Şimdi Ara

kasadan uğultu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İlk akla gelen fanların sayısının çok olduğu ve/veya yüksek hızda döndükleri. Sonra kasa yerine tam oturmamışsa titreşimden dolayı yine uğultu gelebilir. Aynı durum kasanın içindeki elemanların bağlantılarının sağlam olmaması durumunda da oluşur. Biraz daha ayrıntı verebilirsen daha kolay yardım edebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

İlk akla gelen fanların sayısının çok olduğu ve/veya yüksek hızda döndükleri. Sonra kasa yerine tam oturmamışsa titreşimden dolayı yine uğultu gelebilir. Aynı durum kasanın içindeki elemanların bağlantılarının sağlam olmaması durumunda da oluşur. Biraz daha ayrıntı verebilirsen daha kolay yardım edebiliriz

2 tane fanı var bildiğim kadarıyla
    kasanın yeride düz yani bilgisayar masasındaki yerinde bi defa servise gitti ama olmadı tekrar aynı devam ediyo o zaman fanları temizlemişlerdi ama bilmiyorum.. Garantili olduğu içinde açamıyorum kasayı

• Eğer servis kasana garanti kağıdı taktı ise açmaman için, sen kasayı onlara götürdüğünde masraf almadan ilgilenmeleri lazım. Al kasayı götür servise, bunun uğultusu geçmedi de ve işini halledene kadar başlarında bekle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

Eğer servis kasana garanti kağıdı taktı ise açmaman için, sen kasayı onlara götürdüğünde masraf almadan ilgilenmeleri lazım. Al kasayı götür servise, bunun uğultusu geçmedi de ve işini halledene kadar başlarında bekle.

tamam sağol
    etikette var zaten ilk gelip götürdüklerinde ben evde yoktum kendi başlarına yapmışlar ne yaptılarsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavandan çıt çıt ses geliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.