Şimdi Ara

KASAMI KAÇA SATABİLİRİM?[MAĞARADAN GETİRDİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir kasa toplamak istiyorum alacağım parçaları da belirledim ancak eski bilgisayarımı satmak ve bütçeme eklemek istiyorum. Bu arada belirtiyim yaklaşık 10 sene önce 1500 liraya alınmıştı.
    Şuan kasayı bilgisayara bağlayamadığımdan program aracılığı ile donanım öğrenemedim dx tanı aracı ile biraz bilgi edindim parçalar hakkında.
    Ne kadar eder size sormak istedim, kazık yemeyelim.
    Çok etmez biliyorum ama 100 lira etse bile kârdır.

Bu da Philips 107 E5 tüplü ekran. Bunu da satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 14 Şubat 2014; 18:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 lira eder yav 30 mönitor 30-40 da işlemci zaten daha anakart ram ekran kartı kasası var(galiba)
  • Bu arada sonradan taktırdığım ekran kartının kutusunu buldum buyrun modeli burada daha net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 14 Şubat 2014; 18:17:23 >

• Hocam bence önce simage olarak koyun ki fotoğrafları, görmesi rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Hocam bence önce simage olarak koyun ki fotoğrafları, görmesi rahat olsun

Düzelttim hocam.

Siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Hocam bence önce simage olarak koyun ki fotoğrafları, görmesi rahat olsun

Düzelttim hocam.

Siz ne dersiniz?

Pek bilmiyorum hocam da ekran kartını 50-60 tl ye satanlar forumda . Ordan yola çıkarak pentium 4 olduğunu da eklersek 100 lira edebilir belki . Emin değilim yanlış yönlendirme olmasın. İkinci el bölümünü araştırırsanız bilgi edinebilirsiniz.

• Alıcı bulunursa 100 olabilir yoksa ekran 30tl'ye spotçuya satılabilir başka da kazanç sağlayamazsın.
  • 100 de çok az yahu o ekran kartına 200 lira falan vermiştim galiba. Ki yanında ekran vs ds var 200 falan eder diye düşünüyordum.

• 100 verseler gene iyi
  • quote:

100 de çok az yahu o ekran kartına 200 lira falan vermiştim galiba. Ki yanında ekran vs ds var 200 falan eder diye düşünüyordum.

100 Tl'ye alıcı bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

100 de çok az yahu o ekran kartına 200 lira falan vermiştim galiba. Ki yanında ekran vs ds var 200 falan eder diye düşünüyordum.

Yapma yaw
    Ps2 yi de satsam ikisi toplam 200 lira eder heralde.

En iyisi işlemciden anahtarlık yapayım geri kalanı satayım. Siz 100 diyorsunuz ama hurdacıya bile o kadara satılır

• quote:

quote:

quote:

Yapma yaw

En iyisi işlemciden anahtarlık yapayım geri kalanı satayım. Siz 100 diyorsunuz ama hurdacıya bile o kadara satılır

Bilmediğin konu hakkında soru soruyorsun cevabını veriyorlar birden bire konu hakkında bilgi sahibi oluyorsun.

Ekran dahil 100 tl ederi var. Bende de benzer bir sistem var anılar nedeniyle satmıyorum. kullanmıyorum da.

• hocam o kasa benzeri kasaların edeceği 50-75 arası diye düşünüyorum.bende de philips 107 e7 modeli var.kaç eder acaba?bi fiyat alabilirmiyim
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Sistem tavsiyeleri bölümünde senin gibi çok gereksiz insan var.
    Ben bir anlık hayal kırıklığı ile yazdım onları. Direk aklımdan geçenlerdi.
    Hadi kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

Yapma yaw

Evet güzel oluyor işlemciden anahtarlık Ekran kartı ve anakartı satabilme şansınız var az biraz. Anakartı felan da parçalayın gitsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yapma yaw

Evet güzel oluyor işlemciden anahtarlık Ekran kartı ve anakartı satabilme şansınız var az biraz. Anakartı felan da parçalayın gitsin

Ya sadece ekran kartını satmaya çalışırım kasayı zevkle parçalarım veya sadece işlemciyi kendime saklar gerisini satarım zaten çok bir şey etmiyor.

Ps2 yi satsam yeter şansımı çok zorlamıyacağım. Çok teşekkürler cevap veren tüm arkadaşlara.

• 100 tl ye satamazsınız p4 ü ekran kartı en fazla 20 tl verirler x1650 şuan sadece görüntü versin diye kullanılcak bir kart benim tecrübelerim bunlar belki birini bulur 150 ye de satabilirsiniz bence ya hiç satmayın download amaçlı filan kullanırsınız ya da ihtiyacı olan birini bulursanız verin kullansın internete girer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.