Elimde örnek bir kasa vidası ile hırdavatçıları, vida satan dükkanları dolaştım, fakat hiç birinde bulamadım dedi. Kasa vidası için diyorlar ki bu özel bir vida buralarda olmaz.
Kadıköy'de veya bildiğiniz başka bir yerde kasa vidası alabileceğim yer var mı? Bulursam 100 tane alacağım.
sen en iyisi bilgisayar tamircisine git orda kesin vardır.yada takma kapakları kasaya heryeri açık dursun bende öyle kapakları attım gitti.
hocam çok saçma özel vida demeleri hırdavatçılarda iş yokmuş senin gezdiğin aynı kalınlıkta herhangibir vida da işini görür. mesela ben kasama harddisk takmak için kullandığım vidaları bile takmıştım. sen aynı kalınlıkta vida al yeter
bildiğim bi site vardı ama aklıma gelmiyor i ile başlıyodu sanırım ya sen en iyisi git bi bilgisayarcıya sor :D onlarda bol bol vardır hiç olmadı git kasa al
Teşekkürler de harddisk vidası ile kasa vidası zaten aynı şey. Yani o boyuttaki vidaları kastetmiştim. Aynı kalınlıkta vida varmış ama vidanın kanal aralığı farklıymış. Öyle diyor adamlar.
Bilgisayarcılarda vida bulunduğundan eminim ama ben çok ve daha uygun fiyata almak istiyorum.
Teşekkürler de harddisk vidası ile kasa vidası zaten aynı şey. Yani o boyuttaki vidaları kastetmiştim. Aynı kalınlıkta vida varmış ama vidanın kanal aralığı farklıymış. Öyle diyor adamlar.
Bilgisayarcılarda vida bulunduğundan eminim ama ben çok ve daha uygun fiyata almak istiyorum.
hocam Ankara'da bit pazarında gezerken böyle bir harddisk kutusu içinde birsürü poşetinde açılmamış harddisk vidası almıştım, baya bir 50-60 tane vardı. 1 ytlye
quote:
Orjinalden alıntı: sharkatk
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
hocam Ankara'da bit pazarında gezerken böyle bir harddisk kutusu içinde birsürü poşetinde açılmamış harddisk vidası almıştım, baya bir 50-60 tane vardı. 1 ytlye
Bu bit pazarı dediğiniz maltepe pazarı mı oluyor?
hiç bişey yapamıyosan git tornacıya bana vida yap de :) kardeş ac kasayı püfür püfür essin ortalık ne gerek var vidaya benimkiler bosta istersen sana yolllayayım.
O vidalar hırdavatçılarda olmaz. Bilgisayar tamircileri ve elektronikçilerde bulabilirsin.
Nalbura Sac vidasi de verirler
kalpakci
sen vida bulamıyorsun benim kasanın yan kapagı 1 senedir kayıp nereye salladım bir türlü bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: kemalhirca
kalpakci
sen vida bulamıyorsun benim kasanın yan kapagı 1 senedir kayıp nereye salladım bir türlü bulamadım
Sen yeni kasa alabilirsin ama ben bu vidalardan hiç satın alamayacağım
Canakkaleye gel ben verım sana bı kocaman poşet her yıl 2-3 poşet cıkıyor ya atıyoruz yada satıyoruz:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme