Yakın zamanda sistemimi güncellemeye karar verdim ve anakart bakarken bu anakartı gördüm ve aşık oldum, bu anakartın temel özelliği tüm bağlantılarının arkada olması ve ön tarafta kablo kirliliği olmamasıdır. Bu zamana kadar neden bu düşünülmemiş hiç oldukça şaşırtıcı, tabii bu anakartın tüm bağlantıları arkada olduğundan her kasaya uymuyor. Özel kasalarda üretmişler fakat o kasalar birazcık pahalı ve çok estetik gözükmüyor, bu nedenle kendim istediğim kasada kullanmak için kolları sıvadım. Anakartın teknik özellikleri vs zaten her yerde mevcut bunu anlatmanın çok gereği olduğunu düşünmüyorum. Şuna değinmeden geçemeyeceğim, kartı elime aldığımda o ağırlığı böyle tokluk hissi insana oldukça güven veriyor, tank gibi acayip bir kart bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim. Öncelikle anakartın kartondan bir kalıbını çıkardım, bu kalıpla kasam için keseceğim yerlerin ölçüsünü ve çizimlerini yaptım. 5 kere ölç 1 kere kes, malum yanlış bir kesim her şeyin sonu olabilirdi. ![]() ![]() ![]() ![]() Kasada ölçüler aldıktan sonra keseceğim yerleri işaretledim ve spiral kesicisi olan mahallenin marangozunda buraları dikkatli bir şekilde kestirdim. ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuç gerçekten beni memnun etti, istediğim kasada istediğim kartı kullanmak ve bunda kendi emeğimin olması beni oldukça tatmin etti. Rgb fanları çok sevmiyorum ama şimdilik elimde bunlar vardı, umarım bu anakartı kullanmak isteyipte kasa dolayısıyla aklında soru işaretleri olanlara yardımcı olur. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildirim