle o kablo toplama kanalı diye kyulan demmir plaka koysan ne olur koymasan ne olur... eskinin iyi kasalarından ama artık devri bitti yazık şu zamanda ona verilen paraya... veriğim modeller ile haf ı karsılastırın fiyatlarınıda karsılastırın zaten anlarsınız farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Halzeme kalitesi dizaynı ile her yönden üstün oluyor. o kasa o parayı haketmiyor acıkcası 300r ile aynı fiyata satılması gerekiyor....

Haf eski bir model ve CM saolsun hiç geliştirme düşünmüyor fasulyeden 2 usb 3 bağlantısı ekliyor hop sana yeni model ya arkadaş o kasanın içi nedir öyle o kablo toplama kanalı diye kyulan demmir plaka koysan ne olur koymasan ne olur... eskinin iyi kasalarından ama artık devri bitti yazık şu zamanda ona verilen paraya... veriğim modeller ile haf ı karsılastırın fiyatlarınıda karsılastırın zaten anlarsınız farkı

Acikcasi kasa ic hacmi ve kalitesi yuzunden 400R a kayiyor gonlum.. Peki 400R a plexi yan kapak yapilabilir mi mumkunati var mi?

• toplama
  • 400R kalite ve hacim konusunda iyi ancak psu dahil alacaksanız o psu işi harbi büyük piyango. CM'de malzeme kalitesi biraz daha az ancak bence psu konusunda sürpriz yaşamanız daha az olasılık. Bunlar gözlemlerim. Bana böyleleri denk gelmiş olabilir. Karşı çıkan da olacaktır.
    Hocam plexi kapak yapılabilir tabikide sana nerden baksan 50 tl en az daha masraf cıkartır... şu kasalarıda ısrarla incelemnizi öneririm..

xigmatek Talon
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=185&type=photo
    xigmatek Assassin
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=202&type=photo

fiyatlarıda uygun...

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    herkesin düşüncesi farklı ben verdiğim paranın karşılığını alıyorum iyiki almışım diyorum şu anda bana göre tek eksik yanı dediğin gibi kablo toplama kanallarının açık şekilde olması

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Hocam plexi kapak yapılabilir tabikide sana nerden baksan 50 tl en az daha masraf cıkartır... şu kasalarıda ısrarla incelemnizi öneririm..

xigmatek Talon
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=185&type=photo
    xigmatek Assassin
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=202&type=photo

fiyatlarıda uygun...

Talon görünüş olarak daha cok cezbediyor acikcasi. Ozgur hocam yardimin icin gercekten tesekkur ederim diger arkadaslara da ayni sekilde tabiki.

Sana baska bir sorum var acim konusmak gerekirse 2400tl butcem var ve evde 19inc 1440x900 cozunurluklu monitorum var yeni bir sistem kurarken o monitoru mu kullansam yoksa yeni mi alsam karar veremiyorum. Biraz daha gelecege yonelik bir sistem kurmak istiyorum her sene upgrade ile guncel tutmak gibi mesela bunun icinde kasadan kisip monitor alabilirim veya 1 sene bu monitorle idare edip hayalerimdeki kasa olan corsair 600tm olan kasayi alabilirim sence ne yapmaliyim. Eski monitoru kullanmaya devam edersem ekran kartini 660ti alacagim ama yeni monitor alirsam cozunurluk de artacagi icin ekran kartini da yukseltmem gerekecek. Veya ileride 660ti ve monitor alip sli yapabilirim bunum icinde kasa cok onem aksediyormus incelemelerime gore. Siz olsaniz 2400tl butceniz olsa ve elinizde 19inc 1440x900 cozunurluklu lg monitorunuz olsa nasil bir yol izlerdiniz? Acikcasi kasada biraz da gorsellik istiyor insan.. Cok tesekkurler simdiden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.