Şimdi Ara

GAMEBOOSTER GB-L06B 4X RGB Fan 385TL Fiyat Performans Kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GameBooster GB-L06B Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-gamebooster-gb-l06b-led-fanli-atx-kasa-fiyati,594259218.html

Özellik bilgileri

www.vektron.com.tr
    GameBooster GB-L06B USB3.0 Siyah Double Ring RGB Fan Meshed kasa (PSU Yok) | Vektron Elektronik
    http://www.vektron.com.tr/gamebooster/gamebooster-gb-l06b-usb30-siyah-double-ring-rgb-fan-meshed-kasa-psu-yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 29 Eylül 2020; 13:57:34 >

• Yan tarafı cam değil de metal olsaydı çok güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ucuz kasaların fanları süs oluyor serinletme amacı yok boş boş dönüyor gibi düşünün
  • çöp
  • her tarafı ışıklı ucuz kasa görünce hemen sayfayı kapatıyorum
    çocuk kandırıyorlar resmen
    aynı kasaya rgb led komasalar bi incelerim f/p olabilir mi diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunners49

her tarafı ışıklı ucuz kasa görünce hemen sayfayı kapatıyorum
    çocuk kandırıyorlar resmen
    aynı kasaya rgb led komasalar bi incelerim f/p olabilir mi diye
    Malzeme kalitesi pek iyi olmadığı gibi bu kasanın üst bölümünde ki havalandırma yapısı çok kötü olmuş. Ayrıca kasanın iç hacmini iyice daraltmaya başladılar. Gerçi kasa iç yapısı geniş olsa o içindeki dandik fanların üfleme kapasitesi bileşenlere ulaşmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Malzeme kalitesi pek iyi olmadığı gibi bu kasanın üst bölümünde ki havalandırma yapısı çok kötü olmuş. Ayrıca kasanın iç hacmini iyice daraltmaya başladılar. Gerçi kasa iç yapısı geniş olsa o içindeki dandik fanların üfleme kapasitesi bileşenlere ulaşmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar o kadar farkediyor mu bu fanlar yahu? Bende görece iyi bir kasa var NZXT S340 Elite olandan. İçinden çıkan fanları kullanıyorum ama hiç piyasadaki fanların birbirlerinden kalite anlamında farklı olabileceğini düşünmemiştim.
    Tamam çok sessiz çalışan üst teknoloji fanlar var ama makasın bu kadar dar olduğunu bilmiyordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

Arkadaşlar o kadar farkediyor mu bu fanlar yahu? Bende görece iyi bir kasa var NZXT S340 Elite olandan. İçinden çıkan fanları kullanıyorum ama hiç piyasadaki fanların birbirlerinden kalite anlamında farklı olabileceğini düşünmemiştim.
    Tamam çok sessiz çalışan üst teknoloji fanlar var ama makasın bu kadar dar olduğunu bilmiyordum.

Alıntıları Göster
    Şu an modeli aklıma gelmeyen Xigmatek fanlarım vardı, biraz sesli diye fan kontrolcü ile yarı hızda çalıştırıyordum, sonra bu rgb sevdasına bende fanları değiştirdim ve hava akımı o kadar kötü ki benim Xigmatek fanlarım %20 performansı kadar bile olduğuna şüpheliyim. 55cfm üzeri sessiz fanlar kullanılmasını tavsiye ediyorum fakat fiyatları da o derece tuzlu.

• Bu fanların fiyatı çok arttı ya eskiden 30 40liraydı en iyisi şimdi rgb ayağına 200 liralara fan var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.