Bildirim
Kasadan gelen sistem hata sesi???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar eminim bunu bilen vardır.... birde cevap verseniz süper olur.... -
Sesi tam olarak yazar mısın?
3 kısa bip mi? -
yok yok 3kısa deil sürekli hiç durmadan kısa kısa bip bip bip bip sürekli ama acil yardım lütfennn...... -
belkide ekran kartında bir sorun vardır benim ekran kartı yuvasından cıkmıştı banada aynı şey oldu -
yok ekran kartı deil sanmıyorum.... çünkü tüm kartları kontrol ediyorum... ama RAM le alakalı olabilir mi acaba.... yeni bir ram takmayyı denemiştik sonra eski ram i takıyorm yine olmuyor..... -
arkadaşlar nedir bunun cevabı sizce... kesik aralıklarla gelen sürekli bip sesi?????????????? -
Arkadaşım bir de işlemciyi dene, onu sök ve iyice temizle yerine iyi bir şekilde, kaya gibi oturt. Ama önce, soğutucuyu takmadan önce termik macun sürmeyi unutma!
Sürekli ses bildiğim kadarıyla işlemci hatası. Bilgisayar hiç mi açılmıyor? Onu da yazarsan daha iyi olur. Bir de BIOS markasını yaz.
Saygılarımla...! -
işlemciyle ilgili olması çok zor sanki ama.... çünkü kaya oturmuş.... Bilgisayar hiç açılmıyor.. bios markasını bilmiyorum... ??????? -
Stres yapmana gerek yok Anakartın pilini çıkart ve 10 dakika bekle
(veya pili ters tak, veya clear cmos jumper varsa onu yap) Anakart
fabrika ayarına dönecektir. Ondan sonra ramleri tek tek yuvalarına oturt.
Güç kaynağı soketini sök, tak. Ekran kartını sök tak..
Sorun kalmayacak gibime geliyor. -
Sürekli bip güç kaynağı arızası demek oluyo (dikkat et biip sesleri 1 e kadar başka şeylerden bahseder 11 den fazla ise güç kaynağı. yani biiipleri say) -
Konu Açmadan Once Arama Kısmını Kullansanız Sorununuzun Cevabını Bulabılırsınız.
http://forum.donanimhaber.com/m_6466719/mpage_1/key_sistem%252Chata%252Csesi//tm.htm#6466719 -
Nasıl yani anlamadım şimdi... arkadaşlar kısa kısa bip sesi sürekli sürekli geliyor hiç durmaksızın yani.... 20-30-40 kere belki hiç durmak yok.... güç kaynağı bozuk olunca böyle bir ses yapar mı????????????? -
remlerden biri oturmamış olabilir.. slota bir şey kaçmış olmsaın sakın...iyice araştır.remi tek tek dene.. -
ya ram le o kadar çok uğraştım ki... defalarca çıkardım taktım... bilg. açtıktan sonra yine oynattım olmadı. ne yapsam olmuyorr.. acaba ram iflas mı etti... ram bozulursa böyle mi yapar... -
tamamen ramden kaynaklanıyo olmalı benim basıma cok geldi. ramları takarken ellerini toprakla bi şekilde statik elektrik ramlare hiç acımıyor. ramlari kendi haline bırak. benim bi kac sefer oyle duzeldi -
ramlar in hızlarını kontrol et farklı ise uyuşmazlık yapıor olabiliir. biri 400mhz diğeri 533 ise uyuşmazlık olabiliir. ramleri tek tak dene -
quote:
Orjinalden alıntı: BarbarossE
tamamen ramden kaynaklanıyo olmalı benim basıma cok geldi. ramları takarken ellerini toprakla bi şekilde statik elektrik ramlare hiç acımıyor. ramlari kendi haline bırak. benim bi kac sefer oyle duzeldi
peki ben ne yapayım... elimi toprağa sürüp öylemi dokunaym ram e... eski ram takıyom aynı yeni ram takıyorm aynı... ne yapmalıyımmm -
toprak derken sani mesala su tehsisatı olabilir. mumkun oldugunca az yerinden dokun takarken, ram yuvasınıda bi kontrol et biraz bekle dokunmadan pc ye takılı vaziyette 2 saat falan -
arkadsım ramleri tek tek dene ve ve yuvalara farklı farklı yerlestir yani aynı rami aynı yuvaya deneme sadece bende de boyle bir sorun olmustu ve tek tek deneyerek cozmustum
Benzer içerikler
- modem internet hızını etkiler mi
- mouse tekerleği çalışmıyor
- bios pili biterse ne olur
- wmı provider host nedir
- bios şifresi nedir
- iso dosyası nedir
- zyxel modem kurulumu
- ekran kartı resetleme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X