Şimdi Ara

kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimdeki sistemi topladım ancak kasa ve psu tavsiyesine ihtiyacım var. aldığım kasa en ucuzu. acaba o kasayla beraber herhangi bir psu işimi görür mü? ya da bana önerebileceğiniz makul fiyata kasa ve psu modeli var mıdır? şimdiden teşekkürler...
     kasa tavsiyesi

• O kasa beş para etmez para vermeyin sakın. Nvidia GTX560Ti performansı HD6870 ile aynı düzeydedir o yüzden boşuna fazladan 150/200TK para yatırmayın.

Kasa+Psu ikilisi önermek için sistemi nerden toplayacağınızı bilmemiz gerekiyor.
  • inventus' tan topluyorum.
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986

biraz paraya kıyıp bunu al derim kasa+psu için
  • o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. bana lazım olan " bu sistem için minimum şu kasa senin işini görür" diyebileceğiniz bir kasa .
  • Aynı siteden düzenlemeleri yaparak bende bir toplama yaptım, ona bakarak düzenleyebilirsiniz sisteminizi, böyle çok daha uygun olacak sizin için.

kasa tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Aynı siteden düzenlemeleri yaparak bende bir toplama yaptım, ona bakarak düzenleyebilirsiniz sisteminizi, böyle çok daha uygun olacak sizin için.

kasa tavsiyesi

damn2u konuşuyorsa dinleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CFFC1547 -- 8 Nisan 2012; 19:37:52 >

• 100 lira farka daha ideal bir sistem olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.