Şimdi Ara

Kasadaki Ana Fanı Çıkardım.!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus P5Q anakartım var. işlemcinin fanı yanısıra, ekran kartımın da kendi fanı var. 1 GB Asus Leadtek 128 Bit. bilgisayarın parçalarını çıkartıp tozdan arındırdım. özellikle işlemci fanında afedersiniz şey gibi kir çıktı. :) herneyse ben şimdi bu büyük, ana fanı (yani power dan gelen direk elektrik kablosuyla çalışan fan) iptal ettim. her hangi bir sıkıntı olur mu? çok da sıcak bir yerde yaşamıyorum. Bilgisayarımın sesi tamamen gitti. eğer böyle kullanabileceğimi söylerseniz çok çok müteşekkir olacağım. Resmen uçuş modunda Hayalet uçak gibi sıfır Ses le çalışıyor alet. şu anda 1 saat oldu hala bir sıkıntı yok.

Donanımım
    Asus P5Q Anakart 2009 model.
    8 GB Kingston (4X2) 1066 Mhz. Ram
    Asus Leadtek 1 GB 128 Bit Ekran Kartı (kendinden soğutmalı)
    1 Terabyte 5400 RPM harddisk.
    intel 4 çekirdekli Core 2 Quad işlemci.

Bu konudaki görüşlerinizi alabilir miyim?:)
    Saygılarımla
    CihanyuS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanyuS -- 24 Haziran 2012; 20:19:08 >

• pek birşey olacağını sanmam ama hava sirkülasyonu olması gerek kasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ana fan diyince ben kasa fanı anladım. Direk powerdan gelen dediğin için. Bir sorun olmaz fakat o fanı acıp temizlrsen fanınn sesi kesilir. Sorun olmaz derken 1 fan zaten kendibasına fazla bi is yapmaz. onu temizle kullan bence.
    http://www.youtube.com/watch?v=c2WVXpzpSYU
    buradan bakabilirsin
  • kaan ve reaper değerli yorumlarınız için teşekkürler. Sonuç : bu sessizliği çook sevdim. böyle devam...
    Saygılarımla
    CihanyuS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.