Şimdi Ara

Kasa Tavsiye > Bütçe:750TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar;Bileşenlerime uygun şekilde havalandırmayı güzel sağlayacak,Fiyat-Kalite denge oranına sahip,Üzerinde Type C girişi bulunan kasa arıyorum önerilerinize açığım..

Bileşenler;

MSI MAG B550M Mortar Wifi AM4 DDR4 4400(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 WIFI MATX Anakart

GTX 1070(iki fanlı,ileride update edilebilir.)

MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold Power Supply(Fan çapı 14cm)

işlemci 5600x şu an stok fan ile kullanılacak.İleride sıvı soğutma alınacak 240mm/360mm

• Bütçenize uyan bu var.
    CORSAIR CC-9011200-WW 4000D AIRFLOW TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER BILGISAYAR KASASI SIYAH
    amazon
    CORSAIR CC-9011200-WW 4000D AIRFLOW TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER BILGISAYAR KASASI SIYAH
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08C7BGV3D/ref=cm_sw_r_awdo_navT_g_E6JHANBQE9ZFV5ATRX26

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Daha farklı bir şey beklemeli mi ?

Atıyorum şu şu fiyata düşüyor dediğiniz var mı ?

Airhawk duo için düşüncelerinizi alabilirim.

• https://www.techpowerup.com/review/corsair-4000d-airflow/
    İki kasanın tablo şeklinde karşılaştırması var.

Airhawk inceleme de burada
    https://www.techpowerup.com/review/aerocool-airhawk-duo-atx-case/

Type-c olsun deyince seçenekler daralıyor.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

corsair icue 4000x,4000d

Airhawk duo

phanteks p300,p400a

msi gugnir 110r

Hangisi daha iyi hangisi daha fp :)

• Phanteks P300'ün tasarımı çok hoşuma gidiyor hocam.

Kasa Tavsiye > Bütçe:750TLinventus
    PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS BLACK/RED ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BR) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah-Kırmızı Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9606
  • Corsair çok iyiymiş özellikle fiyatına göre.
    Phanteks kaliteli ürün fakat önden hava girişi sıkıntılı ...
    MSI da ön tarafa kapalı...
    Aerocool falan görüntü iyi olsa da kalite olarak düşük kalacaktır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahmetblr kullanıcısına yanıt

cidden kendisi bayağı yakışıklı keşke mesh olsaydı.

• SuperMert kullanıcısına yanıt

Aerocool için neden böyle söylediniz? Msi gugnir 110m ya da 110r birisinde temperli cam birisinde plastik kapalı yarı açık.

Valla bu kasa işi ne zormuş be

• özket kullanıcısına yanıt

karşim sen gençleri dinle zehir gibi şimdiki gençler.benim gibi dinazorları takip edersen kasa konusunda evin yolunu bulaman.geçen sene temmuzda kendim araştırıp aldığım kasa:

Kasa Tavsiye > Bütçe:750TLwww.vatanbilgisayar.com
    ASUS ROG STRIX GX601 HELIOS 4x140mm FANLI USB3.1 MidT ATX RGB OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-gx601-helios-4x140mm-fanli-usb3-1-midt-atx-rgb-oyuncu-kasasi.html

sonra gençlere takılınca diğer sisteme bir kaç ay önce aldığım kasa:

Kasa Tavsiye > Bütçe:750TLTeknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-pro-4x12cm-fixed-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro.html

farkı fiyatı 30 40 kg falan var herhalde asus yerinden kalkmıyor ve sesli 140mm fanların devri düşürülemiyor ama bir tuşla arttırılabiliyor çünkü bu cehennem size yetmez demişler.darkta kumanda var ekstra iki fan daha olmasına rağmen basıyorsun ciyuuv ses mes yok.bunun pro olmayanı da iş yerinde var onda kumanda yok kasa içinde yine fan kontrolcüsü var yine 6 fan kontrolcü üzerine koymuşlar yavaşlatma tuşunu.şimdi duysan dark ıyy di mi phalanteks nasıl yazılıyorsa ciks isimli şeyler varken ama kasada işlev önemli ucuzunu falan dinle işte ben dinledim bu guardianlara sardım sen başka bir şeye sar ben söylüyorum marka peşinde koşma kasada diye.

Kasa Tavsiye > Bütçe:750TLteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Twister 12cm Adreslenebilir ARGB LED'li Kasa Fanı (Dark Guardian PRO Kasa Yedek Fanı) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/dark-twister-12cm-adreslenebilir-argb-led-li-kasa-fani-dark-guardian-pro-kasa-yedek-fani.html

110m belki olabilir ama kesinlikle Corsair.
    Hem yapısı gereği çok güzel hava akışı olacaktır
    Hemde markanın kalitesi belki.
    Sorunsuz uzun yıllar kullanırsın.
    Bizde yaşlı tayfadanız :)

• Hangi corsair sorusunun peşine fan masrafı olacak corsair tarafında ayrıca 360 sıvı takılamıyor sanırım ikinci el mi alsam napsam bilemedim yaşlılık seçicilik hepsi bende

• İnceleyelim bakalım.

• Phanteks p300 ve p350x kullanmış ve hala kullanmakta biri olarak en son çareyi 275r airflowa geçerek tüm sorunları çözdüm. Hava sirkülasyonu konusunda 275r airflow daha başarılı. p350x fena değil ama radyatör olarak çok kısıtlı seçenekler sunuyor. Keza benim gibi hayvan gibi radyatörlü sıvı soğutma takacaksan kasana(arctic freezer ii 240) 275r normalde 360mm destekliyor ama bu tür soğutmalarda max 240 280mm takılıyor ön panele bilginize...

Evga clc p300, stok ryzen 1700'lü kasa p350x, diğer beyazda 275R airflow.

360 takılıyor.

• Ayrıca kasa alırken artık cpu değilde gpunun ısı değerlerine bakmak lazım. Cpu soğuyor bir şekilde ama gpu soğutması dert keder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 28 Ekim 2021; 13:6:32 >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt

gpu zotac 1070 çift fan

cpu 5600x bu bağlamda tipi fiyatı uygun olan phanteks airflow 4000x kalıyor sanırım.

• Artic 360 ya da 240 alma planım var ilerisi için..

Paraya kıyıp phanteks p500a alın derim. Ama 4000D daha serin diyebilriz 360mm arctice belki müsaade etmeyebilir çünkü harbiden çok kalın radyatörü var. Normal 360mm aio 275r'a sığıyor ama arctic olursa 280mm max sığar.

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt

çok ama çok para be hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.